inşallah hamileyimdir.....
tuh yaaa süpriz olcak bu gidişle seninki
sağlıyı iıi dimi semracım gerisi önemli değil
selam bebingcim noldu tam anlayamadım karnın mı ağrıyor yoksa hastalandın mı bua rada ekledim ben seni facebookta..bende özleme atayım o zaman facebook için o bizi toplasın...tuanayla bebing var bende burp semra özlem siz yoksunuz..
denizcim hiç foton yokmuş burda yyaaaa
evet geldimmmm.ama sonuç bişey öğrenemedim ters duruyodu dr çok baktı ama göremedi.öğrenemedik yanii...elleri falan kıpır kıpırdı.bacakları içiçe geçmiş hiç hareket etmiyodu ayakları.
öğrenciler biraz tembel tenekeler tatlım o yüzden biraz sıkıştırdım sergiyi sene sonu yapacağız ama şimdiye kadar fazla bir şey çıkaramamışlardı bende vizede zayıf notu bastım onlara şimdide sıkıştırıyorum adam gibi bir şeyler çıkarsınlardiye
haftaya cumartesi sergim var bir tanede martta var bir yandanda onlara hazırlanmam lazım
ya kızlar özellerden facebook msn adreslerimizi paylaşalım ekleyelim birbirimizi özlemcim hepimiz sana özelden atalım sen totalini sen bize geri atarmısın ?
sabahleyin ananeme gideyim kahvaltı yapayım dedim.epeydir gitmiyorum annemler de şehir dıısında ihmal etmiyeyim dedim.araıyorum arıyorum acmıyor.kalktım evine gittim.kapıyı calıyorum yumrukluyorum yok.anahtarım var ama arkasına anahtar koymuş acılmıyor kapı deliye döndüm.
çilingir bulayım derken eşimde yola cıktı uyuyomuş bizim tonton kapıyı acmamız mı
deliye dönmüştüm
coccugum olsa düşürürdüm senin yüzünden dedim o da üzüldümü bide gönlünü almak gerekti.hasta gibiymiş yatıyım dinleneyim demiş
evet geldimmmm.ama sonuç bişey öğrenemedim ters duruyodu dr çok baktı ama göremedi.öğrenemedik yanii...elleri falan kıpır kıpırdı.bacakları içiçe geçmiş hiç hareket etmiyodu ayakları.
kocamla yine konuşamadım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?