Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet geldimmmm.ama sonuç bişey öğrenemedim ters duruyodu dr çok baktı ama göremedi.öğrenemedik yanii...elleri falan kıpır kıpırdı.bacakları içiçe geçmiş hiç hareket etmiyodu ayakları.

tuh yaaa süpriz olcak bu gidişle seninki
sağlıyı iıi dimi semracım gerisi önemli değil

canım benim msn im semraayranci@hotmail.com.facebookdanda semra sevilmiş ayrancı beni ekleyebilirsiniz arkadaşlar.

semracım facebookta yazıyorum çıkmıyor senin adın

evet geldimmmm.ama sonuç bişey öğrenemedim ters duruyodu dr çok baktı ama göremedi.öğrenemedik yanii...elleri falan kıpır kıpırdı.bacakları içiçe geçmiş hiç hareket etmiyodu ayakları.

aman sağlıklı olsunda geç olsun öğrenmek ama için içini yiyordur şimdi bizimde derdimiz bitmez ki oldu olmadı kız mı erkek mi aman sağlıklı mı:))

kızlar ben şimdilik çıktım gene gelicem:))

fotoların kilitli mi face de canım hiç yok benim görebildiğim foton

ben yapayım canım resimleri güzeldir benimde resmim bende şansımı denemek amaçlı özel yetenek sınavına girmiş ve 4. olmuştum:) ama nedense resim değilde sınıf öğretmenliğini seçtim ha şimdiki aklım olsa aynı şeyi yaparmıydım bilmiyorum ileriyi de düşünerek resimi seçerdim bizimki biraz yıpratıcı ister istemez ama ben minikleri de pek seviyorum:) canım ya mesaj kutusunda birşey yok bende ys88 ve bebingin var onlar zaten açıkça yazmışlardı istersen onları göndereyim...

ay aman allah kimsenin acısını göstermesin beni de ailem çalıştığı için anneannem büyüttü benim canımdır o ... gerçekten insan deliye döner geçmiş olsun canım ya...
bekle bakalım ne kaldıki pztye...

canım ya ne güzel sağlıklı olsunda bizim için önemli olan o... allah tamamına erdirsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…