Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya arkadaşlar birde bizim NBNH adında bir arkadaşımız vardı şimdi aklıma geldi sorayım dedim onunla görüşen var mı ne yapıyor ki acaba...

aslında banada öyle çağrıştırrıyor ama onuda eşim istiyor.çok beğeniyomuş napiim.mecburen onunda dediği olsun diye.

GÜnaydınnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kımse yok bu saate kadar uyuyomusun yoksa hala bebekler...

iyi haftasonları fıstıklar
tuanaycım geçmiş olsun canım bol bol bitki çayı ve c vitamini tatlım amman dinlenmeyide ihmal etme

semracım kız erkek farketmez denilir ya hep klişe laf ama söylemeden edemeyeceğim önce sağlıklı sonra hayırlı olsun cinsiyeti ne olursa olsun gay lezbiyen hariç :)))) isme gelince isimleri çok beğendim şöyle diyebilirim beğendiğim iki isim birden zaten başka isim bende beğenemedim şimdiye kadar ismiyle bir ömür sağlıkla yaşasın güzel mürüvetlerini kocişinle birlikte diğer çocuklarınla birlikte görmen nasip olur inşallah. ( bu duayı bütün kızlar için ve kendim içinde yapmak istiyorum )

bebingim yaa semranın bebişinin cinsiyetinin heyecanı yanında seninde sonucunu beklemek sayfamıza heyecan hareket kattı ne olur süprizlerin en büyüğünü yap bize içimize su serp coştur bizi hani tedavisiz medavisiz bu ay beleşten bir coşku yaşayalım :)))

denizcim ohh ne güzel bekar bekar takılıyorsun :)))) imreniyoruz ama :)))))

özlem eski topicten bir kaç sima gene göründü kayboldu NBNH de geçenlerde bir selam çakmıştı buradan yanlış hatırlamıyorsam

öğrenciler biraz tembel tenekeler tatlım o yüzden biraz sıkıştırdım sergiyi sene sonu yapacağız ama şimdiye kadar fazla bir şey çıkaramamışlardı bende vizede zayıf notu bastım onlara şimdide sıkıştırıyorum adam gibi bir şeyler çıkarsınlardiye
haftaya cumartesi sergim var bir tanede martta var bir yandanda onlara hazırlanmam lazım

ya kızlar özellerden facebook msn adreslerimizi paylaşalım ekleyelim birbirimizi özlemcim hepimiz sana özelden atalım sen totalini sen bize geri atarmısın ?

selam kızlar...
biraz geç geldim anlatıcam birazdan ama.test yaptırmaktan vazgectim.ptsei ye kadar beklicem karnım agrıyor biraz.bende cok istiyorum ama sabredicez artık.ptsei ye kadar olmazsam öğleye kadar öğrenmiş oluruz.içimden beklemek geliyor.zor olsada eşimi ikna ettim.belkide regl olucam ondan içimden gelmiyordur.

yanılmıyorsam nbnh nin eşi istemiyordu etkileniyor diye bide memlekete filan gidicem demişti.belki dönmemiştir...

sabahleyin ananeme gideyim kahvaltı yapayım dedim.epeydir gitmiyorum annemler de şehir dıısında ihmal etmiyeyim dedim.araıyorum arıyorum acmıyor.kalktım evine gittim.kapıyı calıyorum yumrukluyorum yok.anahtarım var ama arkasına anahtar koymuş acılmıyor kapı deliye döndüm.
çilingir bulayım derken eşimde yola cıktı uyuyomuş bizim tonton kapıyı acmamız mı
deliye dönmüştüm
coccugum olsa düşürürdüm senin yüzünden dedim o da üzüldümü bide gönlünü almak gerekti.hasta gibiymiş yatıyım dinleneyim demiş

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ay çok alemsin ya rahatsız ettin demek tatlı tontonu.hayallah biz küçükler böyleyiz işte.ben biraz sonra çıkıcam eşimi bekliyorum.ilk önce diş randevum var saat 2 de.dişlerimden çok çekiyorum valla.1 tanecik kaplama vardı oda düştü geçen gün anunu için doktora gidicem,zaten doktorumda aynı hastanede ordanda saat 3 te bebeğimle randevumuz var.bana dua edin arkadaşlar,cinsiyeti falan hiç umrumda değil,sadece sağlıklı bi şekilde göriyimde onu hiç farketmez.allahım hepimizin yardımcısı olsun.geldiğim zaman sizlerin yazılarını güzel güzel sohbetlerini okumak istiyorum ona göree....nerelerdesiniz yaaa...neyse canlarım ben en geç 4-5 gibi evde olmaya çalışırım sizlere yazıcam.öptümmm..

merakla bekliyoruz canım ya.hadi hayırlı haberlerle dön işte....

iyiki test yaptırmadım kızlar kasıklarım belim karnım cok ağrıyor...:bbo:Çok üzgünüm çoook

burpcum bişiyler yazmadan cıktıııııııııı
simdi semracım bebişini görüyor ultrasonda ne güzel yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…