O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
canım allah kalbine göre verir inşallah... sağlıklı olsun da önemli değil ama bizim dileğimizde olsa dimi:) çok güsel olurr.. dora ismini bende beğeniyorum isim türkçe olmasına rağmen yabancı isimleri çağrıştırıyor anlamıda güsel doruk zirve bence süper ama ada neden ? ben artık herkeste olduğu için birde söylemesi kıza pek uyumlu değil gibi tabi sen bilirsin bu sadece bu benim fikrim paylaşmak istedim:)opuyorumnanaktan
burpum ya özlettin kendini ... evet bencede yaptırmasın neyse birkaç güne belli olur zaten inşallah olmuştur amaaaaaaa......
çalışmak hakikaten en kötü şeyleri bile hatırlamamamızı sağlıyor beence de en iyisini yapmışsın... ne yaptınızki öğrencilerle serdi falan mı var yoksa?
sabahleyin ananeme gideyim kahvaltı yapayım dedim.epeydir gitmiyorum annemler de şehir dıısında ihmal etmiyeyim dedim.araıyorum arıyorum acmıyor.kalktım evine gittim.kapıyı calıyorum yumrukluyorum yok.anahtarım var ama arkasına anahtar koymuş acılmıyor kapı deliye döndüm.
çilingir bulayım derken eşimde yola cıktı uyuyomuş bizim tonton kapıyı acmamız mı
deliye dönmüştüm
coccugum olsa düşürürdüm senin yüzünden dedim o da üzüldümü bide gönlünü almak gerekti.hasta gibiymiş yatıyım dinleneyim demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?