Zor biliyorum ama mutluluğu kendinde bulmalısın yani insan tek başına da mutlu olmayı becerebilmeliTesekkur ederim denicem ama sanki biri olunca daha mutlu olucakmisim gibi geliyor.
Evet canim haklısınZor biliyorum ama mutluluğu kendinde bulmalısın yani insan tek başına da mutlu olmayı becerebilmeli
biz bulduk da bir bok olmadı canım karaktersizler çünkü senleylem sensiz yapamam sensiz ölürüm diye adam evlendikten sonra ayrı bir insanNiye oyle dedin
Hadi yaI
biz bulduk da bir bok olmadı canım karaktersizler çünkü senleylem sensiz yapamam sensiz ölürüm diye adam evlendikten sonra ayrı bir insan
Böyle kendini üzme ama gerçekten sıkma kendini biraz bu konuyu düşünme birde öyle deneEvet canim haklısın
Tamam denicemBöyle kendini üzme ama gerçekten sıkma kendini biraz bu konuyu düşünme birde öyle dene
İnşallah beklediğine değecek birini bulursunHadi yains iyi biri cikar beklediğime degse bari
Dua etmeye devam et.Kizlar bu sene biri olur mu sizce bence bu senede olmicak. Netten biriyle konusuyordum yedi yas buyuk oda yazmamaya başladı. Moralim bozuk
Tamam istiyorsun da bunu evrene çok yayma. Ters tepiyor sonraCanim
Istiyorum amaa :)
OlmazKizlar bu sene biri olur mu sizce bence bu senede olmicak. Netten biriyle konusuyordum yedi yas buyuk oda yazmamaya başladı. Moralim bozuk
OlsunnOlmasa ne olur ki?
Sende mi olmaz diyorsun
Falcimiyim ne bileyim?Sende mi olmaz diyorsun
Evet çünkü senin dalga geçtiğini düşünüyorumSende mi olmaz diyorsun
Niye dalga geciyim kalbimi kırıyorsunEvet çünkü senin dalga geçtiğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?