- Konu Sahibi papatya7203
-
Benim arkadaşım senin gibiydi regl oldum dedi önemsemedi sadece bir garipti bu ay dedi. Ertesi ay olmayınca 8 haftalık hamile oldugunu ögrendiGidicem aksama.
gene kırmızılık gitmiş kahve pembe bişeyler var. Nedir bu anlamadım
Ben predictor early ile deniyorum ama bilmiyorum tabii. Bakalım kısmet.Cnm ben üc gün kala days comfort marka denedim negatif cıktı erken gebelik testi
tebrikler umarım sorunsuz sağlıkla gelir bebişin☺ kimyasalı pek bilmiyorum maalesef. Doktoruna sordun mu?Kizlar galiba bende yeni yıla bebisle giricem Allah in izniyle. Bugün kan verdim beta 27 .34
Ama korkuyorum buda kimyasal olur diye . Perşembe birdaha kan vericem. nasipse kimyasaldan 1 ay sonra hamile kalan varmı. Acaba☺
Benim arkadaşım senin gibiydi regl oldum dedi önemsemedi sadece bir garipti bu ay dedi. Ertesi ay olmayınca 8 haftalık hamile oldugunu ögrendi
2.30 cıkmış maalesef. Niye adet olmuyorum acaba yaBenim arkadaşım senin gibiydi regl oldum dedi önemsemedi sadece bir garipti bu ay dedi. Ertesi ay olmayınca 8 haftalık hamile oldugunu ögrendi
Teşekkür ederim kimyasal gebelik gelişmeden adetle beraber düşüyor cnm. Benim belirtilerm iki üç gündür göğüslerim ağrıyor hafif hafif birde basım ağrıyor ara ara . doktorum Perşembe günü gel dedi .. Çünkü önceden kimyasal geçirdim. Belki buda olabilir.diye.tebrikler umarım sorunsuz sağlıkla gelir bebişin☺ kimyasalı pek bilmiyorum maalesef. Doktoruna sordun mu?
Bir de hamilelik belirtilerin neler?
Teşekkür ederim kimyasal gebelik gelişmeden adetle beraber düşüyor cnm. Benim belirtilerm iki üç gündür göğüslerim ağrıyor hafif hafif birde basım ağrıyor ara ara . doktorum Perşembe günü gel dedi .. Çünkü önceden kimyasal geçirdim. Belki buda olabilir.diye.
hadi yaaa.. bende kan verdim Kızlar,
2.30 cıkmış maalesef. Niye adet olmuyorum acaba ya
Anladım canım. Umarım hiç sorun olmaz güzel gider her şey. Darısı da başıma
[/QUa
Amin inşallah cnm .Rabbim sanada nasip etsin.
Stres yaptın diye mi acaba.. doktora sor istersen bi muayene olhadi yaaa.. bende kan verdim Kızlar,
2.30 cıkmış maalesef. Niye adet olmuyorum acaba ya
stresten olabilir, hatta kansızlık bile olabilir. Doktor ne dedi?
kızlar dün akşam eşimin işi dolayısıyla tanıdıgı doktor bi arkadasına telefon açtık.
2,30 değer negatif sayılsada yükselebilen bi değer oldugunu, tutanabilirse artarak devam edecegini, sağlıksız bi döllenmede kanka birlikte dısarı atılacagını söyledi. Hamilelik hiç olmayan kadınlar bu değerin enfazla 1.20 olabileceğini belirtti. Maalesef adet oldum..
Benimde adetime 9gun var ama acayip mide bulantim kasik agrilarim var ve yorgunluktan ölüyorum sürekli uyumak istiyorum inofolic combo ve dostinex kullanıyorumArkadaslar ben buraya yeni katildim ve cok heycanliyim bat 31 aralik sizde biliyorsunuz ki beklemek cok heycanlı buraya gun gun belirtilerimizi yazmaya ne dersiniz biz bu ay regl bittikten bir gun sonra calismalara basladik suan icin 12 aralik haric hep degerlendirdik bu ara cok halsizlik ve sag kasigimda batmalar var bir cok usuyorum bir yaniyorum sizde neler var
Benimde adetime 9gun var ama acayip mide bulantim kasik agrilarim var ve yorgunluktan ölüyorum sürekli uyumak istiyorum inofolic combo ve dostinex kullanıyorum
Evet prolakton için verdi 62 cikti duzensiz adetimvardi. Kadin doguma gittim adet olunca test dedi 3ay sonunda oldum yaptik testleri insulin direnci ve prolaktin yuksekligi cikti zayifla dedi ama zayiflayamiyorum bi turlu daha da sistim malesef. Bu ilaclari kullan dedi bekliyorum insallah hamileyimdir. Yas da ileryince zor oluyomuş 31 yasina geldimMerhaba,
Öncelikle umarım hamilesindir, beklemek zor biliyorum ama sabır
Bir şey soracaktım sana; Dostinexi prolaktin için mi kullanıyorsun? Ben de şüphelendim prolaktin hormonumun yüksekliğinden bi arkadaş yazmış, regl iken baktır demiş. Senin sürecin nasıl gelişti acaba? Hangi bölüme gitmek gerekir hormonlar için endokrinoloji mi kadın doğum mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?