Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tünaydın 😂
sabah eşim giderken uyandim agrim vardi biraz ufak tefek bisey attim agzima kas gevsetici ictim felden köpük tablet. Yoksa adet oldugum anda hastanelik olurum mecbur ictim. 9 gibi tekrar uyudum simdi uyandim. Hafif agri var ama olmadim su 1 saat icinde olmazsam olmam bugünde. Cünkü ben sabahlari olurum hep 7-8-9 araliginda agri şiddetiyle uyandirir böyle zehir gibi bi agri zorla biseyler yer arvales ve kas gevsetici icer kivranmaya baslarim. 4 gün agriyla araliksiz gecer.
Yani suan hafif bi agri var dünkü gibi. üşütme agrisi gibi. Hayirlisi bakalim bugün neler olacak.
Güzel bir gün olsun çiçeklerim Tünaydinnnnnn 🌸🌺🌼🌸🌼🌺
kuzum kan vermeye ne zaman gidiceksin

Eşimle konustuk canim yarinda regl olmazsam aksam acile gidicez kan vermeye sonuc cabuk cikiyor o zaman. Hafif agrim devam ediyor. Hayirlisi yarin hersey netleşir bugün olmazsam. Olacakmisim gibi geliyor ama bana 😑
hamilr kalanlar ama hep o regl agrisi gibi bir agridan bahsediyordu hayirlisi kuzum guzel haberlerini bekliyoruz

InsaAllah Rabbim hayirlisiyla sağlıkla herkesin kucağını doldursun bu ay güzel haberlerle bitsin inşaAllah canim🤲
Kızlar ben sabah ilk idararla test yaptım negatif yunurtlama günlerimide biliyorum adet günüm bugün daha olmadım acaba hamilelik hala olabilir mi

Back
X