Yeni yıla bu sefer mükemmel gireceğim diyenler

günaydın kızlar, tatil sonrası iş günü başladı tekrar..sabah nesfitimi yedim ve birazdan yeşil çayımı içeceğim.. siz neler yapıyorsunuz bayram dönemi pek ses çıkmadı kimseden..

Günaydın arkadaşlar.

Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun

11.10.2013 80,900 gr
21.10.2013 83,300 gr

10 günde insan 2,400 alırmı ya offf of

Çok kızıyorum kendime çok

Bugün elma diyetine başladım.Hiçte tasvip etmem bu tarz diyetleri ama napiyim.Hafta sonu dayımın düğünü var,bi dahaki hafta kız istemeye gidicez,mecburum yani:26:

canım hiç takma kafana bunlar geçici kilolar bu hafta biraz sıkarsan kendini hemencecik gider inş.

slm kızlar günaydın
bugün kilo bildirimi sanırım
bir haftada 1 kilo verdim 56.7 idim
bugün itibariyle 55.7 yim
hafta sonu yoğun çalıştım 10 saat kadar dersim vardı ayakta sürekli anlat anlat
bide akşam yemeği yemeyince gitti 1 kilo
kaldı 3 kilo 700 gr
sabah kahvaltım kuşburnu suyu
1 adet haşlanmış yumurta 4 adet zeytin

2 bardak yeşil çayımı içtim ve 11 de 1 kase yogurdumu yemiş bulunmaktayım ..

kızlar merhaba beni de aranıza alın motive olmaya ihtiyacım var.. ayda 4 kilo hedefim yani haftada bir kilo inşallah bozmam hedefime ulaşırım sizin yardımınızla.. :26:

kızlar merhaba beni de aranıza alın motive olmaya ihtiyacım var.. ayda 4 kilo hedefim yani haftada bir kilo inşallah bozmam hedefime ulaşırım sizin yardımınızla.. :26:

hoş geldin limon sosu aramıza :) hedefin çok güzel haftada 1 kilo en ideali. biz genelde yediklerimizi yazıyoruz ki eğer fazla yemişsek birbirimizi frenleyelim. mesela ben biraz abartmaya başlasam yediklerimde aa ben topiğe nasıl yazarım deyip bile porsiyonumu azaltıyorum bazen.yani burayı guzel kulanırsan cok faydalı bir topik oluyor.

öğle yemeğimi yemiş bulunmaktayım

1 kase nar ekşili limonlu zeytinyağlı karışık salata.
bir de tavuklu patatesli yemek vardı tavuklarını yedim protein olsun diye :)
corba aldım ama içmedim yine harika yapmışlar çorbayı bunlar çorba yapmayı bir beceremediler gitti unu yağı basıyorlar çorbaya bazen..
ha bir de ayran içtim

kalsiyum ve proteinden kısmadan rejim yapmaya çalışıyorum. bunlar rejimimin en önemli yapı taşları ..

bu arada nohutta acayip lif varmış nohut yemeyi ihmal etmeyin kızlar..

şimdi de limonlu açık çayımı içiyorum :)

Slm arkadaşlar bayramda yazamadım yuzumde yoktu utanıyorum kendimden 2 kilo 600 gram almışım neyse sabah sporuma başladım iki saat spordn sonra iki haşlanmış yumurta bir dilim peynir yedim simdide bur parca haşlanmış tavuk bir kase yoğurt yedim aeada yesil cayimi ictim

Hoşbulduk :) öğle yemeğinde ben de yarım tabak taze fasulye yanında da biraz yoğurt yedim akşam da salata düşünüyorum :)

günaydın kızlar ..
bu sabah nesfitimi yedim bir de yanında 1 tane medine hurması yedim.

ama dün akşam biraz abarttım sanki, spor da yapmadım eşimle hesapladık 1300 kalori almışım dün
akşam zeytin yağlı pırasa yedim bir de kayınvaldem zeytın yaglı yaprak sarması yapmıstı gecen de verdi bana ondan yedım
dizi izlerken de eşim cikolata cıps goturuyordu dahanamadım vallahı bende kendıme cok az zeytın yag ile mısır patlattım yedim..
bugun bıraz daha dıkkat edeceğim inş.
70 lerden aşağı indiğimi bir görsem :)

öğle yemeğimi yemiş bulunmaktayım
ayrıca yarım saatte yuruyus yaptım :)

yemekte;
yarım mercımek corbası
yarım turlu yemeği
1 kase salata, 1-2 parca karnabahar haslama da vardı ondan da aldım
sabahtan beri hesapladım 700 kalori almışım
akşam da çorba içersem süper olur , ama akşam teyzemelre gideceğiz inş abartmam

selam kızlarrrr
giripte yazamadımmmmm bir türlü. kilolar ne durumda yazın istersenız tabloya koyayım ben de tartılmadım..

deryacım , topiki hareketli tutmaya çalıştım ama hiç kimseden ses seda çıkmadı ..
ben bayram dönüşü 71.9 u görmüştüm ama bu hafta verdiğimi hissetmiyorum hatta aldım sanki bakalım bu hafta sonu kaç geleceğim.

konu aktif değil pek kilo değişimlerimizi yazalı bir hafta oldu ama tablo yok menü paylaşımı az
hadi kızlar
ben dün öğlen kereviz salatası yedim
akşam da ızgara balık yedim

iyi yapmışsın canım. toparlarız artık. bende ilgilenemedim bu haftada hastalandınm diyeti bırakmadım ama özende göstermedim. pazartesi tartılıp bildircem. bu arada diyetisyene başlıyorum. ordada öğrendiklerimi yazıcam burada.

isim.................boy.......hedef................7ekimkilo................21ekim kilo...........28ekim kilo
noni................1.70.........65......................74......................71.9
zehra..............1.68.........60......................82.5....................83.300
saskın.............1.67.........60......................73
jelyb..............................49..................... 61
znrznr.....................................................56.7....................55.7
figen...............1.65.........60......................78.......................78

Son düzenleme:
tamam kızlar kendımıze gelelim dahada sıkalım kemerleri yılbaşına kadar iki ayımız var. ve hedef olarak bir gün belirlemek herzaman daha olumlu sonuç veriyo.ben bır turlu veremıyorum bir endokrine gitmem lazım. sonrasında vericem inşallah.
yılbaşına kadar 10 kilo vermemız lazım benım atmışlı rakamları görmem lazım
noni senin en azından 65 olman lazım ve bu istikrarla dahasını olursun
zehra senınde 75 leri görmen şart
znrznr gülüm sen 50 ol yeter zaten daha ne olacaksın
eşim benden uzun zaman öncr giymemı istediği bir giysivardı ama ben o sıra 92 kılo oldugum için mumkun değil giyemezdım ama en azından yılbasına kadar 68 olursam giyebilirim hem rengıde kızmızıydı:)))) :))) onu giymem şartttttttttttttttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…