Merhaba bu pazartesi basliyyorum.kesinlikle yeni yilda yeni ben olmmak istiyorum.11 aylik oglum var ve emziriyorum.ins hizli veririm 80- 81 arasi kilom
çokk yedim ayarsızca yedim yarın özel günüm iştah çok açık:18:
selam kizlar.....
ben birzamanlar baya sismandim . Resmen hayatan nefret ediyordum mutsuzdum falan filan . Ondan sonra spora ve diyete basladim.
Tam 17 kilo verdim 67 kilodan 50 kiloya düstüm . Hersey cok güzel gidiyordu hayatan sevk almaya baslamistim muluydum artik . Nerdeyse bir sene boyunca kilomu korudum ve düzenli spor yaptim . Sporu hic birakmadim hala yapiyorum . Ama buaralar nolduysa kendimi kontrol edemiyorum . Sürekli yemek düsünüyorum ve yemek krizlerine giriyorum . Afedersiniz ama öküz gibi yemek yemeye basladimkendimi tutamiyorum resmen . Özelikle tatli, cikolata, cola , sprite , meyve sularindan vazgecemiyorum . Ve iki ay icinde 9 kiloyu geri aldim (spor yaptigim halde ). Düzenli olarak haftada 4 gün spor salonuna gidiyorum , hatta buaralar nerdeyse hergün ama bi
ise yaramiyorcünkü sürekli yiyorum . Bi iki gün dikkat ediyorum ücüncü gün yine yiyorum . Ben eski halime geri dönmek istemiyorum,
nefret ediyorum o halimden(( . Lütfen yardim edin bana , bisey deyin motive olayim . Desteginize ve Yardiminiza ihtiyacim var kizlarrr ... cok acilll !!!!
kızlar bu sabah yürüyüşümü yaptım.. öğleden sonra teyzeme gittik herkes baklava yedi yememek için kendimi tuttum ve başardım :)
valla kızlar mesele boğaz tutmada kesinlikle ben 9 kilo verdiğim süreçte mesela ödüller koyuyordum kendime işte tartı da 59 u göreyim bi sütlaç yeme hakkı felan diye ama ben gözümü hiçbişeyde koymadım birşey yiyorsam başka yerden mutlaka kesiyorum dün erkek arkadaşım cafede pasta söyledi 1 porsiyon ortadan ikiye böldük yedik ve akşam yemeği yemedim pasta yediğim için hem pastada da gözüm kalmamış oldu. ama yarın pazartesi ve ben artık rejim artı spora başlıyorum dışarda yürüyecek vaktim yok evde leslie yapacağım kondisyonum artıkça da jıllıana başlayacağım.ama bir aylık süreçte leslie yapıp ertesi gün şu nivea body varya öyle yapacağım bakalım hedef 52 vaktim var 1 ocağa kadar
merhaba kızlar göz atıyorum yazdıklarınıza bende katılıyorum size..
tecrübelerinizden faydalanmak isterim
noninoni nasıl verdin şuana kadar, ne kadar zamanda, spor yapıyor musun, maşallah sana devamıda böyle olur umarım
Anladım canım aslında yapılması gerekenler belli..hoş geldin Edacım aramıza..ben evlendiğimden beri hep ağzımda kilo vereceğim kilo vermem lazım diye dolaşıp durdum spora da gittim , yuruyuslerde yaptım ama son bir kaç ayda şunu anladım ki en önemlisi boğazımı tutmakmış.. çünkü o kadar spor yap ki normal yediğin sürece 2 gram bile veremiyorsun.. ama yemeği kesmek benim için çok zor oldu çünkü ben zaten çok fazla ekmek sevmeyen biriyim yani 1 dilşm ekmek hafta sonu kahvaltısında belki yerin yada çaya şeker atmak zaten ben çayı şekersiz içerim.. bir çok insan zayıflamak deyince bunları kesse anında kilo vermeye başlıyor zaten bende bu alışanlıklar yok bende neyi kesmeliyim diye düşündüm ve hayatımdan tatlıyı abur cuburu akşam yemeğini kestim..
sabahları nesfit yemeye başladım 11 gibi 1 kase yogurt yıyorum,ogle yemeğinde zeyin yağlı yıyorum 4 gıbı ayran ıcıyorum yada 1 porsıyon meyva yıyorum, akşamda cok acıkırsam kendıme dıyet corba yapıp belki 2 kase bile yoyorum bazen haslama sebze yapıyorum yada zeytın yaglı yıyorum , arada bır kesli ile yuruyus egzersizleri hafta sonları ise hava yagmurlu yada cok soguk olmadıgı surece dısarda yuruyus yapıyorum.. yesıl cayımı ıhmal etmemeye calısıorum..
bu sekılde yavas yavas kılo ermeye basladım daha vermem gerekn 10 kılo cıvarı var ALLAH hepimize saglıklı kılo verme azmi verir ninş.
senin vermen gereken kılo ne kadar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?