Yeni yıla bu sefer mükemmel gireceğim diyenler

Merhaba bu pazartesi basliyyorum.kesinlikle yeni yilda yeni ben olmmak istiyorum.11 aylik oglum var ve emziriyorum.ins hizli veririm 80- 81 arasi kilom

hoş geldin canım aramıza inşallah kısa sürede sağlıklı bir şekilde verirsin kilolarını:) bebişini de sağlıkla bütürüsün inş. ..

kızlar iyi akşamlar ,
ben bu sabah uyanınca 1 saat yuruyus yaptım sonra 12 gibi öğle yemeği kahvaltıyı birleştirdim 2 kucuk yumurta 2 küp kaşar, beyaz peynir zeytin , güzel bir kahvaltı yaptım. sonra çarşıya çıktım annemlerle 2 gıbı akşam 7 gıbı geldik bu arada hıc bırsey yıyemedım fırsatım olmadı akşam da brokoli corbası yaptım ve 1 tabakta tavuklu türlü yedim .. 10 gıbı 2 tane mandalina yedim ..

iyi akşamlar kızlar sabah erken aç karına tartılıp yazmayı unutmayın

kızlar sonunda yapamadıgım detoksu yarın yapıyorum. ben iki gün yapıcam. bayramın bırıncı gunude yapıcam.
mercimek çorbası benzeri yaptım...aynen mercimek çorbasına ilaveten maydonoz kabak ekledim. öğlen ve akşam limonla içicem. aralardada probiyotik yoğurt yicem sadece sabahları tam bugday ekmeyı ve yağsız peynır ve bol yeşillik yicem. gün içinde yeşil çay içicem bol bol.. siz bunu bayram sonrası yapabilirsiniz. bayram boyu mutlaka kaçıracaksınız o yüzden hem ödem atmanıza yardımcı olur hemde hafıflersınız çorba yanına yeşillik veya kalorısı az meyve yıyebılırnız

kızlar bayramda her gittiğiniz yerde değilde çok beyendıgınız canınızın çok çektıgını yiyelim . öğle yemegıne agırlık verelim. et kavurma yıyeceksek daha erken yemeye çalışın. akşam hafif geçiştirelim bir kase çorba içip geçelim . böylelıkle bayram sonu tartıda degışıklık görmeyız

deryaizmcim ben sabah tartıldım 72.9 kilo geldim ... bayrama kadar ki hedefime ulaştım :) bayramda da dikkat edeceğim ama yarın öğlede 1 dilim yaş pasta yiyeceğim görümcemin doğum gunu pastası..
evdeyken saat 12 gıbı kahvaltı yapıp aksam 7 bucuk gıbı de akşam yemeği yiyorum bugun kereviz ve kofte yedim :)
sabahları da yuruyusumu ihmal etmemeye çalışıyorum 1 saat cıvarı yuruyorum ..

selam kizlar.....
ben birzamanlar baya sismandim . Resmen hayatan nefret ediyordum mutsuzdum falan filan . Ondan sonra spora ve diyete basladim.
Tam 17 kilo verdim 67 kilodan 50 kiloya düstüm . Hersey cok güzel gidiyordu hayatan sevk almaya baslamistim muluydum artik . Nerdeyse bir sene boyunca kilomu korudum ve düzenli spor yaptim . Sporu hic birakmadim hala yapiyorum . Ama buaralar nolduysa kendimi kontrol edemiyorum . Sürekli yemek düsünüyorum ve yemek krizlerine giriyorum . Afedersiniz ama öküz gibi yemek yemeye basladim kendimi tutamiyorum resmen . Özelikle tatli, cikolata, cola , sprite , meyve sularindan vazgecemiyorum . Ve iki ay icinde 9 kiloyu geri aldim (spor yaptigim halde ). Düzenli olarak haftada 4 gün spor salonuna gidiyorum , hatta buaralar nerdeyse hergün ama bi
ise yaramiyor cünkü sürekli yiyorum . Bi iki gün dikkat ediyorum ücüncü gün yine yiyorum . Ben eski halime geri dönmek istemiyorum,
nefret ediyorum o halimden (( . Lütfen yardim edin bana , bisey deyin motive olayim . Desteginize ve Yardiminiza ihtiyacim var kizlarrr ... cok acilll !!!!

herkese slm bayram bitti işe başladık yine
yedim mi yedim evet ama çok kilo almadım bi kaç gr o kadar
aslında spora başlasam iyi olacak
yeni gelen arkadaşlara merhabalar bu arada

selam canım , hoş geldin .. öncelikle 17 kilo vermenden dolayı tebrik ederim benim de hedefim bu civarda. kilo vermeye başlayınca onu korumak çok zor olmalı bende hayatım boyunca hep kilo alıp kilo verdim şimdiki kadar olmasa da ama her diyetin sonunda aradan belli bir zaman geçince hep aldım.. bu tamamen seninle alakalı birşey yemeyeceksin herşeyin başı şu çenemizi tutamamamızdan geliyor. benim kuzenim 20 kilo civarı verdi şu an 50 kilo ve 4-5 senedir de bu kilosunu koruyor ne mi yapıyor bir yerlere gidecekse yürüyor, akşam kendini tutuyor yemiyor öğlede o da arkadaşlarıyla gün yapıyor ve pastalar börekler hepsinin olduğu ortamda bakıyorum birini yiyorsa diğerini yemiyor kızcağız, eskiden akşamları sandviçler ayvalık tostları yiyen kız akşam yemeyeceğim diyor.
yani anlayacağın biz bayanlar hayatımız boyunca tutacağız kendimizi.. yazık değil mi bu kadar çabana bir de üstüne tekrar 9 kilo almışsın , emeğine yazık zayıfladığın zaman giydiğin kıyafetleri düşün aynaya bakınca duyduğun hazzı düşün... mesela ben 77-78 kilodan 71 e düştüm ve vermeye devam edeceğim inşallah , inan bir hırka giyince bile üzerimde dökümlü durup , düğmelerini bağlayınca hırkanın üzerime yapışmamasını görmek bile acayip güzel bir duygu .. insanların sana bakınca sen kilo mu vermişsin yüzünden bile belli oluyor demesi süper bir şey...
tamamen yemekten kesip rejim yapma arkadaşım , misafirliğemi gittin baklava mı ikram ettiler tabakta 3 baklava mı var hiç almazsan ayıp mı olur hemde gözün mü kalır , 1 bıcakla 1 tanesini 2 ye bol ve yarısını ye , ne gözün kalmış olur ne de kimse alınmış olur..çünkü gözün kaldığı zaman rejimi bırakınca insan neyde gözü kaldıysa Allah ne verdiyse 3-5 dilim yiyor daha sonra 1 hafta bile hiç bir şey yemese kilo yapıyor..
eski haline kesinlikle dönme yeme arkadaşım verdiğin emekleri düşün ..aldığın 9 kşloyu 1 bucuk ayda rahatca verebilirsin sadece akşam yemeyerek yeni yıla da süper girersin..

kızlar bu sabah yürüyüşümü yaptım.. öğleden sonra teyzeme gittik herkes baklava yedi yememek için kendimi tuttum ve başardım :)

Yazdiklarin icin cok tesekür ederim canim Cok dogru söylüyorsun . Bu tamamen bizimle alakali bisey . Su agzimizi bir kapatabilsek ne güzel olur :)))Ama bazen olmuyor iste
Herkes bana ne güzel zayiflamissin dediginde bende gercekten cok mutlu oluyordum :))) hatta bi aralar bikmistim bunu duymaktan :)) Sanirim nazar deydirdiler bana ((( verdigim emekler yemek yedikten sonra aklima geliyor malesef öyle bir pisman oluyorumki utaniyorum ve nefret ediyorum kendimden
Söylediklerini kesinlikle dikkate alicagim . Iki gündür yediklerime dikkat ediyorum umarim böyle devam eder ....Sende ne güzel zayiflamissin umarim istedigin hedefe ulasirsin ve bidaha asla kilo almassin benim gibi :))) Umarim bende yeni yila kadar zayiflarim :44: Umarimki zayiflamak isteyen bütün Kadinlar zayiflar
Yazmaya devam et lütfen , böyle biri yazinca motive oluyorum ve böylece basarabilecegime inaniyorum :)))
herkese bol sanslar !!!!!

valla kızlar mesele boğaz tutmada kesinlikle ben 9 kilo verdiğim süreçte mesela ödüller koyuyordum kendime işte tartı da 59 u göreyim bi sütlaç yeme hakkı felan diye ama ben gözümü hiçbişeyde koymadım birşey yiyorsam başka yerden mutlaka kesiyorum dün erkek arkadaşım cafede pasta söyledi 1 porsiyon ortadan ikiye böldük yedik ve akşam yemeği yemedim pasta yediğim için hem pastada da gözüm kalmamış oldu. ama yarın pazartesi ve ben artık rejim artı spora başlıyorum dışarda yürüyecek vaktim yok evde leslie yapacağım kondisyonum artıkça da jıllıana başlayacağım.ama bir aylık süreçte leslie yapıp ertesi gün şu nivea body varya öyle yapacağım bakalım hedef 52 vaktim var 1 ocağa kadar

herkese iyi akşamlar , kasımda biraz hızlanmam gerekiyor kızlar hedefim bu ay sonu 65 i görmek artık 60 kilolara düşmek istiyorum .. bugün eşimle dışarı çıktık sanırım bu haftanın ödülünü bugün yedim sufle yedim ama öğle yemeği yemedim sanırım biraz da olsa karşılamıştır yani bugun yediklerimi eşitledim gram veremedim
yarın iş başlıyor 2 hafta spor ve rejim hızlıca götürmeyi düşünüyorum , kayınvaldem ve görüncem vrdiğim kiloları pek anlamadı 3 kilo daha vereyim bakın nasıl belli olacak.. ha bu arada yeşil çayımı yaptım şimdi içeceğim bir de yatmadan form çayımı içeceğim..

süper bir fikir en geçerli hayat tarzı, bu şekilde korunuluyor zaten kilo , eğer herşeyi yiyorum ama kilo alamıyorum diyorsa isanlar bilinki bir hastalık var onlarda, mesela benim görümcem herşey yiyor hiç durmadan cipsler pastalar ama 51 kilo hiç kilo almıyor ben haftalarca aylarca yemiyorum kendimi tutuyorum ki 2-3 kilo vereyim o yediği halde 53 ten 51 e dusmus 1-2 haftada hiper tiroidi var metabolizma super calısıyor surekli acıkıyor. iyi birşe mi kotu birşey mi anlamadım gitti, benim canım çıkıyor kilo vereceğim diye , o durduğu yerde veriyor ..

merhaba kızlar göz atıyorum yazdıklarınıza bende katılıyorum size..
tecrübelerinizden faydalanmak isterim
noninoni nasıl verdin şuana kadar, ne kadar zamanda, spor yapıyor musun, maşallah sana devamıda böyle olur umarım

hoş geldin Edacım aramıza..ben evlendiğimden beri hep ağzımda kilo vereceğim kilo vermem lazım diye dolaşıp durdum spora da gittim , yuruyuslerde yaptım ama son bir kaç ayda şunu anladım ki en önemlisi boğazımı tutmakmış.. çünkü o kadar spor yap ki normal yediğin sürece 2 gram bile veremiyorsun.. ama yemeği kesmek benim için çok zor oldu çünkü ben zaten çok fazla ekmek sevmeyen biriyim yani 1 dilşm ekmek hafta sonu kahvaltısında belki yerin yada çaya şeker atmak zaten ben çayı şekersiz içerim.. bir çok insan zayıflamak deyince bunları kesse anında kilo vermeye başlıyor zaten bende bu alışanlıklar yok bende neyi kesmeliyim diye düşündüm ve hayatımdan tatlıyı abur cuburu akşam yemeğini kestim..
sabahları nesfit yemeye başladım 11 gibi 1 kase yogurt yıyorum,ogle yemeğinde zeyin yağlı yıyorum 4 gıbı ayran ıcıyorum yada 1 porsıyon meyva yıyorum, akşamda cok acıkırsam kendıme dıyet corba yapıp belki 2 kase bile yoyorum bazen haslama sebze yapıyorum yada zeytın yaglı yıyorum , arada bır kesli ile yuruyus egzersizleri hafta sonları ise hava yagmurlu yada cok soguk olmadıgı surece dısarda yuruyus yapıyorum.. yesıl cayımı ıhmal etmemeye calısıorum..
bu sekılde yavas yavas kılo ermeye basladım daha vermem gerekn 10 kılo cıvarı var ALLAH hepimize saglıklı kılo verme azmi verir ninş.
senin vermen gereken kılo ne kadar canım

Anladım canım aslında yapılması gerekenler belli..
Bende şekersiz çay içerim ama ekmekler aram iyi maalesef, abur cuburlada öyle
Özellikle stresli sinirli zamanlarımda yemeğe saldırıyorum kendimi kaybediyorum, küçük bebeğim var maalesef düzenli yemiyorum sadece akşam düzenli oda faZla kaçıyor
Ydiyetle yaklaşık yedi kilo verdim iki ay önce hepsini geri aldım yarın tartılıp başlıcam
20 kilo var vermem gereken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…