Yeni yıla bu sefer mükemmel gireceğim diyenler

Merhaba canım teşekkür ederim 6 buçuk ayda verdim ama şu anda 2 kilo alıyom 1 kilo veriyorum yani bozmaya başladım bugün dank etti 1 haftada 700 gram almışım çok salmıştım bu sıra uzun zaman görmeyenler zayıflamışsın diyor ama henüz ailem görmedi bayramda görüşücez bakalım ne diyecekle0r0...

Zaten evin stresinden yedim çok pismanim neyse telefi edecegim bugün ev isi duruyor cnm daha iki ayimiz var da onumuz kış kisin nasıl tasicacagim hic bilmiyorum ya Offfffff dun akşam esim bir evden bahsetti 5 odali iki banyo doğalgaz li balkonkar kocaman iki uc yıllık bir ev ama bir sorun var esimin bir arkadasinin evi karisi intihar etmisti o evde adam teklif etmis istiyor san sana kiraya vereyim hemde çok uyguna 600 tlye esim bana sordu bende olmaz ben nasil gidip otururm orda icime sinmez ki

günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrr

dün akşam hıç sevmediğim kerevizi yedim diyet herşeyı yaptırıyo ınsana. okadarda fena değilmiş kokusu yuzunden yıyemıyordum hıc...
dün kayısı yedim üstüne ılık su içtim ve sonunda muradıma erdım :))
bu aralar midem çok bulanıyo canım su içmek istemiyo yeşil çay falan nerde katı gıda gevrek mevrek bastırcak şeyler onları ıstıyo canım (( midemın bulantısıda insülin direncim var glifor kullanıyorum oyüzden çok bulandırıyor alışana kadar zorlanıyorumm

haklısın guzelımde herkezın evınde önceden bir sürü ölen var.bir sürü yaşanmışlıklar var. sen kendı esyalarını koyunca orası senın evın olacak. tabı ıcın rahat etmıcekse hiç taşınma

sakincim derya haklı herkesin hayatı kendi yaşanmışlığı ile.. türkiyede çoğumuz önceden mezarlık olan yerler üzerinde binalarda oturuyoruzdur, ne kanlar dökülmüş bu vatan için.. o yüzden eğer evi sevdiysen içine sindiyse beğendiysen gerisi tefarruat..

tünaydın canım, ayyy bende bayılırım kerevize , bugun pazara ugrayacağım inşallah bak iyi aklıma getirdin , o kerevizde ne lif var bir bilsen, belki o da senin bağırsaklarını çalıştırmıştı. çok faydalı bir sebze.

Allah yardımcın olsun canım insulin direnci ve diyet beraber çok zor olmalı.

Öğle yemeğim ekmeksiz bir kaşık da patates ezmesi

Eklentiler

• $IMG-20131011-WA0020.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
Öğle yemeğim ekmeksiz bir kaşık da patates ezmesi

afiyet olsun znrznrcim öğle yemeğin çok güzelmiş :) bende öğle yemeğimi yemiş bulunmaktayım
yarım kase tarhana corbası
1 kase salata
1 kase zeytin yağlı yeşil fasulye
1 ayran
öğleden sonra acıkırsam elmam var :)
akşam da annem sebze eyemği yapacaktı yapmışsa 1 tabak yerim yapmamışsa brokoli haşlarım ..

sorma gülüm günlerdir menum şu şekilde

sabah 2 bardak su ... maydonoz suyu...yarım saat sonra 1 dilim bugday ekmegı domates peynır bazen gevrek
öğlen çorba bir dilim ekmek yada ıspanak yogurt yarım dılım ekmek
ara elma yada ddiyet bisküvi yada süt falan
akşam sadece çorba yada ne yemek varsa ekmeksız yogurtla beraber
bunun yanı sıra haftanın 3 günü sıkı bir yürüyüş nerdeyse 1 saat..2 günü hiç bir şey yapmıyorum diğer 2 günde plates yada yine yürüyüş
gün içinde dokuzlu çay içiyorum
insan vermezmı azıcık bazen alıyorum bile şaka gibi
insülin direncine bağladım bende.. bir gün önce sabah tartılıyorum 77,8 sevınıyorum ertesı gun sabah gene aç karna 79,00 çıkıyorum varmı böyle birşey

öğrenci ekler pasta getirmiş bi tane aldım valla ne yapayım

canım akşama çorba iç sadece telafı edersın

Son düzenleme:

Dünkü kaçamaklarn karsiligi tartida 1 kilo yuz gram çıktım

sen diyete devam et sonunda çıkacak bu emeklerimizi karşılığı bak gör.. bende aynı durumdayım afedersin 1 hafta bagırsaklarımın hıc calısmadığı oluyor zaten sımdı de 2-3 gunde bir o da her gun form cay ıcıyorum yatmadan yada becunis ilacı içiyorum da oluyor... o kadar da yediklerime dikkat ediyorum ama hala çalışmıyor bende ki ibs hassas bagırsak sendromu..
ama bıkmadan sanmadan daha 3 ay devam etmem lazım rejıme yılbasına süper olcam sende oyle yap canım devam et bozma .. ha bir de bugun sunu okudum gunluk öğün atlanırsa ve 1000 kaloriden az alınırsa vucut kendını savunmaya alıp metobolızmayı yavaslatıyormus

kızlar aksam yemeğimde brokoli yedim yogurtla, az once de lesli ile 2 mil yaptım süper birşeymiş yeni gördüm deneyin acayıp terletiyor.

Merhaba bu pazartesi basliyyorum.kesinlikle yeni yilda yeni ben olmmak istiyorum.11 aylik oglum var ve emziriyorum.ins hizli veririm 80- 81 arasi kilom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…