- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
canım fitt olmuşsun bile maşallah ne güzel , ne kadar zamanda verdin bu 17 kiloyu, benim de hedefim 15 kilo ..
etrafındakilerin tepkisi nasıl oluyor , istediğin kıyafetin istediğin bedenini bulmak artık üzerine olanı beğenmek yerine sırf beğendiğin için o kıyafeti almak çok güzel bir duygu değil mi :)
1 yıldan fazladır evliyim hep kilom vardı eşimle şöyle şıkır şıkır giyinip bir restorana gitmek istiyorum ama üzerime birşey olmuyor ki iğrenç oluyor , o yüzden fast food yemeyi yeğliyorum üzerimdeki kotum ve tshirt'ümleama inşallah bu yılbaşında süper olcam eşim de şaşıracak dün bana sen dayanamazsın 2 hafta sonra götürürsün yine yaşpastaları çikolataları diyordu , ALLAHIM nolur azmimi hatta vermek isteyen herkesin azmini artır AMİN :)
takma kafana saskincim , bozulan diyetin ardındaki gün kilo almamak için önemliymiş dün bozduysan bugun 3 litre su içmeye dikkat et ve yediklerine dikkat edersen sorun olmayacaktır...
bu arada ev işini ne yaptınız valla üzme kendini sinirlenme ev sahibine diyeceğim ama elinde değil biliyorum hayat böyle işte herşey güllük gülistanlık giderken bir şey çıkar aradan.. yeni eviniz daha hayırlı olur inşallah size canım..
Zaten evin stresinden yedim çok pismanim neyse telefi edecegim bugün ev isi duruyor cnm daha iki ayimiz var da onumuz kış kisin nasıl tasicacagim hic bilmiyorum ya Offfffff dun akşam esim bir evden bahsetti 5 odali iki banyo doğalgaz li balkonkar kocaman iki uc yıllık bir ev ama bir sorun var esimin bir arkadasinin evi karisi intihar etmisti o evde adam teklif etmis istiyor san sana kiraya vereyim hemde çok uyguna 600 tlye esim bana sordu bende olmaz ben nasil gidip otururm orda icime sinmez ki
Kerevizi yoğurtla cevizle karıştırıp dene daha çok seversin
haklısın guzelımde herkezın evınde önceden bir sürü ölen var.bir sürü yaşanmışlıklar var. sen kendı esyalarını koyunca orası senın evın olacak. tabı ıcın rahat etmıcekse hiç taşınma
günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrr
dün akşam hıç sevmediğim kerevizi yedim diyet herşeyı yaptırıyo ınsana. okadarda fena değilmiş kokusu yuzunden yıyemıyordum hıc...
dün kayısı yedim üstüne ılık su içtim ve sonunda muradıma erdım :))
bu aralar midem çok bulanıyo canım su içmek istemiyo yeşil çay falan nerde katı gıda gevrek mevrek bastırcak şeyler onları ıstıyo canım(( midemın bulantısıda insülin direncim var glifor kullanıyorum oyüzden çok bulandırıyor alışana kadar zorlanıyorumm
Öğle yemeğim ekmeksiz bir kaşık da patates ezmesi
tünaydın canım, ayyy bende bayılırım kerevize , bugun pazara ugrayacağım inşallah bak iyi aklıma getirdin , o kerevizde ne lif var bir bilsen, belki o da senin bağırsaklarını çalıştırmıştı. çok faydalı bir sebze.
Allah yardımcın olsun canım insulin direnci ve diyet beraber çok zor olmalı.
öğrenci ekler pasta getirmiş bi tane aldım valla ne yapayım
sorma gülüm günlerdir menum şu şekilde
sabah 2 bardak su ... maydonoz suyu...yarım saat sonra 1 dilim bugday ekmegı domates peynır bazen gevrek
öğlen çorba bir dilim ekmek yada ıspanak yogurt yarım dılım ekmek
ara elma yada ddiyet bisküvi yada süt falan
akşam sadece çorba yada ne yemek varsa ekmeksız yogurtla beraber
bunun yanı sıra haftanın 3 günü sıkı bir yürüyüş nerdeyse 1 saat..2 günü hiç bir şey yapmıyorum diğer 2 günde plates yada yine yürüyüş
gün içinde dokuzlu çay içiyorum
insan vermezmı azıcık bazen alıyorum bile şaka gibi
insülin direncine bağladım bende.. bir gün önce sabah tartılıyorum 77,8 sevınıyorum ertesı gun sabah gene aç karna 79,00 çıkıyorum varmı böyle birşey
canım akşama çorba iç sadece telafı edersın
sorma gülüm günlerdir menum şu şekilde
sabah 2 bardak su ... maydonoz suyu...yarım saat sonra 1 dilim bugday ekmegı domates peynır bazen gevrek
öğlen çorba bir dilim ekmek yada ıspanak yogurt yarım dılım ekmek
ara elma yada ddiyet bisküvi yada süt falan
akşam sadece çorba yada ne yemek varsa ekmeksız yogurtla beraber
bunun yanı sıra haftanın 3 günü sıkı bir yürüyüş nerdeyse 1 saat..2 günü hiç bir şey yapmıyorum diğer 2 günde plates yada yine yürüyüş
gün içinde dokuzlu çay içiyorum
insan vermezmı azıcık bazen alıyorum bile şaka gibi
insülin direncine bağladım bende.. bir gün önce sabah tartılıyorum 77,8 sevınıyorum ertesı gun sabah gene aç karna 79,00 çıkıyorum varmı böyle birşey
canım akşama çorba iç sadece telafı edersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?