Yeni yıla bu sefer mükemmel gireceğim diyenler

askerlik arkadaşıymışım gibi davranıyo. daha kırıcı. sanırım başka birilerini beyenıyo.iş yerindeki kızlarda tip yok ama hepsi zayıf

noninonicim Sabahki menüne bayıldım

Deryacım hoşbulduk canım.

Bende tiryakide yapıyorum çayımı ocağım yok :) Bu dediklerini düğüne kadar yapacaksan eğer kabullenilebilir.Ama bilki o kiloların dönüşü muhteşem olacak.Bende ayın sonuna doğru düğüne gidicem ama inan takmıyorum.Ne yakıştırırsam onu giyicem o yüzden sağlıksız bişey yapmak istemiyorum.

Sen eşinin söylediklerine alınma aynısını benimki de yapıyor merak etme :) Eskiden bende sinir oluyordum morelimi bozup gözlerimi doldurduğumu bilirim.Gereksiz.Sen kendine olan özgüvenini ona göster.Böylede çok güzelim diye önce kendini inandır sonrada o enerjini karşındakilere de yansıt.Bir de şu yanından da bak.Sen o kıyafetler içinde kendini rahat hissediyormusun? Bu önemli.Eğer rahatsan sorun yok.Gerisini tınlama.Ve eşin öyle dediğinde de çok haklısın hayatım de.Kırıldığını zoruna gittiğini belli etme sakın.

Benim eşimde 127 kiloydu ben hiç zayıfla demedim.Kötü görünüyosun demedim.Kendisi şuan 85 kg ve bana beğenmiyor İnan ben gülüyorum ve ona da diyorum şuna bak beni beğenmiyor şimdi diye.Ben bu halimle de süperim bebeğim diyorum.Bozuluyor.Halbuki kendimi beğendiğim falan yok çünkü kiloluyum Ama asla hissettirmedim ona.Elbette beğendiği insanlar vardır benim eşimin de vardır.Ama bu durumu olgunlukla karşılamalı ve kendimize gelmeliyiz.Tabiki önce kendimiz için!!!Biz güzelleştikçe kendimize olan güvenimiz arttıkça ezilen onlar olacak arkadaşım sen hiççç canını sıkma.

Burda inşallah beraberce vereceğiz bu kiloları...

Kahvaltıı=Bol yeşillik-2 dilim tavuk göğüs haşlama baharatlı
Öğle =1 kase mercimek çorbası-1 tabak bezelye yemeği
Akşam =Haşlanmış 1 sb kuru fasulyeli salata

Canım tatlı çektiğinde 2 hurma yiyorum.Ve tabiki 9lu çayımı demledim şuan yudumlamaktayım

aaa dur kilo kompleksine girmişsin sen aman aman çok bela bir illet bu düşünceler, sakın sakın , eşin zamanında seni beğenmiş de almış diğerlerini değil ve sen sonra kendine bunu yapmışsın ve aldıkça almışsın kilo, şu an tek yapacağın şey vereceğin kilolara odaklanman , belki bu şeyleri seni gaza getirmek için de söylüyor olabilir bak benimkide geçen hafta eski fotolarımızı gösteriyor bak o zamanlar ne zayıfmışsın ne güzelmişsin diyor , bana doğru düzgün kot giydirmiyor ee kardeşin giyiyor diyorum senin kocaman popon var güzel olmuyor diyo .. bu ne demek oluyor vereceksin kiloları alacaksın eline özgüveni aynaya bakısın insanlara bakışın bile farklılaşacak, hiç de moralini bozma , bir yönden de onların tarafından düşün ben bazen eşim için de zayıflamak istiyorum etrafta fıstık gibi kızlar zayıf zayıf mini mini kızlar görüyorlar ee bize bakınca sevdiği ama şişko bir kadın görüyorlar içten içe onlarda zayıflamamızı istiyor tabiki ama bunu bize bile söyleyemiyorlar çünkü biz kilo yüzünden kompleksli olduk azcık agızlarını açsalar bak şişko olduğum için bunu yapıyor bunu söylüyor deyip belki kavga bile çıkarıyoruz. bu yüzden sabredeceksin ve zamana yayacaksın bak gör 2 ay sonra ne fıstık oluyoruz :)

saolun kızlar..

bir şekilde değişmeli artık. bıktım bu muhabetlerden. her düğün dernekte bayramda ne giycem derdınden. dar bı kot üstüne dar bi badi giymek istiyorum. düşünmek istemiyorum artık bunları. ömrüm böyle geçicek.. otuz yaşına az kaldı. bi de dogumdan sonra ugraşırım kılolarla ohhh .

öğlen bir ezogelin çorbası yarım dilim ekmek yedim

bende aynıyım , buyuk beden bakmaktan bıktım, bu sefer vereceğim ama kilo ,bıktım zayıfların etrafına hava ile dolaşmasından ,.. birşey beğeniyorum olmuyor ki olsa bile yakışmıyor ki , ama inat ettim vercem bu kiloları ben bu sefer, beraber vericez inşallah..

bu arada 2 miz hemen hemen aynı durumdayız bende 27 yaşındayım ve doğum yapmayı bende planlıyorum ..

bu arada sen sabret bu dugunde olmasa bile onunde daha yaşanacak çok şey var onlarda istediğin gibi olacaksın yeterki sabredelim.

dun akşam evde saat 10 resmen aglıyorum ben çikolatayı özledim diye .. ama yemiycem vercem bu kiloları ..

Kendimi tanitiyim kızlar 28 yasindayim 12senelik evliyim 11yasinda bir oglum7 yasinda bir kizim var boyum167 kilom 76 kiloyum kizlar bıktım bu kilolardan iki aydr haftada bes gun spora gidiyorum diyet yapamadigim icin iki kilo verdim sadece bugun diyetisyene gittim verdigi listedeki alisverisini yaptım yarin başlıyorum bu sefer olacak

Merhabalar allahin izniyle diyete baslamis bulunuyorum sabah yumurtami peynirimi yedim oglede tavuk ve yogurdumu yedim soguk almisim diye spora gidemedim pazartesi gitmeye basliyacam

Saskin hosgeldin.
Bugunki menum;
Kahvalti=1Dilim tambugday ekmegi-2yumurta haslama-10 zeytin
Ogle. =1 tabak taze fasulye-1Kase corba
Aksam. =2 haslanmis patates - 1 kase corba
R
Arada 2 cikolatali eti form biskuvi yedim.Tabiki vazgecilmezim 9 lu cayimi ictim.Son 1 bardagim kaldi.:) Arkadaslar ayrica dun cayima 1 yemek kasigi zencefil koydum inanilmaz idrara cikardi ve susatti tabiki.Inanirmisiniz simsiki bir vucudum oldu bir gunde vallahi.Kendime inanamadim.Sizede tavsiye ederim.Artik hergun cayima ekleyecegim.

1 surahi suyu kaynatiyorum.Sonra cay demledigimiz demlige dokuyorum aldigi kadarini.Uzerine 5 tatli kasigi 9 lu cayimi dokuyorum ve kabuk tarcin yada karanfil ekliyorum.6 dk demliyorum.Diger kalan suyu surahiye dokuyorum uzerine 1 yemek kasigi toz zencefil ekliyorum yarim limon sikip kabugunu icine atiyorum .Demledigim cayida uzerine ekliyorum.Sabahtan aksama kadar bitiriyorum.Cok susattigi. icin 2 ltden fazlada su iciyorum.

Kızlar diyetisyenim yulaf kepegi yogurda karistr ye dedi sabah yedim bugün harika ya acayip tok tutuyor ve bagirsaklarida calistiriyor Bilginize. .........

Cnm Dokuzlu cayin icinde ne var

Cnm Dokuzlu cayin icinde ne var

Saskincim canim internetten bakarmisin.Ben yanlis bisey yazmiyim simdi icindekilerin hepsini hatirlayamadim :)
Bu arada ben suan sahurumu yapiyorum.Zilhicce ayinin baslangici Rabbim nasip ederse 9 gun orucluyum.Tabiki menulerimi yazmaya devam edecegim :)

Sahur =1 cigkofte lavasi-2 haslanmis yumurta-10 zeytin-1haslanmis patates ve bol yesillik-5 siyah kuru uzum.Ve bollll su.
Opuyorum hepinizi :)

Gunaydinlarrrrrr tamam canım bakarim. Ne guzel ya bende tutacaktim hasta oldum malesef allah kabul etsin vnm Bizede dua et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…