günaydın kızlar, sabah sütüm bitmişti nesfitimi yiyemedim. bende 2 elma 1 armut dogradım üzerine tarçın dokup yedim ha bir de 1 çay kaşığı çörek otu çiğnedim sabah hepsinin üzerine de su :)
bakalım çok acıkırsam 11 gibi yoğurt yiyeceğim.
hergün iş olduğu için iş yerinde ne buluyorsam onu yiyorum bende
zehracım hoşgeldin...
bende işyerinde yalnızım çay yapacak bi ocak bile yok. yicek birşey bulamıyorum sabah gevrek yedim öğlen ve akşam çorba içmeyı düşünüyorum şu iki hafta.
buarada 2 hafta sonra düğünde ne giycem diye bakınıyorum bir kaç tane kıyafet deniyorum eşim gülüyo deniyorum olmamış diyo. bacakların çok kalın seni incitmek istemem ama kötü görünüyo diyo. ben 92 kıloyken bile böyle şeyler söylemezdi çok kırıldım. ne değişti bilmiyorum. ikide bir bir şişkinlik var sende diyo. temizlik yap diyo hareket olur falan. onunda göbeği vardı 6,7 kılo verdi. şimdi iyi görünüyo. ve iyi göründüğünden beri bana böyle davranıyo.şüphelenmeye başladın başka birilerinimi beyenıyo acaba
zehracım hoşgeldin...
bende işyerinde yalnızım çay yapacak bi ocak bile yok. yicek birşey bulamıyorum sabah gevrek yedim öğlen ve akşam çorba içmeyı düşünüyorum şu iki hafta.
buarada 2 hafta sonra düğünde ne giycem diye bakınıyorum bir kaç tane kıyafet deniyorum eşim gülüyo deniyorum olmamış diyo. bacakların çok kalın seni incitmek istemem ama kötü görünüyo diyo. ben 92 kıloyken bile böyle şeyler söylemezdi çok kırıldım. ne değişti bilmiyorum. ikide bir bir şişkinlik var sende diyo. temizlik yap diyo hareket olur falan. onunda göbeği vardı 6,7 kılo verdi. şimdi iyi görünüyo. ve iyi göründüğünden beri bana böyle davranıyo.şüphelenmeye başladın başka birilerinimi beyenıyo acaba
saolun kızlar..
bir şekilde değişmeli artık. bıktım bu muhabetlerden. her düğün dernekte bayramda ne giycem derdınden. dar bı kot üstüne dar bi badi giymek istiyorum. düşünmek istemiyorum artık bunları. ömrüm böyle geçicek.. otuz yaşına az kaldı. bi de dogumdan sonra ugraşırım kılolarla ohhh .
Cnm Dokuzlu cayin icinde ne var1 surahi suyu kaynatiyorum.Sonra cay demledigimiz demlige dokuyorum aldigi kadarini.Uzerine 5 tatli kasigi 9 lu cayimi dokuyorum ve kabuk tarcin yada karanfil ekliyorum.6 dk demliyorum.Diger kalan suyu surahiye dokuyorum uzerine 1 yemek kasigi toz zencefil ekliyorum yarim limon sikip kabugunu icine atiyorum .Demledigim cayida uzerine ekliyorum.Sabahtan aksama kadar bitiriyorum.Cok susattigi. icin 2 ltden fazlada su iciyorum.
Cnm Dokuzlu cayin icinde ne var
Gunaydinlarrrrrr tamam canım bakarim. Ne guzel ya bende tutacaktim hasta oldum malesef allah kabul etsin vnm Bizede dua et cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?