çün kü kendi ailesi misafir falan ağırlayamaz, kendileri şehir dışından geliyo burda 2 evi olmasına rağmen, kızının yanında kalıyo, geen ay yanlarına gitme muhabbeti oldu, hanım efendi sizi yatıracak yerimiz yok ama bi öğretmen evi falan ayarlamaya çalışırım demişti düşünün,madem eşinize göre aileniz lanet , neden beyfendi kendi ailesini de size topluyormuş acabaaa
aynen gelme demek olmaz, benim ablam bitane o kadar olgun ki ne kimseye paylaştı ne de surat yaptı, ablamla eşim konuşuyolar ama ben eşimle konuşmuyorum bu konu yüzünden:), ki benim ailem sayesin de ayaktayız çocuğumuza benim ailem bakar, babamın arabası eşim de, babam hala çocukmuşum gibi sürekli haşlığın varmı der, ben söylemeden oğlumun sütünü yoğurdunu en tazesini bulup getirir,Ayy ciddi mii ..
Ablanız ne yaptı ?
Ne kadar ayıp, siz onun ailesinin önünde böyle tepkiler verseniz neler yapar kimbilir .
Mahçup etmiş sizi ..
Ailesi de emrivaki yapmış ama gelme demek de olmaz tabi .
ama neden 4 gün yatılı kalacaklar ben orayı anlamadım?
bence beraber kutlanmasında da problem yok, hatta hoş birsey. eger bulundugunuz sehre gelecekleri kesin ise daha oncedne haberlesip sizin davet etmeniz daha guzel olurdu.aynen canım, bu gecenin sonu için bak gördün mü benim ailem böyledir işte demek için her zamankinden fazla güler yüzlü olmaya gayret edeceğim,
yok o kadar da değil:) sadece bu akşamı annemlerde geçiririz sonrasın 4 gün büyük ihtimal kendi evlerine geçmek yerine ben de kalmayı tercih ederler4 gün annenizde kalmak için mi emrivaki yaptılar
kendi evlerinde kalmak istemezler, torun sevgisi ayağına ya geç saatlere kadar otururlar ya da hiç gitmezler bu güne kadar olan budur
bence beraber kutlanmasında da problem yok, hatta hoş birsey. eger bulundugunuz sehre gelecekleri kesin ise daha oncedne haberlesip sizin davet etmeniz daha guzel olurdu.
fakat boyle son dakika haber vermeleri, sizi muhatap almamaları, en azından eşinizin size iletmeyi tercih etmemesi vs. yani bu tip kucuk hesaplarla kendilerini eglendirecek yer arar gibi gelmek istemeleri cirkin olan.
siz yine de bilenmeyin. guzel davranın. esinizle sonradna konustugunuzda da bu beraber olmak olumsuz birseymis gibi degil de hem bunun gerceklesme bicimini hem de esinizin sozlerini hatırlatın.
bence o konuda taviz vermeyin,
ertesi sabah beraber kahvaltı yapmak istemelerini falan anlarım ancak eşiniz aksam ustu siz kendi evinize gecerken onları da anneannenin evine bıraksın.
hatta hafta sonu anneannenin evinde gorumceler sizi ve ailenizi kahvaltıya ya da caya davet etseler cok daha hos olur da...
yazdıgınıa gore o dusuncede insanlar degiller.
4gun sizde kalmamalarını saglasanız iyi aslında.
aynen gelme demek olmaz, benim ablam bitane o kadar olgun ki ne kimseye paylaştı ne de surat yaptı, ablamla eşim konuşuyolar ama ben eşimle konuşmuyorum bu konu yüzünden:), ki benim ailem sayesin de ayaktayız çocuğumuza benim ailem bakar, babamın arabası eşim de, babam hala çocukmuşum gibi sürekli haşlığın varmı der, ben söylemeden oğlumun sütünü yoğurdunu en tazesini bulup getirir,
onlar davet beklemez eşim de aslın da ailemin samimiyetini bildiğinden arayıpta annemi anne bizimkiler gelsin mi demez gerek görmez, aslın da işin özü şu; sizler le konuştukça eşimi anlamaya başladım:)) kendi ailesini ve benim ailemi o kadar iyi tanıyo ki, bizimkiler seve seve ağırlarEşinizin ailesi mi biz de geliyoruz dedi yoksa eşiniz mi onları davet etti siz de gelin biz ordayız diye?
ama ben istediğim gibi geçiremicem, planımız bozulur hem dediğim gibi kardeşimin doğum günü , gitmezsem tüm hazırlıkları vs benim tek başıma kendi evimde hazırlamam mümkün değil, biliyorum ki bu sefer de bana geleceklerben olsam annemlere gitmem siz gitmeyince onlarda gelemez
onlarda kahvaltı:) 3 yıl bitti bitiyor evliliğimde görülmüş bi durum değil:) 4 gün tatil onlara bana değil, kayın validem yemek yapmayı bilmiyo desem üstelik domest... isminde bi çamaşır suyu görmüş evim de ve bunu nerelerde kullanıyosun ne işe yarıyor bu diyen biri, görümcenin biri kronik kabız wc den çıkmaz yemekten sonra bi girer çay servisi sırasın da çıkar, diğer görüm ise tanım tanıyalı ayağı burkuk, anane zaten yaşlı hizmetimi gocunmadan yaparım ama diğerleriiii
işte bu gün de tadı tuzu olacak, ailemin değerini bir kez daha anlasın, ve tıpış tıpış benden ve ablam da özür dileyecek, bunun için güleryüzümü eksik etmicemEşin bunca şeyin üstüne çook büyük ayıp etmiş ..
Ailen bunları yapmasaydı dahi eşinin yine de böyle konuşmaya hakkı yok o ayrı mesele ..
Sen eşinle konuşma yine, anlasın hatasını, insanların önünde belli etmezsin kalabalık yılbaşının da tadı ayrıdır ..
işte bu gün de tadı tuzu olacak, ailemin değerini bir kez daha anlasın, ve tıpış tıpış benden ve ablam da özür dileyecek, bunun için güleryüzümü eksik etmicem
aminn, bu da benim sıkıntım işte anlık, hep birlikte masaya oturunca hepsi geçecek biliyorum, evde ablamlara konuşup onları da doldurmamak adına buraya yazdım iyi de etiim, sağolunntamam cagırmasınlar ancak tum yıl kendi kendilerine nasıl kahvaltı yapıyorlarsa ayrı evleri var, orada aynen devam edebilirler. haftasonu da sizde kalmaları gereksiz BENCE.
ustelik insanın icinden cagırmak geldigi surece elinden birsey gelmese dahi masaya zeytin peynir koyup pastaneden aldıgı pogacayla ikram eder ama yine de cagırır.
neyse bu 4 gun sizi kabız etmesin de... : ))
bu gunler de gecer. keyfinizi kacırmayın, iyi gecirmeye bakın, aileniz yanınızda, saglıgınız iyi olsun, cocugunuz nese kaynagınız olsun yeter ; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?