• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni yila tek girmek..

Itsmebeyzaxo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
77
68
88
4 senelik iliskim 1 hafta once bitti. Dahacok yeni. Ve her gun gormek zorundayim. Sanirim ilk konum buraya yilbasinda sevgilime hediye almaliymiyim di keske yine derdim o olsaydi. Biraz yalniz kalmak istedgini soyledi. Ayrildik. Bidaha da hic adim atmadi. Atmazda zaten. Bugun bekledim belki yeni yilimi kutlar yine hic birsey yok. Kendi kendimi motive ediyorum ama okulda onu sesini duyunca cok garip hissediyorum. Ozellikle geceleri bide yilbasina tek girdiysem. Cok icim aciyor cok. Artik bende adim atmak istemiyorum hic bir sey yapmicam. Oyle yazmak istedim herkes sevdigiyle girerken ben tek kalınca ugrasicak baska birseyim kalmadi. Hepinizin yeni yilini kutluyorum. Insallah bu seneniz diger senelerinizden cok daha guzel gecsin. Saglikli huzur dolu senelere :KK200:

aman salla gitsin bnde yılbaşına tek girdim . üstelik sevdiğim adam olan hödük faceden sildi beni tamda yılbaşı akşamı

Kalbimiz tek kişilik değil çok şükür.
Bir sevdiğimizden ayrı olabiliriz, diğer sevdiklerimiz bize yeter.
Rabbim gerçek yalnızlık göstermesin. Amin

Kalbimiz tek kişilik değil çok şükür.
Bir sevdiğimizden ayrı olabiliriz, diğer sevdiklerimiz bize yeter.
Rabbim gerçek yalnızlık göstermesin. Amin
Haklisin da insan yinede bi garip hissediyo iste

Back
X