AynennMorall bozmak yok canim kirmizilari görmeden
Adetine kac gun var bencede moral bozma benim arkadas 4 aylik hamileydi girgir olsun diye gebelik testi yapti negatif ciktiNegatif kızlar
Anamm ne cok ankarali varmiss :)
Porolaktin mi o ne oluyor duzeldi mi bariKadin doguma gittim cnm prolaktin yuksek cikiyodu benimde.
Ankarada buyudum cnm esimin isi dolayisiyla mugladayiz suan ama son duragimiz yine ankara olacak bikac sene sonra insallahSendemi ank sekerimmm
Sen uğraşmaya devam et canım ama bir yandan da unut at kafandan, çünkü düşünmek çok zarar veriyor...Adet duzensizliginde gittim canim fsh denilen bir test varmis doktor istedi yaptik ilk 35 cikmisti. Normalde 1.2.3.4.5.6.7 ye kadar normal cikmasi lazimmis. Benim ki de 35 cikinca doktor suphelendi. Bir ay sonra tekrar yaptik 7cikti doktor belki labaratuvar hatasidir dedi 3 ay sonra gaziantepde tekrar yapildi aci gercekle karsilastim odur budur hala ugrasiyorum
Bi hormon cnm cok sukur duzeldi gebe kalmayi engelliyor adetini geciktiriyor gogusle alakali cok yuks3knolanlarda sut geliyormus bekarlarda ble oluyormus bu ilgin biseyPorolaktin mi o ne oluyor duzeldi mi bari
malasef bende pkoluyum canımm 3.aşılamam oldu şuan beklemedeyimmmCanıımm geçmiş olsun nasıl kondu bu teşhis yaa bi de tedavisi yok mu... Bak biz burda birçok kişi pko luyuz ama can sıkmak yok
İnşallah tutar canım.... Ben daha o işlere başlamadm çünkü 4. Ayımdaym daha, umarım gerek kalmaz...malasef bende pkoluyum canımm 3.aşılamam oldu şuan beklemedeyimmm
Görüşürüz canimKizlarr benim islerim var biraz ayriliyorum aranizdan gorusuruzz gelecegim yine
Amin canımmm benimm inşallah tutar ama bi ümitsizlik çöktü üstüme neyin nesi anlamış değilim....İnşallah tutar canım.... Ben daha o işlere başlamadm çünkü 4. Ayımdaym daha, umarım gerek kalmaz...
Ankaranin neresindesin cnmBen ankarada oturuyorum evet gata gayet iyi bi hastanee ins tedaviye cevap verirsinn canim
Etlik canim sen nerde oturuyodunAnkaranin neresindesin cnm
Himm anladim canim ne kadarlik evlisin canim yasin kac ayy ne cok sordumFatih mahallesinde sincan tarafi canim ailem orda
Dikmenden selamlar[/QUOTE Sende mi ankaradasin canimm oooo dondugumde bir suru yeni arkadasim olcak
Etlikten dikmene selamlarrDikmenden selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?