En az iki senemiz var canim sonrasi kismet ama son durak ankaraSen ne zaman donuceksin canim
Aaa baya baya biliosun buralari :)Sekercilerin orda arkadasim var ondan biliyorumm :)
Gel canim gel bian onceEn az iki senemiz var canim sonrasi kismet ama son durak ankara
Sadece orayi biliyorum canim baska yer sor bilemem :)Aaa baya baya biliosun buralari :)
Insallah canim yenimahallede oturcam bende dondugumdeGel canim gel bian once
Olsun hic degilse gorusursek bana nasil gelcegini biliosunSadece orayi biliyorum canim baska yer sor bilemem :)
Yakin bana yenimahalleInsallah canim yenimahallede oturcam bende dondugumde
Aynenn yakinmisizdaOlsun hic degilse gorusursek bana nasil gelcegini biliosun
Yok kuzum nerdeeee benim okul Keçiören aktepedeOrda okul var ordami calisiyosun yoksa :)
Ooo baya varmis arSiYok kuzum nerdeeee benim okul Keçiören aktepedeher gün 20+20 40 km yol gidip geliyorum
Aynenn yakinmisizda
Tatlim niye Keçiören e tasinmiyorsun pekiYok kuzum nerdeeee benim okul Keçiören aktepedeher gün 20+20 40 km yol gidip geliyorum
Suanlik yok sanirimm ama bn persem gününe kadar sizden dua isticem :)Yarın kimin günü ??!!!
Kimin için duâ edip heycanlaniyoruz
Anlatalim canimYa kizlar bir sey soyleyecegim simdi ben de artik sizden biriyim yani bebek istiyorum ama bu konuda galiba biraz bilgisizim hani gün falan söylüyosunuz neyi nasil bekliyisunuz beni de bilgilendirseniz:)
Simdi adetimizin ilk gununu birinci gun sayiyoruzYa kizlar bir sey soyleyecegim simdi ben de artik sizden biriyim yani bebek istiyorum ama bu konuda galiba biraz bilgisizim hani gün falan söylüyosunuz neyi nasil bekliyisunuz beni de bilgilendirseniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?