Harikasin tesekkur ederim:) bu bat nedir onu da ogrenmis oldum.bugun benim adetimin 15. Gun. Galiba bir kac gune kadar calisma tarihlerim baslayacak hadi bakalim ay cok heyecanli:))Hadi beni alkislayinnn(yigenim kindi hosuna giden bisi yaptiginda boyle soyler hep ) kuzum beniiiim
Adet dongun kac gun canim eger 28 gunse 14. 15. Gunler yani tam zamaniHarikasin tesekkur ederim:) bu bat nedir onu da ogrenmis oldum.bugun benim adetimin 15. Gun. Galiba bir kac gune kadar calisma tarihlerim baslayacak hadi bakalim ay cok heyecanli:))
Yok canim benimki birkac gun oynuyor aman28 hic olmuyor 30- 35 arasi oluyor.Adet dongun kac gun canim eger 28 gunse 14. 15. Gunler yani tam zamani
Anladim canim calismalari aksatmayalim amanYok canim benimki birkac gun oynuyor aman28 hic olmuyor 30- 35 arasi oluyor.
Pisttt ben yokum die aldatiyormusun beni öpücük ler falanAnladim canim calismalari aksatmayalim aman
Tv keyfimi yapiosun canim niye yoksunBen buralardaym canım arada bakıyorum :)
Yok canm ya bu akşam böyle pinekliyorum canım hiiiiçbişey yapmak istemiyorTv keyfimi yapiosun canim niye yoksun
Normalde haftasonu disari cikma günümüz ama ben hasta oldugum icin yatiorum ole canim kociside izin vetrdim disardaYok canm ya bu akşam böyle pinekliyorum canım hiiiiçbişey yapmak istemiyorkocişle oturuyoruz öyle... O yanımdayken çok takılmak istemiyorum bebişim, beni psikopata bağlamakla suçluyor sen neler yaptn nasılsın ) sen neler yaptn
Birbirimize destek olmak icin burdayiz canim benimBende geldimmm
Kızlar bu arada bugün bana bayağı manevi destek oldunuz çok iyi geldi gerçekten çok tesekkur ederim hepinize çok iyisiniz kendi derdiniz gibi sahiplendiniz benimle heyecanlandiniz çok sagolun
Kiz o kocasiiii :)Pisttt ben yokum die aldatiyormusun beni öpücük ler falan
Bende geldimmm
Kızlar bu arada bugün bana bayağı manevi destek oldunuz çok iyi geldi gerçekten çok tesekkur ederim hepinize çok iyisiniz kendi derdiniz gibi sahiplendiniz benimle heyecanlandiniz çok sagolun
Olsum canım yalnız kalmanın da keyfi başkaNormalde haftasonu disari cikma günümüz ama ben hasta oldugum icin yatiorum ole canim kociside izin vetrdim disarda
Burda derler sevinçler ortak şekerimmBende geldimmm
Ben başka topikte bir hamişe denk geldim daha az önce aldı haberi Çok heyecanlı yaaaHem bugün de hamiş yok.. yarın ola hayırlı ola.. 
Ben sana dedim onu canim ben yokken başkalariyla konusmusdun falan ya ondan dedimKiz o kocasiiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?