yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Hadi beni alkislayinnn (yigenim kindi hosuna giden bisi yaptiginda boyle soyler hep ) kuzum beniiiim
Harikasin tesekkur ederim:) bu bat nedir onu da ogrenmis oldum.bugun benim adetimin 15. Gun. Galiba bir kac gune kadar calisma tarihlerim baslayacak hadi bakalim ay cok heyecanli:))

Harikasin tesekkur ederim:) bu bat nedir onu da ogrenmis oldum.bugun benim adetimin 15. Gun. Galiba bir kac gune kadar calisma tarihlerim baslayacak hadi bakalim ay cok heyecanli:))
Adet dongun kac gun canim eger 28 gunse 14. 15. Gunler yani tam zamani

Bende geldimmm
Kızlar bu arada bugün bana bayağı manevi destek oldunuz çok iyi geldi gerçekten çok tesekkur ederim hepinize çok iyisiniz kendi derdiniz gibi sahiplendiniz benimle heyecanlandiniz çok sagolun

Normalde haftasonu disari cikma günümüz ama ben hasta oldugum icin yatiorum ole canim kociside izin vetrdim disarda

Bende geldimmm
Kızlar bu arada bugün bana bayağı manevi destek oldunuz çok iyi geldi gerçekten çok tesekkur ederim hepinize çok iyisiniz kendi derdiniz gibi sahiplendiniz benimle heyecanlandiniz çok sagolun

Bunun icin burdayiz canim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz tabiki destek olucazz

Normalde haftasonu disari cikma günümüz ama ben hasta oldugum icin yatiorum ole canim kociside izin vetrdim disarda
Olsum canım yalnız kalmanın da keyfi başka benim canım sıkkın garip depresif bir moddaym hiçbişey yapmak istemedim bugün :S

Bende geldimmm
Burda derler sevinçler ortak şekerimm :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…