Insallah canim bizde istiyoruzz birbirimize destek oluyoruz hosgeldin aramizaBnnnnn artik bnde istiyorummbnmde bir bebegim olsu
Evett bak etlik ve dikmen 2 ankaralı var vurdaEtlikten dikmene selamlarr
Hoşgeldin canım... Uğraşmaya ne zaman başladn?Bnnnnn artik bnde istiyorummbnmde bir bebegim olsu
HosgeldinInsallah canim bizde istiyoruzz birbirimize destek oluyoruz hosgeldin aramiza
Dikmende garanti bankasinin orayi etlikte de osmanli is merkezinin orayi biliyorum birtekEvett bak etlik ve dikmen 2 ankaralı var vurdaben eş durumdan geldim, aslen hataylıyım da, ankarada 4.yılım alooo etlik nasılsın havalar nasıl etlikte
Huhuuu etlikte havalar soguk canim bnde bahcelide oturuyodum ama evlendim 4 yildir etlikteyim.. Dikmende sogukturrEvett bak etlik ve dikmen 2 ankaralı var vurdaben eş durumdan geldim, aslen hataylıyım da, ankarada 4.yılım alooo etlik nasılsın havalar nasıl etlikte
Bukadar baska biyer bilmiyorum :)Evett bak etlik ve dikmen 2 ankaralı var vurdaben eş durumdan geldim, aslen hataylıyım da, ankarada 4.yılım alooo etlik nasılsın havalar nasıl etlikte
Osmanli is merkezine cok yakinim benDikmende garanti bankasinin orayi etlikte de osmanli is merkezinin orayi biliyorum birtek
Dikmende kis fena olur o yokuslar nasil cikilirrHuhuuu etlikte havalar soguk canim bnde bahcelide oturuyodum ama evlendim 4 yildir etlikteyim.. Dikmende sogukturr
Sekercilerin orda arkadasim var ondan biliyorumm :)Osmanli is merkezine cok yakinim ben
Uuvvv hem de ne soğukkkkHuhuuu etlikte havalar soguk canim bnde bahcelide oturuyodum ama evlendim 4 yildir etlikteyim.. Dikmende sogukturr
Eee bosa dememisler Ankaranin Dikmeni......Uuvvv hem de ne soğukkkk
Valla sormayın arabyla felan korkunç hele buzda karda abooowwDikmende kis fena olur o yokuslar nasil cikilirr
Hahhahahahhahaha sonrası biiiiiipppEee bosa dememisler Ankaranin Dikmeni......
Haah benim ev o garanti bankasına 10 15 dk uzaklıktaDikmende garanti bankasinin orayi etlikte de osmanli is merkezinin orayi biliyorum birtek
Sen ne zaman donuceksin canimDikmende garanti bankasinin orayi etlikte de osmanli is merkezinin orayi biliyorum birtek
Onemsemiyoruz canim boyle seyleri bi gun uzulup devam ediyoruz sohbet muhabbetle kafa dagitiyoruz oste bakHosbulduk kizlar cok sagoln inn cok ihtiyacm var paylasmaya icim bu ay cok aciyor olmiyck ihtimali diye bi 9 ay faln olck iste az sure diyelirsinz ama bna yillardir gibi geliyor
Orda okul var ordami calisiyosun yoksa :)Haah benim ev o garanti bankasına 10 15 dk uzaklıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?