yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Evett bak etlik ve dikmen 2 ankaralı var vurda ben eş durumdan geldim, aslen hataylıyım da, ankarada 4.yılım alooo etlik nasılsın havalar nasıl etlikte
Dikmende garanti bankasinin orayi etlikte de osmanli is merkezinin orayi biliyorum birtek

Evett bak etlik ve dikmen 2 ankaralı var vurda ben eş durumdan geldim, aslen hataylıyım da, ankarada 4.yılım alooo etlik nasılsın havalar nasıl etlikte
Huhuuu etlikte havalar soguk canim bnde bahcelide oturuyodum ama evlendim 4 yildir etlikteyim.. Dikmende sogukturr

Hosbulduk kizlar cok sagoln inn cok ihtiyacm var paylasmaya icim bu ay cok aciyor olmiyck ihtimali diye bi 9 ay faln olck iste az sure diyelirsinz ama bna yillardir gibi geliyor

Hosbulduk kizlar cok sagoln inn cok ihtiyacm var paylasmaya icim bu ay cok aciyor olmiyck ihtimali diye bi 9 ay faln olck iste az sure diyelirsinz ama bna yillardir gibi geliyor
Onemsemiyoruz canim boyle seyleri bi gun uzulup devam ediyoruz sohbet muhabbetle kafa dagitiyoruz oste bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…