Neler yapcaz artik onu dusunelim ovu testi flan napalimmben dün gece gördüm kırmızıyıbat 16 ocak
öyle olacak canım nasippUzulme canim birlikte beklicez artik benimki de 9 ocak
yokk ben bu ay hiiiiççç bişey yapmamaya karar verdim yıkılıuorum sonraNeler yapcaz artik onu dusunelim ovu testi flan napalimm
Canım 27 benimki de yakınmışız :)zobiska bende de aynı durum var. Düşünmek istemiyorum ama okadar belli oluyor ki kaşığımdaki batmalar. Bilemicem artık...psikolojikmen oynanan oyun mu bu benim bat 29.12. Seninki??
Kizlaar bisi sorcam sizee ben her ay oluk oluk adet olan biriyimm bu ay cok sasirtti beni 4. Gunum yok denecek kadar az. Gunde 4-5 ped kullanirken bu ay 4. Gunum 4. Pedi yeni kullaniyorumm sizce bi sorun olabilir mi
Nasil yapcam canim onlari anlatir misinSoğan veya incir kürü tavsiye ederim. Doktora gidip söktürücü veya ilaç filan vermesinden çok daha iyi. Ilaki gebelik için olsun diye değil ..kendimizi sağlıklı tutalım ara sıra bunları uygulayalım..
Evet canım kelebek haklı doğal yolla normal kanamana dönebilirsn, maydanoz suyunu da çok duydum bu arada... Ama arada olabilir korkulacak bişey yok benceKizlaar bisi sorcam sizee ben her ay oluk oluk adet olan biriyimm bu ay cok sasirtti beni 4. Gunum yok denecek kadar az. Gunde 4-5 ped kullanirken bu ay 4. Gunum 4. Pedi yeni kullaniyorumm sizce bi sorun olabilir mi
Aaaaa soğan kürü kız duymadn mı hiiççNasil yapcam canim onlari anlatir misin
Nasil yapcam canim onlari anlatir misin
Anladim cnm cok tsk ederimmSoğan kürü:
Kaynamakta olan 1,5 su bardağı suyun içerisine 1 orta boy kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.
Uygulama adet bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.
Soğanı kabuklu bırak.
Inciir kürü:
Yarım litre kaynamiş suya 7 8 incir koy 10dk kısık ateşte kaynat bunu da ve 21 25 gün uygula adetin 3 günü başla.
Aynı zamanda içme
Ayy canım ne oldu böyle ya allah korusun ne ölmesi çom dikkat et kendine40 derece atesle acillik oldumbronşit olmuşum kizlar cok hastayim cok ölcem valla
Basta onemsemedim cnm ama fena hastalanmisim valla.. dikkat ederim canim benim saolAyy canım ne oldu böyle ya allah korusun ne ölmesi çom dikkat et kendine
Bol bol bitki çayı iç bal ye çok iyi gelirBasta onemsemedim cnm ama fena hastalanmisim valla.. dikkat ederim canim benim saol
40 derece atesle acillik oldumbronşit olmuşum kizlar cok hastayim cok ölcem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?