yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Amanınnn kızlar öyle mi diyorsunuz inşallah yaaa yine de düşünmiycem işte hıhh minnakcm hiç üzülme çok çabuk geçiyor vakit görüyorsun,gelecek ay şu vakitkerde sizin için heyecanlanıyor olacaz :) gittigidiyordan toplu ovu ve gebelik testlerine hücum kızlaaarrrr

zobiska bende de aynı durum var. Düşünmek istemiyorum ama okadar belli oluyor ki kaşığımdaki batmalar. Bilemicem artık...psikolojikmen oynanan oyun mu bu benim bat 29.12. Seninki??

Kizlaar bisi sorcam sizee ben her ay oluk oluk adet olan biriyimm bu ay cok sasirtti beni 4. Gunum yok denecek kadar az. Gunde 4-5 ped kullanirken bu ay 4. Gunum 4. Pedi yeni kullaniyorumm sizce bi sorun olabilir mi

Kizlaar bisi sorcam sizee ben her ay oluk oluk adet olan biriyimm bu ay cok sasirtti beni 4. Gunum yok denecek kadar az. Gunde 4-5 ped kullanirken bu ay 4. Gunum 4. Pedi yeni kullaniyorumm sizce bi sorun olabilir mi

Soğan veya incir kürü tavsiye ederim. Doktora gidip söktürücü veya ilaç filan vermesinden çok daha iyi. Ilaki gebelik için olsun diye değil ..kendimizi sağlıklı tutalım ara sıra bunları uygulayalım..

Nasil yapcam canim onlari anlatir misin

Evet canım kelebek haklı doğal yolla normal kanamana dönebilirsn, maydanoz suyunu da çok duydum bu arada... Ama arada olabilir korkulacak bişey yok bence

Nasil yapcam canim onlari anlatir misin

Soğan kürü:
Kaynamakta olan 1,5 su bardağı suyun içerisine 1 orta boy kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.
Uygulama adet bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.
Soğanı kabuklu bırak.

Inciir kürü:
Yarım litre kaynamiş suya 7 8 incir koy 10dk kısık ateşte kaynat bunu da ve 21 25 gün uygula adetin 3 günü başla.

Aynı zamanda içme

Anladim cnm cok tsk ederimm

40 derece atesle acillik oldum bronşit olmuşum kizlar cok hastayim cok ölcem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…