yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Canım benim inşallah öyle olur... Ama lütfen bu kadar üzülme yaa... Olmaması bir sebep yok ki canım ya... Hiçbirimizin, 3er 5er çocuğu olan kadınlardan hiçbir farkımız yok... Böyle düşün, akışına bırak kuzucumm

selam kızlar gecen sene bebek beklerken başka bi hastalığa yakalanan ben tedavimin son ayında tekrar bebek için kolları sıvıyorum inşallah ocakta bende hamile kalırım..

Insallah canmbenimde 4 ay oldu cnm gecen ay ovu test denedim olmadi bu ay yapmicam akisina biraktim bilmiyorum neler olacak sogan kuru tavsiye etti arkadaslar onu yapicam yarin baslayim diyorum bakalim

Hoşbulduk.. ben tüberküloza yakalandım ve hayatım biranda değişti.. bebek hayalim gitti. İşten atıldım depresyona girdim. Ama hamd olsun uzun sürmedi güçlü bi kadınım çabuk atlattım Allaha şükür bu ay son ve artk hayal dedğm bebeğim olsun istyorum.. şimdi çörekotu kürü uyguluyorumm daha adetim bitmed..

çok geçmiş olsun cnm Allah dermansız dert vermesin

Çok sağolasın.. aslında bir listemi yapsak herkes bat ını yazsa böylece ocak ayın geldimi sırayla eleriz inşallah hamile kalır herkezz

Kizlarrrr bisey sorcam hatirlarsaniz kurtajdan sonra adet olmadim dedim sonuclarim persembe cikicak... dun acile gittigimde igne vurmuslardi atesim düşsün diye bugun kasiklarim cok fazla agridi tuvalete gittim akinti seklinde bi damla bile denmicek kadar az sivi kan vardi hastalancam sanırım dedim ama devami gelmedi acaba yenidenmi bebis vardı ki.. biseymi oldu anlamadim

Aaaaa kuzuu inşallah yaaa inşallah

reglim yeni bitti cnm bata cok var 7 ocak: ) ovulasyon testi alsam mı diye dusunuyorum ama kararsızım kullananlar var mı aramızda
Canım evet ben geçen ay kullandim bu ay da kullandm, yum gunlerimi gördüm ve ona göre daha dikkatli oldum... Ama yine de çok takmamaya çalışıyorum... Sana tavsiyem sen de yap ama çok takılma

Çok sağolasın.. aslında bir listemi yapsak herkes bat ını yazsa böylece ocak ayın geldimi sırayla eleriz inşallah hamile kalır herkezz
Evet canım yeni katılan çok oldu, şöyle bi güncekleme yapsak süper olur
Herkes yazsın ben liste yapayım

Gecmis olsun cnm hayirlisiyla olu

Canım ne kadar güçlüymüşsün atlatmışsın herşeyi maşallah sana inşallah bir an önce bebiş haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…