Gecmis olsun canim benim dikkat et kendinee40 derece atesle acillik oldumbronşit olmuşum kizlar cok hastayim cok ölcem valla
Dun acile gittim cnm igne vurdular ama hic ise yaramadi her dakka kotulesiyorum sankigeçmiş olsun cnm ateş önemli dr.a çık muhakkak sirkeli bezde biraz düşürüyor ama ilaçsız geçmiyor malesef..
Saol bitanem etmeye calisiyorum :-(Gecmis olsun canim benim dikkat et kendinee
Bu gun nasilsin tatlimmSaol bitanem etmeye calisiyorum :-(
Atesim biraz düştü canim ama öksürük mahvedio beniBu gun nasilsin tatlimm
öksürük için siyah turpun başını kes içine için oy biraz , içine bal koy ağzını kapat bir bardağın içine koy, ertesi sabah içinde oluşan suyu iç, geçmiş olsunAtesim biraz düştü canim ama öksürük mahvedio beni
Canım buradakiler henüz hiç gebelik yaşamamış kuzucuklar :) bi tekkızlar ben de iki ay sonra aranızda olucam kısmetse inşallah ikinci kaybımı yaşadım 10 gün önce 3.sü için cesaret topluyorum hayırlısı bakalım aranızda kayıp yaşayan oldu mu?
Canım buradakiler henüz hiç gebelik yaşamamış kuzucuklar :) bi tekelizanim var o da inşallah en yakın zamanda tekrar hamiş olcakk iinşallah
Merhaba cnm hosgeldinn hafta sonundan bu yana pek bi ruhsuz olduk hepimiz kimsecikler yok topikimizde. Insallah cnm dedigin gibi ugurlu gelicek yeni yil bize oyle umud ediyoruzmerhaba kızlar ben de aranıza katılayım dedim: ) insallah bu ay hepimize ugurlu gelir yeni yıl hediyemiz olur.. sevgilerimle: )
Merhaba cnm hosgeldinn hafta sonundan bu yana pek bi ruhsuz olduk hepimiz kimsecikler yok topikimizde. Insallah cnm dedigin gibi ugurlu gelicek yeni yil bize oyle umud ediyoruz
Cok tsk ederim hemen denicemöksürük için siyah turpun başını kes içine için oy biraz , içine bal koy ağzını kapat bir bardağın içine koy, ertesi sabah içinde oluşan suyu iç, geçmiş olsun
Coj gecmis olsun bnde 2ay once bebegimi kaybettim rabbim kimseye gostermesin cok zorkızlar ben de iki ay sonra aranızda olucam kısmetse inşallah ikinci kaybımı yaşadım 10 gün önce 3.sü için cesaret topluyorum hayırlısı bakalım aranızda kayıp yaşayan oldu mu?
Insalla canimmm hepimiz hamis olalım insCanım buradakiler henüz hiç gebelik yaşamamış kuzucuklar :) bi tekelizanim var o da inşallah en yakın zamanda tekrar hamiş olcakk iinşallah
Canım ben de aynen 4 aydır uğraşıyorum... Bakalım canım hayırlısı... :) bat ne zaman?hoşbulduk cnm.. 4aydır deniyoruz henüz bir gelişme yok.. ilk ovulasyon testi denedim olmayınca bıraktm stres oluyorm diye. sizlerin hikayeleri nasıl kullanıyor musunuz test, kacıncı denemeniz.. benim ayağım ugurlu gelecek inşallah hepinize bebiş getirecek: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?