yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

günaydın hanımlar ben akşam ovülasyon testi yaptım ama sonuç negatif daha erken sanırım ama dayanamadım bugünde gebelik testi alıcam 4 gün kaldı adetime

Günaydın.. bence gününü en az 3 gün geçirmeden yapma testi.. ve nekadar rahat olursan Regl gününe kadar okadar iyi kendi sağlığın için..

Kafaya takma ..zamana bırak.

saol cnm haklısın sabretmem lazım allah hakkımızda hayırlısını versin

kızlar ben de iki ay sonra aranızda olucam kısmetse inşallah ikinci kaybımı yaşadım 10 gün önce 3.sü için cesaret topluyorum hayırlısı bakalım aranızda kayıp yaşayan oldu mu?

kızlar ben de iki ay sonra aranızda olucam kısmetse inşallah ikinci kaybımı yaşadım 10 gün önce 3.sü için cesaret topluyorum hayırlısı bakalım aranızda kayıp yaşayan oldu mu?
Canım buradakiler henüz hiç gebelik yaşamamış kuzucuklar :) bi tek elizanim var o da inşallah en yakın zamanda tekrar hamiş olcakk iinşallah

merhaba kızlar ben de aranıza katılayım dedim: ) insallah bu ay hepimize ugurlu gelir yeni yıl hediyemiz olur.. sevgilerimle: )
Merhaba cnm hosgeldinn hafta sonundan bu yana pek bi ruhsuz olduk hepimiz kimsecikler yok topikimizde. Insallah cnm dedigin gibi ugurlu gelicek yeni yil bize oyle umud ediyoruz

Merhaba cnm hosgeldinn hafta sonundan bu yana pek bi ruhsuz olduk hepimiz kimsecikler yok topikimizde. Insallah cnm dedigin gibi ugurlu gelicek yeni yil bize oyle umud ediyoruz

hoşbulduk cnm.. 4aydır deniyoruz henüz bir gelişme yok.. ilk ovulasyon testi denedim olmayınca bıraktm stres oluyorm diye. sizlerin hikayeleri nasıl kullanıyor musunuz test, kacıncı denemeniz.. benim ayağım ugurlu gelecek inşallah hepinize bebiş getirecek: )

Coj gecmis olsun bnde 2ay once bebegimi kaybettim rabbim kimseye gostermesin cok zor

"Kaderimin yazıldığı gün".. Sezen Aksu'nun 'Mahsum değiliz' şarkısı ve ultrason da bebeğini gören 'Elif' beni mahhfeti..
gel artık annemmm ne olur bu ay bana tutun.. hissettiğim sertleşme ve kaşığımda ki sancı ne olur ki sen ol..

Canım ben de aynen 4 aydır uğraşıyorum... Bakalım canım hayırlısı... :) bat ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…