Aaaa buraya gelsin yaaa burda devam ediyoruz ne güzel :)Cnm beril diger topikte oluo hergun adet olmus doktor tekrar klomen vermis
Ayy gördü demek kırmızılarıCnm beril diger topikte oluo hergun adet olmus doktor tekrar klomen vermis
Ben bilmem valla bunalima dogru ilerliyorum sayenizdeHahhahahahhahaha yirim kız seni sallamaz olur muyz kızz güncelleyelim dedik
Kızzz niye niyeee hemen kendine getirecem seni söyle kız derdini bana söyle bebişimmmBen bilmem valla bunalima dogru ilerliyorum sayenizde
Kızzz niye niyeee hemen kendine getirecem seni söyle kız derdini bana söyle bebişimmm
Yaz yaz hadi...Listenin basina beni yaz serdimi ozelden anlatacagimm cnmm
Aaaaa canım bebiş olmuş hangi ara oldu nasıl oldu anlat bize de belirtileri, ümitlendir hepimizi :)Bende istiyorummm bendeeee...oglusumun bi kardesi olsunn cok istiyorummmm
9 ocakYaz yaz hadi...
Canım evet ben geçen ay kullandim bu ay da kullandm, yum gunlerimi gördüm ve ona göre daha dikkatli oldum... Ama yine de çok takmamaya çalışıyorum... Sana tavsiyem sen de yap ama çok takılma
Canım gün aşırı yapmak en iyisi, hergün yapmak sperm kalitesini düşürüyor.. E bi de zaten sperm 3 gün canlı kalabiliyor, yani sen o koyuluğu görmeden 1 gün önce yapmışsan da tutar, ertesi gün yapsan dacanım koyu oldugu gün mü dikkat ettin silikleşmeye başlayınca mı? kimisi en koyu rengi görünce hergün diyor,kimisi silikleşince gün aşırı diyor.. herkes kendince birseyler yapıyor: )) aslında ben yumurtladıgımı ayırtediyorum zaten de bilemedim: )
Evet kuzum devam edelim herkes yazsın da
Bat 16 ocakMillet alooo hadi bat ları bekliyoruzzzz
Coj gecmis olsun bnde 2ay once bebegimi kaybettim rabbim kimseye gostermesin cok zor
7 ocak: )
Bat 16 ocak
hosgeldin cnm aramızamerhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım 3 yıllık Evliyim bu ay İlker korunmadık esımle ama regl oldum. Hastalığım yeni bitti aralığın 29 yumurtlama günüm Çalışmaya devam
hoşgeldin cnm aramıza sende kullanma klavuzunda yazıyor canım döngün kaç gün ise ona göre adetinin ilk gününü 1. gun sayıp ona göre başlıyorsun bu arada batı yazarsan ekleyecegimKizlar ben ovulasyn testi alaym diyorm hic kullanmadm nasl kullanlyo yurtdsndym alsam kullanisi turkce yazmaz adetmn 4 gunu bgn
günaydın canımm naberr senin bata az kaldı durumlar nedırr hayırlı haber vericek misin bize :)günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?