yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Canım evet ben geçen ay kullandim bu ay da kullandm, yum gunlerimi gördüm ve ona göre daha dikkatli oldum... Ama yine de çok takmamaya çalışıyorum... Sana tavsiyem sen de yap ama çok takılma

canım koyu oldugu gün mü dikkat ettin silikleşmeye başlayınca mı? kimisi en koyu rengi görünce hergün diyor,kimisi silikleşince gün aşırı diyor.. herkes kendince birseyler yapıyor: )) aslında ben yumurtladıgımı ayırtediyorum zaten de bilemedim: )

Canım gün aşırı yapmak en iyisi, hergün yapmak sperm kalitesini düşürüyor.. E bi de zaten sperm 3 gün canlı kalabiliyor, yani sen o koyuluğu görmeden 1 gün önce yapmışsan da tutar, ertesi gün yapsan da

merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım 3 yıllık Evliyim bu ay İlker korunmadık esımle ama regl oldum. Hastalığım yeni bitti aralığın 29 yumurtlama günüm Çalışmaya devam

Kizlar ben ovulasyn testi alaym diyorm hic kullanmadm nasl kullanlyo yurtdsndym alsam kullanisi turkce yazmaz adetmn 4 gunu bgn

esrade ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 20 Aralık
zobiska ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
Boncuklu Evin Hanimi ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
hilal1907 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 9 Ocak
minnakzuzu ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 16 Ocak

merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım 3 yıllık Evliyim bu ay İlker korunmadık esımle ama regl oldum. Hastalığım yeni bitti aralığın 29 yumurtlama günüm Çalışmaya devam
hosgeldin cnm aramıza
hayırlısı olur canım inşallah bat ne zaman ekleyelim istersen

Kizlar ben ovulasyn testi alaym diyorm hic kullanmadm nasl kullanlyo yurtdsndym alsam kullanisi turkce yazmaz adetmn 4 gunu bgn
hoşgeldin cnm aramıza sende kullanma klavuzunda yazıyor canım döngün kaç gün ise ona göre adetinin ilk gününü 1. gun sayıp ona göre başlıyorsun bu arada batı yazarsan ekleyecegim
günaydın kızlar
günaydın canımm naberr senin bata az kaldı durumlar nedırr hayırlı haber vericek misin bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…