yerleşme olsunnmrb kızlar az önce wc gittim kahverengi leke gelmiş adetmi olcam acaba yada yerleşme kanaması yarın herşey netleşir
Adet günün yarın mımrb kızlar az önce wc gittim kahverengi leke gelmiş adetmi olcam acaba yada yerleşme kanaması yarın herşey netleşir
Yani kara koyun olmaz inşallah demek istedimniye kız
He şimdi oldu bk anladm :)))Yani kara koyun olmaz inşallah demek istedim
Hadi bakalım hayırlı olsun :) aksatma haa önemli :)Selam kızlarr kimse varmı topiktehadi sohbet edelim yaa.. çalşmalar devammı var mı hamile kalan.. bugün folikasit takviyesine başladım
Bende aldim ondan ama kilo aldiriyomus diye duydum kullanasim gelmedi cnm :)Selam kızlarr kimse varmı topiktehadi sohbet edelim yaa.. çalşmalar devammı var mı hamile kalan.. bugün folikasit takviyesine başladım
Ama ama olmaz kii bebiş için çok gerekli diyorlarrBende aldim ondan ama kilo aldiriyomus diye duydum kullanasim gelmedi cnm :)
Esimde ole siyo ama ne bileyim kilo almak itemiyorum evlendikten sonra 8 kilo aldimm vermeye ugrasiyorumm korkuyorummAma ama olmaz kii bebiş için çok gerekli diyorlarr
Hadi bakalım hayırlı olsun :) aksatma haa önemli :)[/QUOTE]
Aksatırmıyım hiç o benim bebişim için sağlık olcak inşallah.. folidoce diye bi ilaç inşallh yan etki yapmaz
Hadi yaa ay ben zaten tüberküloz ilaçlarından baya bi kilo almştm şimdi bundandan alrsam duba gibi olcam valla.. sen hangisini kullanyosun benmki folidoceBende aldim ondan ama kilo aldiriyomus diye duydum kullanasim gelmedi cnm :)
valla bende korkuyom kilodan ama mecbur kullancaz canmEsimde ole siyo ama ne bileyim kilo almak itemiyorum evlendikten sonra 8 kilo aldimm vermeye ugrasiyorumm korkuyorumm
Valla cnm adisini hatirlamiyorum aldim dolapta duruyo gozum korktu kabinda sari renk vardi oyle hatirliyorum evde degilim bakayim dicemdeHadi yaa ay ben zaten tüberküloz ilaçlarından baya bi kilo almştm şimdi bundandan alrsam duba gibi olcam valla.. sen hangisini kullanyosun benmki folidoce
Olsun biz yinede kullanalım olmazsa azck boğazımızdan keserizValla cnm adisini hatirlamiyorum aldim dolapta duruyo gozum korktu kabinda sari renk vardi oyle hatirliyorum evde degilim bakayim dicemde
Onda cok zorlaniyorumm isteOlsun biz yinede kullanalım olmazsa azck boğazımızdan keseriz
Valla ben evlendiğimden beri bitürlü kesemedim boğazımı boyumdan dolayı pek belli etmiyorum ama eşimde hiç sevmez kiloyu.. zaten epey aldm biraz daha alrsam doğuma vinçle götürceklerOnda cok zorlaniyorumm iste
Ayni beni tarif ettin :)Valla ben evlendiğimden beri bitürlü kesemedim boğazımı boyumdan dolayı pek belli etmiyorum ama eşimde hiç sevmez kiloyu.. zaten epey aldm biraz daha alrsam doğuma vinçle götürcekler
170 66 benimKızlar allah aşkına neyi dert ettiniz bu kadar boyunuz kilonuz kaç? Bu arada benim ilacım gynoferon ve hiç kilo aldrdığını hissetmedim şimdiye kadar
Kiiiz deme oylee 8 kilo aldimmKızlar allah aşkına neyi dert ettiniz bu kadar boyunuz kilonuz kaç? Bu arada benim ilacım gynoferon ve hiç kilo aldrdığını hissetmedim şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?