yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Selam kızlarr kimse varmı topikte hadi sohbet edelim yaa.. çalşmalar devammı var mı hamile kalan.. bugün folikasit takviyesine başladım

Hadi yaa ay ben zaten tüberküloz ilaçlarından baya bi kilo almştm şimdi bundandan alrsam duba gibi olcam valla.. sen hangisini kullanyosun benmki folidoce
Valla cnm adisini hatirlamiyorum aldim dolapta duruyo gozum korktu kabinda sari renk vardi oyle hatirliyorum evde degilim bakayim dicemde

Kızlar allah aşkına neyi dert ettiniz bu kadar boyunuz kilonuz kaç? Bu arada benim ilacım gynoferon ve hiç kilo aldrdığını hissetmedim şimdiye kadar

Valla ben evlendiğimden beri bitürlü kesemedim boğazımı boyumdan dolayı pek belli etmiyorum ama eşimde hiç sevmez kiloyu.. zaten epey aldm biraz daha alrsam doğuma vinçle götürcekler
Ayni beni tarif ettin :)
Kızlar allah aşkına neyi dert ettiniz bu kadar boyunuz kilonuz kaç? Bu arada benim ilacım gynoferon ve hiç kilo aldrdığını hissetmedim şimdiye kadar
170 66 benim

günaydın hanımlar bana kırmızılar göründü malesef dün akşamüstü kahverengi olarak başladı biraz erken geldi yine bugün 25. günüm ama sat olarak dünümü yoksa bugünümü baz alıcam onu anlayamadım dün akşam 4:30 gibi başladı bugünümü sayayım yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…