yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

bu da bizim totemimiz olsun hem herkesle konuşulmayan şeyleri paylaşıyoruz. bu bile rahatlatıyor insanı. yine de çok takmamak lazım galiba
olsun valla şekerim :) bakalım tutcakmı
Zaten bir insan bişeyi ne kadar çok ister üstelerse inadına gibi tersi oluyo relax olmak lazım

hadi inşallah hayırlı haberler verirsin de bize de moral verirsin
inş canım ya tek temennim :) ama bu ay temkinlik olmak istiyorum geçöen ay 7 gün geçti tam doktor randevusu aldım regl oldum o yüzden bu ay umursamıcam çok üzülüyo insan

çok haklısın. ben geçen ay testi yapıp negatifi görünce epey üzülmüştüm. ben de bu ay beklemeyi düşünüyorum. olursa güzel olur olmazsa da son şansımız değil nasılsa. tabi o sürede beklemek insanı mahvediyor. dayanabilirsen dayan derim
inş canım ya tek temennim :) ama bu ay temkinlik olmak istiyorum geçöen ay 7 gün geçti tam doktor randevusu aldım regl oldum o yüzden bu ay umursamıcam çok üzülüyo insan

Bnmde 9 ocak. Yani duzenli degil ama gecen ay ole oldum bu ay yine klomen bakalim.bugun baktrcm yumurtalar ne durumda simdi gidiyorum bnde

sabır etmek lazım canım ya tez canlıyız çok evet güzel duygu ama dediğin gibi dünyanın sonu değil rabbim bizede nasip etcek zamanı gelince yeterki beklemeyi bilelim

merhaba arkadaşlar.. bende bu yıl bitmeden hamilelik haberimi almak istiyorumm ayın 20 si bat günümdü o sabah yaptığım test negatifti ama hala gelen giden yok olmazda inşallah..

Ayy insallah ama.donecegimi sanmiyorm bugun nobetciyim gece. Zaten busefer kendi calistigm hastanede baktircm.ozeldeki doktoeum gtti doktor arayisi icindeyim tam da zamani da gtri

tabi ki öyle. ben 30 yaşındayım haliyle çok vaktim yok, allah nasip ederse 2 bebiş düşünüyoruz çünkü

gidip yemek yapim bari. görüşürüz
sabır etmek lazım canım ya tez canlıyız çok evet güzel duygu ama dediğin gibi dünyanın sonu değil rabbim bizede nasip etcek zamanı gelince yeterki beklemeyi bilelim

merhaba arkadaşlar.. bende bu yıl bitmeden hamilelik haberimi almak istiyorumm ayın 20 si bat günümdü o sabah yaptığım test negatifti ama hala gelen giden yok olmazda inşallah..
canım en az bir hafta beklesen iyi olur erkenden ümitlenme çok sonra üzülüyoruz

canım en az bir hafta beklesen iyi olur erkenden ümitlenme çok sonra üzülüyoruz
evet haklısın malesef geçen ayda 2 gün geciktim sonra geldi bu ayda 2 gün gecikirim diye + 2 koydum üstüne onun üstündende 2 gün geçti bakalım şöyle bi ayın 24 ünü falan bulursam kan vermeyi düşünüyorum ..

canım aslında en sağlıklı gecikmeyi 10 gün diyorlar biçok yerde ama dayanabilmek mesele sen bu haftayı hayırlısıyla bi bitir bence öyle test yap

Benim akintilardan minik minik kan gelmeye basladi yine manyak oldum resmen niye boyle oluyo anlamis degilim daha adetimin 11. Gunu pffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…