- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
evet kızımdada öyle yapmıştıkgünaşırı 12-14-16
olsun valla şekerim :) bakalım tutcakmıbu da bizim totemimiz olsunhem herkesle konuşulmayan şeyleri paylaşıyoruz. bu bile rahatlatıyor insanı. yine de çok takmamak lazım galiba
olsun valla şekerim :) bakalım tutcakmı
Zaten bir insan bişeyi ne kadar çok ister üstelerse inadına gibi tersi oluyo relax olmak lazım
evet cnm az kaldı 15 gün kadar ama bu ay nötr olmak istiyorum öyleyimde :) 10 15 gün beklerim gibime geliyo :) hayırlısı tabi dayanabilirsemsenin 4 ocaktı sanırım bat dimi? belki benden erken müjde verirsin kimbilir
evet cnm az kaldı 15 gün kadar ama bu ay nötr olmak istiyorum öyleyimde :) 10 15 gün beklerim gibime geliyo :) hayırlısı tabi dayanabilirsem
inş canım ya tek temennim :) ama bu ay temkinlik olmak istiyorum geçöen ay 7 gün geçti tam doktor randevusu aldım regl oldumhadi inşallah hayırlı haberler verirsin de bize de moral verirsin
inş canım ya tek temennim :) ama bu ay temkinlik olmak istiyorum geçöen ay 7 gün geçti tam doktor randevusu aldım regl oldumo yüzden bu ay umursamıcam çok üzülüyo insan
sabır etmek lazım canım ya tez canlıyız çok evet güzel duygu ama dediğin gibi dünyanın sonu değil rabbim bizede nasip etcek zamanı gelince yeterki beklemeyi bilelimçok haklısın. ben geçen ay testi yapıp negatifi görünce epey üzülmüştüm. ben de bu ay beklemeyi düşünüyorum. olursa güzel olur olmazsa da son şansımız değil nasılsa. tabi o sürede beklemek insanı mahvediyor. dayanabilirsen dayan derim
hayırlısı canım ya dualarım seninle duymak istediğini duyarsın inşBnmde 9 ocak. Yani duzenli degil ama gecen ay ole oldum bu ay yine klomen bakalim.bugun baktrcm yumurtalar ne durumda simdi gidiyorum bnde
Bnmde 9 ocak. Yani duzenli degil ama gecen ay ole oldum bu ay yine klomen bakalim.bugun baktrcm yumurtalar ne durumda simdi gidiyorum bnde
sabır etmek lazım canım ya tez canlıyız çok evet güzel duygu ama dediğin gibi dünyanın sonu değil rabbim bizede nasip etcek zamanı gelince yeterki beklemeyi bilelim
merhaba arkadaşlar.. bende bu yıl bitmeden hamilelik haberimi almak istiyorummayın 20 si bat günümdü o sabah yaptığım test negatifti ama hala gelen giden yok olmazda inşallah..
canım en az bir hafta beklesen iyi olur erkenden ümitlenme çok sonra üzülüyoruzmerhaba arkadaşlar.. bende bu yıl bitmeden hamilelik haberimi almak istiyorummayın 20 si bat günümdü o sabah yaptığım test negatifti ama hala gelen giden yok olmazda inşallah..
evet haklısın malesef geçen ayda 2 gün geciktim sonra geldi bu ayda 2 gün gecikirim diye + 2 koydum üstüne onun üstündende 2 gün geçti bakalım şöyle bi ayın 24 ünü falan bulursam kan vermeyi düşünüyorum ..canım en az bir hafta beklesen iyi olur erkenden ümitlenme çok sonra üzülüyoruz
canım aslında en sağlıklı gecikmeyi 10 gün diyorlar biçok yerde ama dayanabilmek mesele sen bu haftayı hayırlısıyla bi bitir bence öyle test yapevet haklısın malesef geçen ayda 2 gün geciktim sonra geldi bu ayda 2 gün gecikirim diye + 2 koydum üstüne onun üstündende 2 gün geçti bakalım şöyle bi ayın 24 ünü falan bulursam kan vermeyi düşünüyorum ..
tabi ki öyle. ben 30 yaşındayım haliyle çok vaktim yok, allah nasip ederse 2 bebiş düşünüyoruz çünkü
ben 30 yaşında evlendim 31 de kızım doğdu şuan 34 yaşındayım 35i geçmeden ikinciyi istiyorum ama tabi kısmet allah verir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?