yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Gittim cnm da bise demedi onun icinn sadece polikistik over dedi adam gibi ilgilenmiyolar ki zaten deli ediyolar insani
CANIM hemen stres yapma stres biçok şeyi beraberinde getiriyo bi gün falan gözlemle kendini sonra duruma göre başka bi doktora git

Gittim cnm da bise demedi onun icinn sadece polikistik over dedi adam gibi ilgilenmiyolar ki zaten deli ediyolar insani

polikistik over benim kızkardeşimdede var yanımda çalışan iş arkadaşımdada var malesef çok yaygın artık ama sıkma canını gerekirse doktorunu değiştir allahın izniyle olacak inş. geç olsun ama güç olmasın..

evet pco malesef çağımızın hastalığı ama çözümsüz değil hiçbişey ilaçlar var bitkisel kürler var bişekilde çözüm var çok şükür

CANIM hemen stres yapma stres biçok şeyi beraberinde getiriyo bi gün falan gözlemle kendini sonra duruma göre başka bi doktora git
Hep oluyo canim da artik canimi sıkmaya basladi
aynen bende oyle dusundum zaten persembe ozele gidicem artik bide 14. Gun oluyo yumurtaya baktircam

hayırlısı canım ya dualarım seninle duymak istediğini duyarsın inş bril de gitcekti bugün doktora daha gelmedi
Aynen canim.bn baktrdim ama bizim ultrason doktoruna folikul var diyo 8 mm diyo bu saglikli aonuc vermez vakinal baltr dedi bnde suan mesaideyim gece acildeki uzmn doktora rica bakrsa bide ona baktrcm ama erzurumda hic mi kadin dogumcu olmaz dogru duz gun ilgilenen doktoe bulamiyorm birakicam bi kac ay doktora gtmeyu bu sabah incir kaynatip ixtim bi arkadasim sylwdi 7 yildr olmiyomus bebegi ve sabhlari incir kaynatip icmis sonra hmile.kalmis birazda bitkisel.denigcm.belki o.arada dogru duzgun bi doktoe bulurum

benmde 14.günüm çarşamba :) git canım özele mutlaka kendini ifade edebildiğin bi doktor bul

canım sen sıkma canını yinede bende bitkisele başladım bu hafta pco için inş faydası olur o incir kürüde saraçoğlunun sitesinde yazıyo yumurta çatlatmaya yardımcı oluyomuş belli bi gün kullanman lazım sonra ara veriliyo bi daha kullanıyosun o şekilde 2 ay önce bende başladım ama içemedim şerbet gibi geldi midem kaldırmadı

http://www.profsaracoglu.com/kuru-incir.xhtm burdan bakabilirsin cnm incir kürüne

Dualarimiz seninle cnm bende persembe gidicem hayirlisi olsun inss
Canlarim iyi aksamlr yumurtlamamisim daha zaten 9. Gun oldugu icin yumurtlamazsn dedi doktor erken yumurtlamayi kontrol etmek icn cagrdm dedi persembe tekrar cagrdi muhtemelen yumurtlamis olrsn dedi dua edin ins yumurtlarm kzlar

12ocak canm bnn bat bnide ekle

Canlarim iyi aksamlr yumurtlamamisim daha zaten 9. Gun oldugu icin yumurtlamazsn dedi doktor erken yumurtlamayi kontrol etmek icn cagrdm dedi persembe tekrar cagrdi muhtemelen yumurtlamis olrsn dedi dua edin ins yumurtlarm kzlar
Hayirlisi canim bn.doktor bulana kdr biraktim gtmiycem incir kurunu fln yapcm.buhun basladm.bakalim

esrade

8 ay oldu henüz tık yok. bu ay da olmazsa gelecek ay memlekette görünmek için doktor bakıyorum ben de bi yandan. kendi kendime folik asite başladım bi yandan. eşim dönünce ona da başlatmayı düşünüyorum. sperm kalitesini arttırıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…