yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

sen nasil. Yaptin canm.yazabilirmisn
canm 9 tane inciri 1.5 bardak hazır suda 8 dk haşladım sonra suyunuda içtm kendinide yedim sonra bakktm incirler yenlmiyo haşlannca sonra haşlamayı bıraktım inciri sabah akşam 9 tane yedm ama ben yanında havuç suyuda içtim katı meyve sıkıcağndan sıktım içtm öyle yapamazsan 1 byk havucu 1.5 bardak suda haşlayıpta içeblrsn daha ilk ayda adetlerm düzenlendi ve çk şaşırmıştm

napıyon kız beni görüyon beni valla seni gördk hacılığa gtcz valla nerelerdesn sen
Canim hastaydim hatırliyomusun bronsit dedi doktor ama hic duzelmedim bida gittim doktora zatürre ye cevirmissin dedi ölüyorum sandım valla giremiyodum hic nete

Canim hastaydim hatırliyomusun bronsit dedi doktor ama hic duzelmedim bida gittim doktora zatürre ye cevirmissin dedi ölüyorum sandım valla giremiyodum hic nete
ewt demştn ya canm kayınvalidemdeym diye dedm heralde iyi olmadı ewe gtmedi ay valla çk geçmş olsn cnm şmdi nasılsın

ewt demştn ya canm kayınvalidemdeym diye dedm heralde iyi olmadı ewe gtmedi ay valla çk geçmş olsn cnm şmdi nasılsın
Cok saol bitanem şimdi şükür daha iyiyim actim gözümü geldim kendi evimdeyim sen nasilsin tatlim

Cok saol bitanem şimdi şükür daha iyiyim actim gözümü geldim kendi evimdeyim sen nasilsin tatlim
iyiym tatlım bende yeni hastaneden geldm yumurta takibine gttm daha oluşmamış yumurtam zaten 9. günüm olmaz dedi doktor perşembe çağırdı bakalm kısmet inş olr bebeğim

iyiym tatlım bende yeni hastaneden geldm yumurta takibine gttm daha oluşmamış yumurtam zaten 9. günüm olmaz dedi doktor perşembe çağırdı bakalm kısmet inş olr bebeğim
Evet daha erken canin bakalin persembe nolcak.. ben bi sure ara vernek zorundayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…