kuzum gelişmeleri takip ettim yazamadımda arı sütünü kullanmadım ama faydasını okudum geçen netten ama ağırda gelebilir cnm dikkatli olmak lazımCanlar bisi soruyorm hemencecik yumurtam olusmadi ya ari poleni var onu balla karistirip yesem mi yumurtam fazla olsn olr mu ya bi akil vern bakim
Evet canm hamile kalma sansini arttriyomus ama kullansam mi bilemedim almistim ewde vrdi acaba kullansam mi dediben hiç bilmiyorum cnm onu duymadımm araştırdın mı senn
Ayyy haha 12 ocak 3 kisi ins hepimiz ocakta kaliriz hamiszobiska ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
melike222 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
Yadee ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 29 Aralık
erva_ ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 30 Aralık
P pnar88 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 1 Ocak
s_busra ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 4 Ocak
Boncuklu Evin Hanimi ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
sade kahve ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
hilal1907 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 9 Ocak
esrade ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
aslla ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
bril ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
askbahcem ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
umuttttt ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
minnakzuzu ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 16 Ocak
1tatli kasigi yemis canm arkadasm ama igrenc ya tadi iyyykuzum gelişmeleri takip ettim yazamadımda arı sütünü kullanmadım ama faydasını okudum geçen netten ama ağırda gelebilir cnm dikkatli olmak lazım
kuzummm öyle deme şifa niyetine de ne olursa olsun dayancas bebiş isityosak bende soğan suyu yapıyorum içiyorum valla bi çırpıda içim almıyo ama napcan :)1tatli kasigi yemis canm arkadasm ama igrenc ya tadi iyyy
dene canım işe yararsa bende aldırırımmEvet canm hamile kalma sansini arttriyomus ama kullansam mi bilemedim almistim ewde vrdi acaba kullansam mi dedi
ben geçen burda forumda okumuştum arı sütünü,bal çörekotu tarçın karıştırıp yiyende vardene canım işe yararsa bende aldırırımmilk defa duydumm
Beni yazmamissn cnm 9/ocak yazmistimzobiska ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
melike222 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
Yadee ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 29 Aralık
erva_ ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 30 Aralık
P pnar88 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 1 Ocak
s_busra ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 4 Ocak
Boncuklu Evin Hanimi ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
sade kahve ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
hilal1907 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 9 Ocak
esrade ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
aslla ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
bril ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
askbahcem ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
umuttttt ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
minnakzuzu ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 16 Ocak
TaMam canlarm hemen yiyorumUOTE="lamb-h, post: 38470850, member: 635224"]dene canım işe yararsa bende aldırırımmilk defa duydumm
kusura bakma canım dikkatimden kaçmışş yazarım hemennBeni yazmamissn cnm 9/ocak yazmistim
Beni yazmamissn cnm 9/ocak yazmistim
TaMam canlarm hemen yiyorumUOTE="lamb-h, post: 38470850, member: 635224"]dene canım işe yararsa bende aldırırımmilk defa duydumm
afiyet bal şifa en önemliside bebiş olsun :)[/QUOTE]TaMam canlarm hemen yiyorum
TaMam canlarm hemen yiyorum
üçüz olsunn tam olsunnafiyet bal şifa en önemliside bebiş olsun :)
löp löp ett bıt bıt yağğ tombiş tombişş BEBİŞ olsun inşallahhhhh
ay çok güldüm canlarm ya inş çok çok bebiş olsn
ayyy inş ya olsun valla zaten 3 tane istiyom hepsini birden çıkarırım gerçi zor falan olr ama ne bliyim allahım versnde olsnüçüz olsunn tam olsunn
ayyy inş ya olsun valla zaten 3 tane istiyom hepsini birden çıkarırım gerçi zor falan olr ama ne bliyim allahım versnde olsn[/QUOTE
Hayirli saglikli sihhatli olsun canim
bende istiyorum 3 taneeeeeeeayyy inş ya olsun valla zaten 3 tane istiyom hepsini birden çıkarırım gerçi zor falan olr ama ne bliyim allahım versnde olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?