yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Canlar bisi soruyorm hemencecik yumurtam olusmadi ya ari poleni var onu balla karistirip yesem mi yumurtam fazla olsn olr mu ya bi akil vern bakim
kuzum gelişmeleri takip ettim yazamadımda arı sütünü kullanmadım ama faydasını okudum geçen netten ama ağırda gelebilir cnm dikkatli olmak lazım

Ayyy haha 12 ocak 3 kisi ins hepimiz ocakta kaliriz hamis

UOTE="lamb-h, post: 38470850, member: 635224"]dene canım işe yararsa bende aldırırımm ilk defa duydumm[/QUOTE]
TaMam canlarm hemen yiyorum

Beni yazmamissn cnm 9/ocak yazmistim

Beni yazmamissn cnm 9/ocak yazmistim
zobiska ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
melike222 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
Yadee ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 29 Aralık
erva_ ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 30 Aralık
P pnar88 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 1 Ocak
s_busra ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 4 Ocak
Boncuklu Evin Hanimi ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
sade kahve ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
hilal1907 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 9 Ocak
kelebek19 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 9 Ocak
esrade ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
aslla ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
bril ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
askbahcem ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
umuttttt ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
minnakzuzu ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 16 Ocak

UOTE="lamb-h, post: 38470850, member: 635224"]dene canım işe yararsa bende aldırırımm ilk defa duydumm
TaMam canlarm hemen yiyorum [/QUOTE]

TaMam canlarm hemen yiyorum
afiyet bal şifa en önemliside bebiş olsun :)[/QUOTE]

löp löp ett bıt bıt yağğ tombiş tombişş BEBİŞ olsun inşallahhhhh

merhaba kızlar. benim bat 3 ocak. ama ümidim sıfır. doktor klomen vermişti yumurtlaraım çok büyümüş ve istenen sonuç değilmiş. yumurtalarının içi boş dedi kistte yapmış ilaç. bu ay ihtimal yok. ocak ayının 2.haftası rahim filmi çekilecek. korkuyorum bi yandan olsun bitsin kurtulayım diyorum. 11 aydır korunmuyoruz ama bebişte olmuyor. 15 aylık evlyiz zaten. hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…