yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Günaydın hanımlar sabah yum.testi yaptım böyle çıktı bugün adetimin 12. Günü bu akşam yapmamız gerekirmi acaba yarın daha belirgin olurmu?

Yok bebegm bana bi hoca demisti eger abdestli oliskiye grip yatarsan gunah degilmis ama bebek icin yatiyosn ya ondan hem tutarsa bebegin dogana kadr hem saba hem babaya dua ediyoms
ayyyy yavrum benim kıyamam bende ona dua ediyorum hayırlısıyla gelsin diye :) canım valla dediğini yaptım banyomu yaptım abdestimi aldım akşam.ondan sonra oldu.

Benm bu ay hc akintm.olmadi kuzum ama yumurtam catladi doktor her zaman.olmaz akinti dedi
İnan bu ay yum vakti hiç akıntım olmadı diyebilirim, ama sonrasında çok fenaydı... Yani gerçekten kişiden kişiye bünyeden bünyeye çok fark var...

Bugünden itibaren günaşırı yaparsan kaçırmazsn ki tatlım :) sperm kalitesi çok önemli bu yüzden günaşırı diyor uzmanlar... Biz de dikkat ediyordk buna ama bu ay şöyle bişey oldu, ben sömestrda memleketteydim, eşim ilk hafta benleydi ikinci hafta döndü.. Yani biz yaklaşık 10 gün ayrıydık.. Tam 14.gün ankaraya geldim. İlişki oldu ama inan aklımda değildi, o kadar uzun zamandır ayrıydık sonuçta sonra biz bu test sonucunu alınca bi düşündüm ki biz 15. Günde de birlikte olmuştuk.. Hesaplı değil ha... Ne zaman tuttu bilmiyorum ama durumlar böyle bizde :)

kuzcuklarm günaydn cumanız mübarek olsn dualarınızda benide eksik etmeyn bu arada büş hala yk

İnan bu ay yum vakti hiç akıntım olmadı diyebilirim, ama sonrasında çok fenaydı... Yani gerçekten kişiden kişiye bünyeden bünyeye çok fark var...
ayyy benmde tutsun o zaman kuzum benmde hç akıntım olmadı 2-3 gndr byle su gbi akıntım vr

doktorumda aynı şeyi söyledi ayrı yaşayan birbirini uzun zaman görmeyen çiftlerde gebelik daha kolay oluşuyormuş hergün yapmakta sperm kalitesini düşürüyormuş o yüzden ya gün aşırı yada 2-3 günde bir yapın dedi biz yumurtlamayı kaçırmayalım derken sperm kalitesini düşürüyoruz sanırım neyse artık hayırlısı allah yardımcımız olsun..

Amin canım.. Beslenmenize de dikkat edin çok önemli o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…