O degil sen test yapmadin mi dahaBen ust kirpikler icinde duydum onu iki tarafta birlesiyor demkki kuzulr bnde hic bakmadm bu ay olemi degilmi
Yok canimO degil sen test yapmadin mi daha
ayyyy yavrum benim kıyamam bende ona dua ediyorum hayırlısıyla gelsin diye :) canım valla dediğini yaptım banyomu yaptım abdestimi aldım akşam.ondan sonra oldu.Yok bebegm bana bi hoca demisti eger abdestli oliskiye grip yatarsan gunah degilmis ama bebek icin yatiyosn ya ondan hem tutarsa bebegin dogana kadr hem saba hem babaya dua ediyoms
Canım bence bugün veya pazar ilişki olsun, biliyorsun zaten sperm 3 gün canlı kalabiliyor :)Günaydın hanımlar sabah yum.testi yaptım böyle çıktı bugün adetimin 12. Günü bu akşam yapmamız gerekirmi acaba yarın daha belirgin olurmu?Eki Görüntüle 1433753
İnan bu ay yum vakti hiç akıntım olmadı diyebilirim, ama sonrasında çok fenaydı... Yani gerçekten kişiden kişiye bünyeden bünyeye çok fark var...Benm bu ay hc akintm.olmadi kuzum ama yumurtam catladi doktor her zaman.olmaz akinti dedi
Anaaammm benimkiler de belli olsunnnnaynennn ama kirpikler bariz belli oluyor canımm onu test ettim onayladım
Yaa kirpik delisiyimdir ben keşke bende de olsa, ne bileyim hiç farketmedim valla, ayrıntılı inceleme sonucunda yazarım sizeHmm anladim canimm
Kelebegin dedigi gibi alt kirpikler yapisik yuzunu yikayinca olur ya top top aynen ole oluyoo acaba ipekcimin de oldu mu kiii :)zobiska
evet cnm ama benim korkum yumurtlamayı kaçırmak inş. kaçırmayız hayırlısı..Canım bence bugün veya pazar ilişki olsun, biliyorsun zaten sperm 3 gün canlı kalabiliyor :)
Aaa nerde kikuzcuklarm günaydn cumanız mübarek olsn dualarınızda benide eksik etmeyn bu arada büş hala yk
ayyy benmde tutsun o zaman kuzum benmde hç akıntım olmadı 2-3 gndr byle su gbi akıntım vrİnan bu ay yum vakti hiç akıntım olmadı diyebilirim, ama sonrasında çok fenaydı... Yani gerçekten kişiden kişiye bünyeden bünyeye çok fark var...
dünde yoktu kuzum gelmedi işimi bıraktı dye yoruyorum ayy kötü bşi olmasn merk ettm çkAaa nerde ki
doktorumda aynı şeyi söyledi ayrı yaşayan birbirini uzun zaman görmeyen çiftlerde gebelik daha kolay oluşuyormuş hergün yapmakta sperm kalitesini düşürüyormuş o yüzden ya gün aşırı yada 2-3 günde bir yapın dedi biz yumurtlamayı kaçırmayalım derken sperm kalitesini düşürüyoruz sanırımBugünden itibaren günaşırı yaparsan kaçırmazsn ki tatlım :) sperm kalitesi çok önemli bu yüzden günaşırı diyor uzmanlar... Biz de dikkat ediyordk buna ama bu ay şöyle bişey oldu, ben sömestrda memleketteydim, eşim ilk hafta benleydi ikinci hafta döndü.. Yani biz yaklaşık 10 gün ayrıydık.. Tam 14.gün ankaraya geldim. İlişki oldu ama inan aklımda değildi, o kadar uzun zamandır ayrıydık sonuçtasonra biz bu test sonucunu alınca bi düşündüm ki biz 15. Günde de birlikte olmuştuk.. Hesaplı değil ha... Ne zaman tuttu bilmiyorum ama durumlar böyle bizde :)
Anaaaammm aynı benayyy benmde tutsun o zaman kuzum benmde hç akıntım olmadı 2-3 gndr byle su gbi akıntım vr
Amin canım.. Beslenmenize de dikkat edin çok önemli o dadoktorumda aynı şeyi söyledi ayrı yaşayan birbirini uzun zaman görmeyen çiftlerde gebelik daha kolay oluşuyormuş hergün yapmakta sperm kalitesini düşürüyormuş o yüzden ya gün aşırı yada 2-3 günde bir yapın dedi biz yumurtlamayı kaçırmayalım derken sperm kalitesini düşürüyoruz sanırımneyse artık hayırlısı allah yardımcımız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?