Kuzum ama daha var adetme ondan yapmicam totem yaptm hergn ovulasyn testi yapiym dedm smdi yaptm cift czgi ckti gerci silik ov. Testi yapanlar bilirlerNasil yani canm gebelik ici. Test yapsn mj gerci bn hic kullanmadm ondn ama
Ikisinin de ayni koyulukta cikmasi lazim canimKuzum ama daha var adetme ondan yapmicam totem yaptm hergn ovulasyn testi yapiym dedm smdi yaptm cift czgi ckti gerci silik ov. Testi yapanlar bilirler
yok kuzum benm biri daha açık neyse devam etcem yapmaya ümitlenmedm zaten:)Ikisinin de ayni koyulukta cikmasi lazim canim
Ben ilgilenirim canmKizlaaar memlekete gidiyorumm 1 haftaliginaa listeyle ilgilenebilecek var mii
Opuyorum o guzel gozlerindeenn ben yine girerim de pcden giremicemmBen ilgilenirim canm
Tamam kuzum bnde optm dkkt et kndineOpuyorum o guzel gozlerindeenn ben yine girerim de pcden giremicemm
Ankaraya mi geliosunnnKizlaaar memlekete gidiyorumm 1 haftaliginaa listeyle ilgilenebilecek bi can var mii
GÜNAYDIIINNNNN NASILSINIZ HATUN KİŞİLER
günydn kızlrGünaydın selamlar
Canım evet hafif te olsa şu tarihten itibaren çift çizgi çılar, yavaş yavaş koyulaşır :) hamileysen tabi, ben hep onu düşündüğüm içibKuzular bsi soruyorum benm adetm 5martta ovulasyn testinde hep cift cizgimi cikar
Canım çok dikkat et, kendine iyi bak bekliyoruz seni :) :*Kizlaaar memlekete gidiyorumm 1 haftaliginaa listeyle ilgilenebilecek bi can var mii
canm benm çk koyu değil ama hayalet gibide değil 2.çizgi bakalm hergn yapmayı düşünüyorum hamile değilsem zaten 2. çzgi çkmaz bakalm zaten hç umutlanmadm 2. çzgi çıkınca bize denk gelmez onlarCanım evet hafif te olsa şu tarihten itibaren çift çizgi çılar, yavaş yavaş koyulaşır :) hamileysen tabi, ben hep onu düşündüğüm içib
canm benm çk koyu değil ama hayalet gibide değil 2.çizgi bakalm hergn yapmayı düşünüyorum hamile değilsem zaten 2. çzgi çkmaz bakalm zaten hç umutlanmadm 2. çzgi çıkınca bize denk gelmez onlarCanım evet hafif te olsa şu tarihten itibaren çift çizgi çılar, yavaş yavaş koyulaşır :) hamileysen tabi, ben hep onu düşündüğüm içib
peki hep aynı sAAtte mi yapıyım kuzumGünaydın bu arada herkese :* :)
Evet canimm gorev cikti esimee ustune de izin aldikk su an yoldayizzvobur cumartesi doncezz 1 haftaaaAnkaraya mi geliosunnn
Ederim cnmm sen daha cok dikkat ettCanım çok dikkat et, kendine iyi bak bekliyoruz seni :) :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?