yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Kizlaaar memlekete gidiyorumm 1 haftaliginaa listeyle ilgilenebilecek bi can var mii

Kuzular bsi soruyorum benm adetm 5martta ovulasyn testinde hep cift cizgimi cikar
Canım evet hafif te olsa şu tarihten itibaren çift çizgi çılar, yavaş yavaş koyulaşır :) hamileysen tabi, ben hep onu düşündüğüm içib

Canım evet hafif te olsa şu tarihten itibaren çift çizgi çılar, yavaş yavaş koyulaşır :) hamileysen tabi, ben hep onu düşündüğüm içib
canm benm çk koyu değil ama hayalet gibide değil 2.çizgi bakalm hergn yapmayı düşünüyorum hamile değilsem zaten 2. çzgi çkmaz bakalm zaten hç umutlanmadm 2. çzgi çıkınca bize denk gelmez onlar

canm benm çk koyu değil ama hayalet gibide değil 2.çizgi bakalm hergn yapmayı düşünüyorum hamile değilsem zaten 2. çzgi çkmaz bakalm zaten hç umutlanmadm 2. çzgi çıkınca bize denk gelmez onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…