günaydın cnm sabah idrarıyla yappeki hep aynı sAAtte mi yapıyım kuzum
Oyle gibi gorunuyo cnm aksam yine yaapp siliklesmeye baslarsa yumurtladin demektirr kasik agrin olur zaten yumurtladigin belli olurr bikac dk suruyo o agriiGünaydın hanımlar bugün yumurtlama günüm sanırım
ama ovulasyn testi kuzum olurmukigünaydın cnm sabah idrarıyla yap
benimkide ovulasyon testi sabah ilk idrarımla yaptım 10 gibi sonra ikinciyide 11:30 gibi yaptım çok net çıktıama ovulasyn testi kuzum olurmuki
aaa tama kuzum yarın öyle yapıyım bari:)benimkide ovulasyon testi sabah ilk idrarımla yaptım 10 gibi sonra ikinciyide 11:30 gibi yaptım çok net çıktı
Dün akşamda yapmıştık keşke yapmasaydık bugünü bekleseydik neyse bu akşamda yaparız kısmet olursa şansa artık hayırlısı..Oyle gibi gorunuyo cnm aksam yine yaapp siliklesmeye baslarsa yumurtladin demektirr kasik agrin olur zaten yumurtladigin belli olurr bikac dk suruyo o agriisonraaa sudyenler foraaaa
fazla sıvı tüketmemek gerekiyo ovulasyon testlerinde o yüzden sabah daha doğru çıkıyo bence gün içinde su içmemek zor çünküaaa tama kuzum yarın öyle yapıyım bari:)
ewt çk zor ya su içmiyim dedm ama dayanamadm napıyım susuyorum sabah yapmak daha mantklı bakalm ne çkcak :)fazla sıvı tüketmemek gerekiyo ovulasyon testlerinde o yüzden sabah daha doğru çıkıyo bence gün içinde su içmemek zor çünkü
tabikide canm hoşgeldin:)bende takip edebilirmiyim :)
kısmet cnm bidahaki aya inşmerhaba kızlar ben dün itibariyle adet oldum beni listeden çıkarabilirsiniz....
inşallah canım ya... doktor geçen ay klomen vermişti kullanmadım acaba bu ay kullansam mı bi sorun yok. korkuyorum da daha da kötü olur diyekısmet cnm bidahaki aya inş
ben 4 aydır kullanıyorum canm bşi olmadı yne bilemem kist falan oluştu dyolr ya klomenden mi olur acaba bende bu ay tutmazsa yne kullanmayı düşünüyoruminşallah canım ya... doktor geçen ay klomen vermişti kullanmadım acaba bu ay kullansam mı bi sorun yok. korkuyorum da daha da kötü olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?