yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

İnan bu ay yum vakti hiç akıntım olmadı diyebilirim, ama sonrasında çok fenaydı... Yani gerçekten kişiden kişiye bünyeden bünyeye çok fark var...
evet canım yaaa.geçen ay yum.zamanı deli gibi akıntım vardı.bu ay nerdeyse hiç yok.hem şaşırdım hem korktum niye yok diye.

canım sen artık test yap nolur yaaa.valla bende senin durumunu çok merak ediyorum.dun sorunlarım var diyordun inşallah birazda olsa çözmüssünüzdür.
Canm.annmlerdeyim eveime doneyim yapcm test ama.pzrtesindirek.kan veririm sanirim . dun soyledigm.sorunlarda hmn cozlck syler degil canm esimle arami acmaya calisanlar vr baya sıkıntili durumlar Allah yardim etsin

Kimmiş onlar eşin kulaklarını tıkasın öyle şeylere. Evlenmiş barklanmışsınız artık, niye huzur vermez şu insanlar anlamam ki
Canm.annmlerdeyim eveime doneyim yapcm test ama.pzrtesindirek.kan veririm sanirim . dun soyledigm.sorunlarda hmn cozlck syler degil canm esimle arami acmaya calisanlar vr baya sıkıntili durumlar Allah yardim etsin

aaaa nasıl şey o öyle? ne kadar günah yaaa allah yardımcın olsun canım.sen kimsenin agzına bakma.sen eşinle muyluysan huzurluysan kimseyi dinleme derim ben haddim olmayarak.kapıyı kapatınca herkes kendi yaşadığını bilir.

Günaydın hanımlar sabah yum.testi yaptım böyle çıktı bugün adetimin 12. Günü bu akşam yapmamız gerekirmi acaba yarın daha belirgin olurmu?Eki Görüntüle 1433753
Aksam yine yap testi canim daha koyulasirsa yum yakindir siliklesirse yum olmustur ama sen bu gunu kesin degerlendirr
Yaa kirpik delisiyimdir ben keşke bende de olsa, ne bileyim hiç farketmedim valla, ayrıntılı inceleme sonucunda yazarım size
Burda iki arkadasimda onayladim bu konuyuu aglarsin da kirpiklerin yapisik yapisik olur ya oleydii bunun sebebi de seymis gebelikte goz sivisi da artiyomuss ondanmiss
benmde alt kirpiklerm karışık kuzum ama daha önce bylemydi blmiyorum fotoraf nasıl ekleniyo blsem çekip koycm:)
canim cevap yazdiginda cevaplaya tikliyosun ya yaninda dosya yukle var ordan yukluyosunn

Kuzu bnde ole.yapiyorm gorusmuyor kayinbabam fln bana bnseni istemiyodm calisiyosn die ayrilin buraya gelme.fln dedi ama rsimde cok.aileci hala bana onlari savunuyo fln karisik mevzulr yani bni de zorluyo konusmaya ama bnde inadim.nna ole diyen insanlarla konusmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…