Amin canım.. Beslenmenize de dikkat edin çok önemli o da
ortadaki siyah yeri normalden daha büyük oluyorşu göz bebeklerinin büyümesini bi türlü anlamadım renkli yerimi yoksa ortadaki siyah mı büyüyor
ben hiçbirini yaşamıyorum ya :) yine yok
benmde alt kirpiklerm karışık kuzum ama daha önce bylemydi blmiyorum fotoraf nasıl ekleniyo blsem çekip koycm:)ortadaki siyah yeri normalden daha büyük oluyor
bence siz gün aşırı birlikte olsanız kaçmaz hayırlısı ile olur inşallahevet cnm ama benim korkum yumurtlamayı kaçırmak inş. kaçırmayız hayırlısı..
saol cnm inş.bence siz gün aşırı birlikte olsanız kaçmaz hayırlısı ile olur inşallah
evet canım yaaa.geçen ay yum.zamanı deli gibi akıntım vardı.bu ay nerdeyse hiç yok.hem şaşırdım hem korktum niye yok diye.İnan bu ay yum vakti hiç akıntım olmadı diyebilirim, ama sonrasında çok fenaydı... Yani gerçekten kişiden kişiye bünyeden bünyeye çok fark var...
canım senin bu ay tutacak gibi geliyor bana nedense.öyle hissediyorum inşallah yanılmam canım.ayyy benmde tutsun o zaman kuzum benmde hç akıntım olmadı 2-3 gndr byle su gbi akıntım vr
ayy bende umutlanmamak istiyorum kuzum ama umutlrm yeşermiyoda deği bkcz bkalımcanım senin bu ay tutacak gibi geliyor bana nedense.öyle hissediyorum inşallah yanılmam canım.
ay kuzum olmazsn inş hayırlısıyla güzl haberler verrsn :)bzde arkandan gelirizNasilsiniz bayanlar . bn hala.adet olmadm
canım sen artık test yap nolur yaaa.valla bende senin durumunu çok merak ediyorum.dun sorunlarım var diyordun inşallah birazda olsa çözmüssünüzdür.Nasilsiniz bayanlar . bn hala.adet olmadm
Canm.annmlerdeyim eveime doneyim yapcm test ama.pzrtesindirek.kan veririm sanirim . dun soyledigm.sorunlarda hmn cozlck syler degil canm esimle arami acmaya calisanlar vr baya sıkıntili durumlar Allah yardim etsincanım sen artık test yap nolur yaaa.valla bende senin durumunu çok merak ediyorum.dun sorunlarım var diyordun inşallah birazda olsa çözmüssünüzdür.
Canm.annmlerdeyim eveime doneyim yapcm test ama.pzrtesindirek.kan veririm sanirim . dun soyledigm.sorunlarda hmn cozlck syler degil canm esimle arami acmaya calisanlar vr baya sıkıntili durumlar Allah yardim etsin
aaaa nasıl şey o öyle? ne kadar günah yaaaCanm.annmlerdeyim eveime doneyim yapcm test ama.pzrtesindirek.kan veririm sanirim . dun soyledigm.sorunlarda hmn cozlck syler degil canm esimle arami acmaya calisanlar vr baya sıkıntili durumlar Allah yardim etsin
Aksam yine yap testi canim daha koyulasirsa yum yakindir siliklesirse yum olmustur ama sen bu gunu kesin degerlendirrGünaydın hanımlar sabah yum.testi yaptım böyle çıktı bugün adetimin 12. Günü bu akşam yapmamız gerekirmi acaba yarın daha belirgin olurmu?Eki Görüntüle 1433753
Burda iki arkadasimda onayladim bu konuyuu aglarsin da kirpiklerin yapisik yapisik olur ya oleydiiYaa kirpik delisiyimdir ben keşke bende de olsa, ne bileyim hiç farketmedim valla, ayrıntılı inceleme sonucunda yazarım size
canim cevap yazdiginda cevaplaya tikliyosun ya yaninda dosya yukle var ordan yukluyosunnbenmde alt kirpiklerm karışık kuzum ama daha önce bylemydi blmiyorum fotoraf nasıl ekleniyo blsem çekip koycm:)
Aksam yine yap testi canim daha koyulasirsa yum yakindir siliklesirse yum olmustur ama sen bu gunu kesin degerlendirr
Burda iki arkadasimda onayladim bu konuyuu aglarsin da kirpiklerin yapisik yapisik olur ya oleydiibunun sebebi de seymis gebelikte goz sivisi da artiyomuss ondanmiss
canim cevap yazdiginda cevaplaya tikliyosun ya yaninda dosya yukle var ordan yukluyosunn
Kuzu bnde ole.yapiyorm gorusmuyor kayinbabam fln bana bnseni istemiyodm calisiyosn die ayrilin buraya gelme.fln dedi ama rsimde cok.aileci hala bana onlari savunuyo fln karisik mevzulr yani bni de zorluyo konusmaya ama bnde inadim.nna ole diyen insanlarla konusmamaaaa nasıl şey o öyle? ne kadar günah yaaaallah yardımcın olsun canım.sen kimsenin agzına bakma.sen eşinle muyluysan huzurluysan kimseyi dinleme derim ben haddim olmayarak.kapıyı kapatınca herkes kendi yaşadığını bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?