yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

tamam cnm saolasın

Bsyde soylemedi en son girdiginde
Bilmiyorum ki kuzum facede grmiyo ck.merk ettm ya ne oldu acaba isimi birakti acaba dyrm

ay seni çok iyi anlıyorum canım.ahhh ahhh ben neler yaşadım neler.işte herkesin kendi derdi

Kizlar mrb simdi busrayla konustuk 2 gundur halsiz hissediyoms kendini ondan ise gtmemis dolayisiyla burayada girememis annesinde kaliyomus yarnda ozel doktora gtcekmis pazartesi ise giderm artk dedi haberiniz olsn :)

Kizlar mrb simdi busrayla konustuk 2 gundur halsiz hissediyoms kendini ondan ise gtmemis dolayisiyla burayada girememis annesinde kaliyomus yarnda ozel doktora gtcekmis pazartesi ise giderm artk dedi haberiniz olsn :)
Ohh ohh iyi kötü bişey yokmuş...

kelebek19 canım ya bu sıkıntılarına çok üzüldüm... Eşin ailesi çok çok önemli ve bir yamuk yaptıklarında da acayip etkileniyoruz çok iyi anlıyorum seni.. Sen güçlü ol, kendini ezdirme ama, konuyu bilmiyorum ama ortada buluşmaya çalışın...

Sagol canim benim Allahim.kimseyi zorda birakmasin . busraya sevindim ezdrmihorm kendimi ama uzuluyorm esim yanimda olmuyor hic hep ailesini tutuyor

İyi bari canim annecigi bakar ona

Kuzular bsi soruyorum benm adetm 5martta ovulasyn testinde hep cift cizgimi cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…