olur cnm ümitsiz olma her birimizde bişi var sabrediyoruz ama ekleyim mi senin batı damerhaba kızlar. benim bat 3 ocak. ama ümidim sıfır. doktor klomen vermişti yumurtlaraım çok büyümüş ve istenen sonuç değilmiş. yumurtalarının içi boş dedi kistte yapmış ilaç. bu ay ihtimal yok. ocak ayının 2.haftası rahim filmi çekilecek. korkuyorum bi yandan olsun bitsin kurtulayım diyorum. 11 aydır korunmuyoruz ama bebişte olmuyor. 15 aylık evlyiz zaten. hayırlısı..
olur cnm ümitsiz olma her birimizde bişi var sabrediyoruz ama ekleyim mi senin batı da
ekle çünkü Allahtan ümit kesilmez aslaaa...
Bn bel ve kalcamin altina gelck sekilde koyuyorm canmbu arada kızlar şu yastık koyma meselesi var ya hani, ilişkiden sonra tam olarak nereye koyuyoruz yastığı bilen var mı.?
Bn bel ve kalcamin altina gelck sekilde koyuyorm canm
Canm rahim filmi korkulacak bsi degl cekil en azndan btsn yumurtanin cok buyudgnde olumsz sonc vericegni blmiyodn yeni ogrensm ve sasirsm sn gunde kac klomen ictn cnmmerhaba kızlar. benim bat 3 ocak. ama ümidim sıfır. doktor klomen vermişti yumurtlaraım çok büyümüş ve istenen sonuç değilmiş. yumurtalarının içi boş dedi kistte yapmış ilaç. bu ay ihtimal yok. ocak ayının 2.haftası rahim filmi çekilecek. korkuyorum bi yandan olsun bitsin kurtulayım diyorum. 11 aydır korunmuyoruz ama bebişte olmuyor. 15 aylık evlyiz zaten. hayırlısı..
Aman ben ona ck uyuz oluyom onu koyarken cikiyo zaten kalmiyo bsi koymasak olmazmi yaBn bel ve kalcamin altina gelck sekilde koyuyorm canm
aynen canm bende çok umutluyum bende kendime dyorum umutlanma yne üzülceksnKendime çok kızıyorum ama bu ay çok umitliyim ...
Canm rahim filmi korkulacak bsi degl cekil en azndan btsn yumurtanin cok buyudgnde olumsz sonc vericegni blmiyodn yeni ogrensm ve sasirsm sn gunde kac klomen ictn cnm
hoş geldnn gtm valla canm sıkılıyoBen geldiiiim
demek fazla gelmş canm sana ilaç ben gnde 3 kullandm bu ay bakalım perşembe gnü öğrencm kaç yumurtm olckadetimin 5.günü başladım günde iki kez toplatmad 5 gün içtim. 18mm ile 20 mm arasında olmalıymış yumurta. eger dahada büyürse içi boş oluyormuş ve kiste dönüşüyormuş.
Aynenn benimdee napsakkiihoş geldnn gtm valla canm sıkılıyo
ay ne bliyim ya valla yapck bşide yok artk burdan yorumlrı okuyom km ne demş napmış dye ezberledm artkAynenn benimdee napsakkii
Takiliyz cnm burda sn napiynkızlarrrrr napıyosunuz bakim :)
bende işteyim cnmda bnm mesai geç bitiyo malesefben işteyim çalışıyorum az kaldı mesai bitsede kızıma koşsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?