yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

olur cnm ümitsiz olma her birimizde bişi var sabrediyoruz ama ekleyim mi senin batı da

ekle çünkü Allahtan ümit kesilmez aslaaa...
zobiska ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
melike222 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
@kelebekk47 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 29 Aralık
erva_ ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 30 Aralık
P pnar88 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 1 Ocak
mirafe ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 3 Ocak
s_busra ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 4 Ocak
Boncuklu Evin Hanimi ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
sade kahve ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
hilal1907 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 9 Ocak
kelebek19 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 9 Ocak
esrade ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
aslla ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
bril ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
askbahcem ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
umuttttt ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
minnakzuzu ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 16 Ocak

herkese merhabaaa

benim kociş yolda, geliyor bakalım. bu gün yoğun çalışma olucak inşallah yumurtayı kaçırmamışızdır

bu arada kızlar şu yastık koyma meselesi var ya hani, ilişkiden sonra tam olarak nereye koyuyoruz yastığı bilen var mı.?

Canm rahim filmi korkulacak bsi degl cekil en azndan btsn yumurtanin cok buyudgnde olumsz sonc vericegni blmiyodn yeni ogrensm ve sasirsm sn gunde kac klomen ictn cnm

Canm rahim filmi korkulacak bsi degl cekil en azndan btsn yumurtanin cok buyudgnde olumsz sonc vericegni blmiyodn yeni ogrensm ve sasirsm sn gunde kac klomen ictn cnm

adetimin 5.günü başladım günde iki kez toplatmad 5 gün içtim. 18mm ile 20 mm arasında olmalıymış yumurta. eger dahada büyürse içi boş oluyormuş ve kiste dönüşüyormuş.

adetimin 5.günü başladım günde iki kez toplatmad 5 gün içtim. 18mm ile 20 mm arasında olmalıymış yumurta. eger dahada büyürse içi boş oluyormuş ve kiste dönüşüyormuş.
demek fazla gelmş canm sana ilaç ben gnde 3 kullandm bu ay bakalım perşembe gnü öğrencm kaç yumurtm olck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…