bende işlerden fırsat buldukça buraya bakıyorum :)Takiliyz cnm burda sn napiyn
kızlarrrrr napıyosunuz bakim :)
bende işteyim cnmda bnm mesai geç bitiyo malesef
benim özel sektör canım 18,30u buluyor bazen geçiyor bilebenim çok şükürki 5te bitiyor az kaldı sen kaçta çıkıyorsun?
SIKILDIIIMNAPIIMkızlarrrrr napıyosunuz bakim :)
derdine nasıl derman olsakki :)SIKILDIIIMNAPIIM
buyur canımm :)kızlarrrrrrrrr
ayyy içim bayıldı ya çok sıkıldı cnm napıyosunuzbuyur canımm :)
al benden de o kadarayyy içim bayıldı ya çok sıkıldı cnm napıyosunuz
Ne guzel calisiyosunuzzderdine nasıl derman olsakki :)
ayyy bendeeşimi bekliyorum daha çok var 7.30 da geliyo acaba k.validememi insem dyorum yok diyorum yani düşünüp duruyorum canm:)al benden de o kadareve gitmeyi dört gözle bekliyorum sen napıyosun?
valla canım çalışmayana öyle geliyoda bende eve hasretimNe guzel calisiyosunuzz
valla uzat ayaklarını keyif yap kuzum yakında hamiş olunca boş vakitlerinide arıcan keyfini sür şimdiden :)ayyy bendeeşimi bekliyorum daha çok var 7.30 da geliyo acaba k.validememi insem dyorum yok diyorum yani düşünüp duruyorum canm:)
zaten kasıklarım ağrıyo canm heralde yumurtlrm gelişiyovalla uzat ayaklarını keyif yap kuzum yakında hamiş olunca boş vakitlerinide arıcan keyfini sür şimdiden :)
hadi inş canım ya :) pozitif düşünelim öyle olsun.Benimde kaç gündür belim ağrıyozaten kasıklarım ağrıyo canm heralde yumurtlrm gelişiyo
ay inş canm hayıt suyu duydum kullanan herkes hamile kalmış ya forumda var onu mu içsem ya bri arı stü plonyle içmşhadi inş canım ya :) pozitif düşünelim öyle olsun.Benimde kaç gündür belim ağrıyo
Valla canım herkes bişeyler kullanmışta fazlada herşeyi birlikte kullanmamak lazım yapcaksan tek tek dene bence bana ağır geliyo çoğu şeyay inş canm hayıt suyu duydum kullanan herkes hamile kalmış ya forumda var onu mu içsem ya bri arı stü plonyle içmş
ayy ben btün koca karı şeylerini denesim bunuda deniyim bari:)Valla canım herkes bişeyler kullanmışta fazlada herşeyi birlikte kullanmamak lazım yapcaksan tek tek dene bence bana ağır geliyo çoğu şey
sen bilirsin kuzum bende çaya başlıcam bitkisel karışım saraçoğlunun soğan kürü bitsin.Gerçi inş çaya gerek kalmadan olur bişiler diyorum ama düşünmüyorum çok bu ayayy ben btün koca karı şeylerini denesim bunuda deniyim bari:)
Yok ya ben hic calismaktan sikayetci olmadimm evlenince birakmak zorunda kaldimmvalla canım çalışmayana öyle geliyoda bende eve hasretimkendime ait vaktim yok hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?