Amiin insallah canmHakkımızda hayırlısı
Neden canim ne olduKendımı suan cok mutsuz hıssedıyorum
Hayatımdakı hıcbır sey yolunda gıtmıyor.bıseyler yapmaya cabaladıkca daha cok batıyorum resmenNeden canim ne oldu
Allahim yardimcin olsun canm cocuk konusuyla ilgilimi senin hic varmi cocuk ilk mi istiyosn ne kdrlik evlisinHayatımdakı hıcbır sey yolunda gıtmıyor.bıseyler yapmaya cabaladıkca daha cok batıyorum resmen
Zaten bsylerin ustune gittikce kotu oluyor rahat biraksak bi daha guzel olck ama yapamiyoruzHayatımdakı hıcbır sey yolunda gıtmıyor.bıseyler yapmaya cabaladıkca daha cok batıyorum resmen
Cocuk konusuda var tabıı.ne kadar ugrassam olmuyorAllahim yardimcin olsun canm cocuk konusuyla ilgilimi senin hic varmi cocuk ilk mi istiyosn ne kdrlik evlisin
Haklısın rahat bıraksak belkı kendılıgınden duzelecek ama ben oyle rahat, gamsız bırı olamadım hiçZaten bsylerin ustune gittikce kotu oluyor rahat biraksak bi daha guzel olck ama yapamiyoruz
Bnde ayni senin gibiym canm hic bosveremiyorm bibu ayrahttm ondanda doktor biraz zor dedi ondn ama Allahim sabir versn her konuda bnde cok sıkıntilar yasiyorm bu aralar seni anlayabiliyorm ama sen dua et hep sıkma canjni bu arada ismin neydi sormusmydm. Hatirlayamadm dakusura bkmaHaklısın rahat bıraksak belkı kendılıgınden duzelecek ama ben oyle rahat, gamsız bırı olamadım hiç
Offff offffbırı bıtmeden bırı baslıyor canım sorunların.bızı ayakta tutmak ıcın cok mucadele verıyorum ama yıprandım artık herseyı alttan almaktan pekı demekten sineye cekmekten.bır gun kafam atacak oyle bırsey yapıcamkı dunyanın kac bucak oldugunu gorucekBnde ayni senin gibiym canm hic bosveremiyorm bibu ayrahttm ondanda doktor biraz zor dedi ondn ama Allahim sabir versn her konuda bnde cok sıkıntilar yasiyorm bu aralar seni anlayabiliyorm ama sen dua et hep sıkma canjni bu arada ismin neydi sormusmydm. Hatirlayamadm dakusura bkma
Memnun oldum canim bende belyanur . esi le ilgili sanirim bizde buaralr baya sorunlar yasiyorz ayrulmayi bile dusunsk ama bilmiuorm bizi cekemeyenler. Cok naxar fln mi vr birbirimizide cok seviyorz ama hersy istedgmz olmuyor esjm dedign insani taniyamiyorsn bznOffff offffbırı bıtmeden bırı baslıyor canım sorunların.bızı ayakta tutmak ıcın cok mucadele verıyorum ama yıprandım artık herseyı alttan almaktan pekı demekten sineye cekmekten.bır gun kafam atacak oyle bırsey yapıcamkı dunyanın kac bucak oldugunu goruceközlem canım benım ismim.
Canım bu hayatta herşeyin başı, herşeyi oluruna bırakmak... Su yolunu bulur diye boşuna söylememiş atalarımız... Emin ol sen kendini rahat bıraktıkça daha çok rahatlayacaksn huzur dolacaksın herşey yoluna girecek...Haklısın rahat bıraksak belkı kendılıgınden duzelecek ama ben oyle rahat, gamsız bırı olamadım hiç
Kzuumm test yapmışsn lütfen pozitif ol hayırlısı neyse o olsun.. Bekle belki kanda çıkar belki geç döllenmedir belki de yoktur ama ne olursa olsun akışına bırakmalısın, bunu bilir bunu söylerim kuzum.Zaten bsylerin ustune gittikce kotu oluyor rahat biraksak bi daha guzel olck ama yapamiyoruz
Hic aklima bilebgelmiyor cnm negatif oldugu takmiyorm bu aralr eskidn olsa testin basinda bekler cikmayinca uxulur aglardm simdi testi yaptm isleti halletmeye gttm baktim yok. Busefr de yok dedim esime getm icimde garip bu rhtlik vr bakalim kismet ne zamnsa artikKzuumm test yapmışsn lütfen pozitif ol hayırlısı neyse o olsun.. Bekle belki kanda çıkar belki geç döllenmedir belki de yoktur ama ne olursa olsun akışına bırakmalısın, bunu bilir bunu söylerim kuzum.
ayy yk kuzum jeton köşeli anca anladm :)Hahahhaa ben de dedim noluyor yaw rüya mı gördüm ben
bende bu ay olduğndan da rahatm alıştığımza mı yksa başka bşeyden mi blmem kuzumHic aklima bilebgelmiyor cnm negatif oldugu takmiyorm bu aralr eskidn olsa testin basinda bekler cikmayinca uxulur aglardm simdi testi yaptm isleti halletmeye gttm baktim yok. Busefr de yok dedim esime getm icimde garip bu rhtlik vr bakalim kismet ne zamnsa artik
Canım ayrılmayı hıc dusunmeyın.zamanla duzelır ınsallah.bu buyukler nıye herseye karısıyorlar anlamıyorumMemnun oldum canim bende belyanur . esi le ilgili sanirim bizde buaralr baya sorunlar yasiyorz ayrulmayi bile dusunsk ama bilmiuorm bizi cekemeyenler. Cok naxar fln mi vr birbirimizide cok seviyorz ama hersy istedgmz olmuyor esjm dedign insani taniyamiyorsn bzn
İnşallaahhhh canım inşallah.rabbım hıcbırımızın huzurunu, agız tadınıbozmasın.Canım bu hayatta herşeyin başı, herşeyi oluruna bırakmak... Su yolunu bulur diye boşuna söylememiş atalarımız... Emin ol sen kendini rahat bıraktıkça daha çok rahatlayacaksn huzur dolacaksın herşey yoluna girecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?