Ne olsn canm sbh is var yaticn . yarin kan tahlili vercm bide dua edin bnm icin hayirlisi olsn hakkimzdaSelaam naberkelebek19 :)
Zaten senide düşünerek cogul dedim canim toplasirizz diye sensiz olurmuuBen de varııımmm
Hayirlisi olsun cnm ins kanda cikarr..Neden canim ne oldu
Allahim yar ve yardimcin olsun cnm ev ici huzursuzlugu cidden cok zorr ins hemen duzelir hersey istedigin gibi olur.Offff offffbırı bıtmeden bırı baslıyor canım sorunların.bızı ayakta tutmak ıcın cok mucadele verıyorum ama yıprandım artık herseyı alttan almaktan pekı demekten sineye cekmekten.bır gun kafam atacak oyle bırsey yapıcamkı dunyanın kac bucak oldugunu goruceközlem canım benım ismim.
Sagolrlisi bn bu ay beklemiyorm ztn ama sogan kurune ragmen adet olmadmHayirlisi olsun cnm ins kanda cikarr..
Kismet canim belki idrarda cikmadi kanda cikarda ondan adet olmamissindirr ins.Sagolrlisi bn bu ay beklemiyorm ztn ama sogan kurune ragmen adet olmadm
s_busra nerelerde ya bnde bikac gündür giremiyodum oda girmemiss hicc bi sıkıntı mi varr [/insallh a canim busra biraz rahatsizmis annesinde kaliyodu bildgm kadaryla
Kuzum valla kendim psikoloji olarak cok belirtim var ama kendim yapiyrm sanirim :) bakcaz bakalm ov. Testi yapiym gttkce koyulasiyo snki
Kuzum o biraz rahatszdi ondan giremedi ama bugn bekliyirm bakalm gelckmi
Aminnnnnnnnarkadaşlar selam herkese.mutlu umutlu huzurlu haftalar olsun.kelebek19 yaptırdın mı canım kan testini? s_busra dan haber var mı? iyileşmedi mi hala senuber testini yaptı mı yada doktoruna gitti mi? bril canım senin ovu testinden hamile olduğunu çözücez bu gidişle.akşam ezan okunurken hepimiz için dua ettim.allah göbeklerimizi de kucaklarımızı da boş bırakmasın inşallah. rabbim annelik duygusunu biz kullarına da yaşatsın inşallah.şuan hamile olan arkadaşlarımızda sağlıkla bebeciklerini kucagına almak kısmet olsun. aminnn cümleten.
Ayy hadi ins cnm yaa artik alalim su guzel haberleriii.. büşra ya uzuldum ya bugunde gelmedi ins onemli biseyi yoktur.Kuzum valla kendim psikoloji olarak cok belirtim var ama kendim yapiyrm sanirim :) bakcaz bakalm ov. Testi yapiym gttkce koyulasiyo snki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?