yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Allahim yar ve yardimcin olsun cnm ev ici huzursuzlugu cidden cok zorr ins hemen duzelir hersey istedigin gibi olur.

Günaydınlarrr kizlarr.. Mutlu ve huzurlu bi hafta olmasi dilegiylee insallahhhh

arkadaşlar selam herkese.mutlu umutlu huzurlu haftalar olsun. kelebek19 yaptırdın mı canım kan testini? s_busra dan haber var mı? iyileşmedi mi hala senuber testini yaptı mı yada doktoruna gitti mi? bril canım senin ovu testinden hamile olduğunu çözücez bu gidişle.akşam ezan okunurken hepimiz için dua ettim.allah göbeklerimizi de kucaklarımızı da boş bırakmasın inşallah. rabbim annelik duygusunu biz kullarına da yaşatsın inşallah.şuan hamile olan arkadaşlarımızda sağlıkla bebeciklerini kucagına almak kısmet olsun. aminnn cümleten.

Aminnnnnnnn

Kuzum valla kendim psikoloji olarak cok belirtim var ama kendim yapiyrm sanirim :) bakcaz bakalm ov. Testi yapiym gttkce koyulasiyo snki
Ayy hadi ins cnm yaa artik alalim su guzel haberleriii.. büşra ya uzuldum ya bugunde gelmedi ins onemli biseyi yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…