- 25 Ocak 2012
- 829
- 458
- 333
sanırım iyileşemedi canm ondan yada işi bıraktıAyy hadi ins cnm yaa artik alalim su guzel haberleriii.. büşra ya uzuldum ya bugunde gelmedi ins onemli biseyi yoktur.
kuzum umutlanmıyorum ama çizgi silikleşmiyo hatta eskiden testlern başında beklerdm bu sabah yaptm tekrr yaptm kısmetse olcak bu ay kısmet dedğilse ne yapsam boş yani bakalm ov. testi çok koyu çıkınca gebelk testi yapcam zaten ayın 5ni geçiriym bi önce hedefm o bde karnıma belime sancı giriyo geçiyo snra bi değişikm yaniarkadaşlar selam herkese.mutlu umutlu huzurlu haftalar olsun. @kelebek19 yaptırdın mı canım kan testini? @s_busra dan haber var mı? iyileşmedi mi hala@senuber testini yaptı mı yada doktoruna gitti mi? bril canım senin ovu testinden hamile olduğunu çözücez bu gidişle.akşam ezan okunurken hepimiz için dua ettim.allah göbeklerimizi de kucaklarımızı da boş bırakmasın inşallah. rabbim annelik duygusunu biz kullarına da yaşatsın inşallah.şuan hamile olan arkadaşlarımızda sağlıkla bebeciklerini kucagına almak kısmet olsun. aminnn cümleten.
hoşgldn kuzucumselamm herkeseeeee
hoşbuldum canımmmmhoşgldn kuzucum
hadi hayırlısı inşallah canım.kuzum umutlanmıyorum ama çizgi silikleşmiyo hatta eskiden testlern başında beklerdm bu sabah yaptm tekrr yaptm kısmetse olcak bu ay kısmet dedğilse ne yapsam boş yani bakalm ov. testi çok koyu çıkınca gebelk testi yapcam zaten ayın 5ni geçiriym bi önce hedefm o bde karnıma belime sancı giriyo geçiyo snra bi değişikm yani
Yoo kuzum kalabilirsin ama yumurtlama tarhni bilmen gerekr kismet aslinda :)kızlar bişey sormak istiyorum size ovulasyon testi kullanmadan hamile kalan yokmu? ben biraz yabancıyım bu konuyada
ya internetteki ovulasyon testlerine bakarak hareket etmeyi planlıyorum ama dediğin gibi kısmet biraz sanırımYoo kuzum kalabilirsin ama yumurtlama tarhni bilmen gerekr kismet aslinda :)
ben varım canım ilk hamileliğimde ovülasyon testi diye bişeyden haberim bile yoktu gün aşırı ilişki olmuştu ve 3. ay tutmuştu 2. uğraştıracak bizi galiba 5 ay oldu henüz tutmadı hayırlısı..kızlar bişey sormak istiyorum size ovulasyon testi kullanmadan hamile kalan yokmu? ben biraz yabancıyım bu konuyada
Gttgdyrdn alablrsn canm aslnda bende kullanmstm ama hc 2. Cizgiyi gormemistm bana yaramadi dwne belki bu ay olrya internetteki ovulasyon testlerine bakarak hareket etmeyi planlıyorum ama dediğin gibi kısmet biraz sanırımbide her test değişik tarih veriyor :/
teşekkürler cnm inşallah en hayırlı zamanda olur diyelim cok kafa yormakta iyi değil diyolar ama ister istemez dusunurken buluyorum kendimi tüm günben varım canım ilk hamileliğimde ovülasyon testi diye bişeyden haberim bile yoktu gün aşırı ilişki olmuştu ve 3. ay tutmuştu 2. uğraştıracak bizi galiba 5 ay oldu henüz tutmadı hayırlısı..
benim daha ilk ayım olucak bakalım bi sonraki ay alırım olmazsa cook teşekkür ederim cnmG
Gttgdyrdn alablrsn canm aslnda bende kullanmstm ama hc 2. Cizgiyi gormemistm bana yaramadi dwne belki bu ay olr
Insallah ilk aynda tutar canm vok ugrastrmaz :)benim daha ilk ayım olucak bakalım bi sonraki ay alırım olmazsa cook teşekkür ederim cnm
Insallah ilk aynda tutar canm vok ugrastrmaz :)
teşekkürler cnm inşallah en hayırlı zamanda olur diyelim cok kafa yormakta iyi değil diyolar ama ister istemez dusunurken buluyorum kendimi tüm gün
hayırlısı olsun cnm inş. çok aratmaz Rabbim fazla düşünmemek malesef mümkün deil bende ister istemez düşünüyorum
kimle konuşsam en beklemediğim zamanda oldu düşünmeyi bıraktığım zamanda oldu sözlerini duyuyorum aslında,bu yüzden spora yazıldım iş çıkışı spora gidiyorum oyalaniyim hemde vücudum toparlansın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?