yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

kuzum umutlanmıyorum ama çizgi silikleşmiyo hatta eskiden testlern başında beklerdm bu sabah yaptm tekrr yaptm kısmetse olcak bu ay kısmet dedğilse ne yapsam boş yani bakalm ov. testi çok koyu çıkınca gebelk testi yapcam zaten ayın 5ni geçiriym bi önce hedefm o bde karnıma belime sancı giriyo geçiyo snra bi değişikm yani

Ocak 2015 Anne adaylarımız..
@sade kahve .....07.01.Tebrikler
@gulucukgs .......07.01.Tebrikler
@Gurbet_gelini 12.01.Tebrikler

Şubat adayları belli oluyor...
@s_busra .....09.02 ..Tebrikler..
@abadiss güzel birsüpriz oldu
@senuber ... ...15.02beklemede??
@Nypmatic ....18.02.... .umut dolu????
@kelebek19 ...24.02..... umut dolu????
@zobiska ..... .25.02.Tebrikler
@debraa .... ....26.02... ..umut dolu????
@ysbam .... .....28.02......umut dolu...

Mart için yeniden Umut doluyuz
@sebnembrn ....01.03... ...umut dolu
@nane-limon ....01.03... ...umut dolu
@bril ........... .......05.03... ...umut dolu
@ZehreNur ... ...06.03... ...umut dolu
@zeynp-1221 ....07.03... ...umut dolu
@elizanim ... .....08.03... ...umut dolu
@lamb-h ..... ......08.03... ...umut dolu
@GoFRreT ... .....09.03... ...umut dolu
@aslla ...... ..........10.03... ...umut dolu
@mry07 ....... .....10.03... ...umut dolu
@desirrem .... ...11.03... ...umut dolu
@edahazalozer 14.03... ...umut dolu
@Sibelll ..... ........15.03... ...umut dolu
@esrade ... .........16.03... ...umut dolu
@enbisevdigim 20.03... ...umut dolu
@frozen85 ..... ...25.03... ...umut dolu
@kelebekk47 ... 27.03... ...umut dolu
@biberya .... ....varlığın yeter..... ......
Listeye adını yazdırmak isteyen, bana msj atsın.. (takip etmeyen hariç!!)

hadi hayırlısı inşallah canım.

kızlar bişey sormak istiyorum size ovulasyon testi kullanmadan hamile kalan yokmu? ben biraz yabancıyım bu konuyada

Yoo kuzum kalabilirsin ama yumurtlama tarhni bilmen gerekr kismet aslinda :)
ya internetteki ovulasyon testlerine bakarak hareket etmeyi planlıyorum ama dediğin gibi kısmet biraz sanırım bide her test değişik tarih veriyor :/

kızlar bişey sormak istiyorum size ovulasyon testi kullanmadan hamile kalan yokmu? ben biraz yabancıyım bu konuyada
ben varım canım ilk hamileliğimde ovülasyon testi diye bişeyden haberim bile yoktu gün aşırı ilişki olmuştu ve 3. ay tutmuştu 2. uğraştıracak bizi galiba 5 ay oldu henüz tutmadı hayırlısı..

G
ya internetteki ovulasyon testlerine bakarak hareket etmeyi planlıyorum ama dediğin gibi kısmet biraz sanırım bide her test değişik tarih veriyor :/
Gttgdyrdn alablrsn canm aslnda bende kullanmstm ama hc 2. Cizgiyi gormemistm bana yaramadi dwne belki bu ay olr

ben varım canım ilk hamileliğimde ovülasyon testi diye bişeyden haberim bile yoktu gün aşırı ilişki olmuştu ve 3. ay tutmuştu 2. uğraştıracak bizi galiba 5 ay oldu henüz tutmadı hayırlısı..
teşekkürler cnm inşallah en hayırlı zamanda olur diyelim cok kafa yormakta iyi değil diyolar ama ister istemez dusunurken buluyorum kendimi tüm gün

teşekkürler cnm inşallah en hayırlı zamanda olur diyelim cok kafa yormakta iyi değil diyolar ama ister istemez dusunurken buluyorum kendimi tüm gün

hayırlısı olsun cnm inş. çok aratmaz Rabbim fazla düşünmemek malesef mümkün deil bende ister istemez düşünüyorum

hayırlısı olsun cnm inş. çok aratmaz Rabbim fazla düşünmemek malesef mümkün deil bende ister istemez düşünüyorum

kimle konuşsam en beklemediğim zamanda oldu düşünmeyi bıraktığım zamanda oldu sözlerini duyuyorum aslında,bu yüzden spora yazıldım iş çıkışı spora gidiyorum oyalaniyim hemde vücudum toparlansın diye

iyi yapmışsın cnm kafan dağılır en azından hem belki sürprizde gelir bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…