amiin inş cnm :)iyi yapmışsın cnm kafan dağılır en azındanhem belki sürprizde gelir bu arada :)
hayırlısı olsunKizlar kan verdm.negatif ama hic umrumda degil sanki hamile kalmk icin ugrasn ben degilmism gibi
Aynen öyle canım, emin ol herkesin bir bildiği var bu yüzden böyle diyorlar.. Akışına bırakmak en doğru çözüm..kimle konuşsam en beklemediğim zamanda oldu düşünmeyi bıraktığım zamanda oldu sözlerini duyuyorum aslında,bu yüzden spora yazıldım iş çıkışı spora gidiyorum oyalaniyim hemde vücudum toparlansın diye
Canım hayırlısı.. Önümüzdeki maçlara bakıyoruzKizlar kan verdm.negatif ama hic umrumda degil sanki hamile kalmk icin ugrasn ben degilmism gibi
Canım neyin var niye uzak kaldın böyleKimsecikler yok herhalde ben iyi sayılırım kızlar sadece aşırı halsizim ise gidemiyorum şimdilik evdeyim hepinizi takipteyim
Doktorlara göre normalde kuzum bana anormal bi durum aşırı halsizim 10 dk ayakta grzinemiyorun sürekli yatar moddayım yattigim yerden Kilo bile vermişim geccek ins ise gidemedigim için giremiyorum nete sen nasılsınCanım neyin var niye uzak kaldın böyleönemli bişey yoktur inşallah
aynen öyle cnm bu arada seninkide hayırlı olsunAynen öyle canım, emin ol herkesin bir bildiği var bu yüzden böyle diyorlar.. Akışına bırakmak en doğru çözüm..
Canım cok gecmiş olsun dıkkat et kendıne..Doktorlara göre normalde kuzum bana anormal bi durum aşırı halsizim 10 dk ayakta grzinemiyorun sürekli yatar moddayım yattigim yerden Kilo bile vermişim geccek ins ise gidemedigim için giremiyorum nete sen nasılsın
Canım olsun gerekiyorsa hep yat napalım yeter ki bebiş sağlıklı doğsun... Hele hele dr normal diyorsa hiiç takma canım... Ben iyiyim canım, şimdilik yolunda gidiyor herşey çok şükür :)Doktorlara göre normalde kuzum bana anormal bi durum aşırı halsizim 10 dk ayakta grzinemiyorun sürekli yatar moddayım yattigim yerden Kilo bile vermişim geccek ins ise gidemedigim için giremiyorum nete sen nasılsın
Teşekkür ederim canım darısı başına inşallah :)aynen öyle cnm bu arada seninkide hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?