yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Kizlar kan verdm.negatif ama hic umrumda degil sanki hamile kalmk icin ugrasn ben degilmism gibi

Aynen öyle canım, emin ol herkesin bir bildiği var bu yüzden böyle diyorlar.. Akışına bırakmak en doğru çözüm..

Kimsecikler yok herhalde ben iyi sayılırım kızlar sadece aşırı halsizim ise gidemiyorum şimdilik evdeyim hepinizi takipteyim

Canım neyin var niye uzak kaldın böyle önemli bişey yoktur inşallah
Doktorlara göre normalde kuzum bana anormal bi durum aşırı halsizim 10 dk ayakta grzinemiyorun sürekli yatar moddayım yattigim yerden Kilo bile vermişim geccek ins ise gidemedigim için giremiyorum nete sen nasılsın

Doktorlara göre normalde kuzum bana anormal bi durum aşırı halsizim 10 dk ayakta grzinemiyorun sürekli yatar moddayım yattigim yerden Kilo bile vermişim geccek ins ise gidemedigim için giremiyorum nete sen nasılsın
Canım cok gecmiş olsun dıkkat et kendıne..

Kızlar merhaba bat 16 mart, 27 şubat yumurtlama günüm ovu. testiyle belirledim göğüslerim inanılmaz hassas ve belim çok ağrıyor,ani hareketlerde baş dönmesi yaşıyorum.
akıntım hiç olmadı. bu durum neyin nesi acaba yorumlarınızı bekliyorum.

s_busra canm geçmiş olsun buarada.

gunaydınlar herkesciklere :) yaa bişeyi merak ediyorum.umut listemizde şubat sonu ve mart başında ismi yazan arkadaşların durumu nedir?kimseden ses çıkmıyor.ahhh ahhh ben bir hamile kalsam belediyeden anons ettiricem huu huuuvvv :))

Canım olsun gerekiyorsa hep yat napalım yeter ki bebiş sağlıklı doğsun... Hele hele dr normal diyorsa hiiç takma canım... Ben iyiyim canım, şimdilik yolunda gidiyor herşey çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…