yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Yok ya ben hic calismaktan sikayetci olmadimm evlenince birakmak zorunda kaldimm
canım bekarken benide etkilemiyodu ama hem ev hem iş bide tempo yoğun olup saatler uzun olunca yoruyo insanı ben artık yoruldum yani :) inş bebiş olunca bırakcam bende bi süre inş

Bnm calismam rahat Allahtan ama hamile olunca bende hergun gitmek.zorunda kalacagim.ise

merhaba arkadaşlar.. günler geçiyor, bat tarihleri yaklaşıyor.. bakalım kimlerden güzel haberler alacağız
Ewt herkes heycanli gerci biz daha calismalara yeni basladk bu ay kismet allah hepimize hayirli saglikli evlat nasip etsn

Hala listenin en sonumdayim benim haberimle kapatırız bu topigi inşallah 2015 annisleri diye yeni topic acariz inşallah :)

minnakzuzudepresyonaa38481020 .!.:
Kuzummm kırmızıdan sonra depreayondaydim bi sure :)) kendimi uykuya verdim :)) bugün 4 . ay çalışmalarına basliyoruz inşallah :)) siz nasılsınız ne var ne yok
Ammaan ne giriyon depresyonaa bize takill ayni cnm takiliyoruzoyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…