Canım herkesi olduğu gibi kullanmak lazım yoksa biz üzülüyoruz hep kendi bencillikleri onlar kaybediyor aslında her zmn siz eşinizé sahip çıkın yeter ailede önemli ama insanları degistiremiyoryzAynı benim annem işte. Keşke kayınvalide de öyle olsa. İki lafından biri şuram ağrıyor buram böyle. Gerçek olsa amenna
Bosver sende hic arama ozamn.. herkes hakettigi degeri görür cnmAynı benim annem işte. Keşke kayınvalide de öyle olsa. İki lafından biri şuram ağrıyor buram böyle. Gerçek olsa amenna
Canım herkesi olduğu gibi kullanmak lazım yoksa biz üzülüyoruz hep kendi bencillikleri onlar kaybediyor aslında her zmn siz eşinizé sahip çıkın yeter ailede önemli ama insanları degistiremiyoryz
Bosver sende hic arama ozamn.. herkes hakettigi degeri görür cnm
Kuzucm içime doğanlar arasında sen de vardın hatırlarsan benim dualarım hep sizinleAynenn oylee azicikda sen merakk ett.. ama duada ett totemin sonu seninki gibi mutlu bitsin
Sen yine iyi bn aylardr aramiyorm tabi yaptigi sylerdn sonraYok kuzum ne araması. Ayda bir
Ohhh iyi yapiosun o bile cokYok kuzum ne araması. Ayda bir
Sen yine iyi bn aylardr aramiyorm tabi yaptigi sylerdn sonra
Aynen öyle valla kuzum bebis ine bak sen bi de kocisineYok canım dert etmiyorum zaten.kafama göre takılıyorum ben. Tatlı canımı sıkamam kimse için
Evett caniM hatirlamazmiyim hicc dualarini kabul etsin ins rabbim temiz kalpli arkadadim benimKuzum ic
Kuzucm içime doğanlar arasında sen de vardın hatırlarsan benim dualarım hep sizinle
Hic bilmiyorum cnm ee hastanedeyken gorunseydin 2 dakKizlar agzimda yara cikiyor ne gecirir biliyomusnz
Canım stresten olmuştur evde ağız gargara şu varsa o iyi gelir karbonat şurup bekletip calkalayabilirsin ağzınıKizlar agzimda yara cikiyor ne gecirir biliyomusnz
Aynen öyle valla kuzum bebis ine bak sen bi de kocisine
Canm bnm.hastane kadin dogum yaHic bilmiyorum cnm ee hastanedeyken gorunseydin 2 dak
Halà cektiriyomusun adamaKociş dedin içimi sızlattın bakkaç gündür dışarda göreve gitti, bi dönsün de çok özledim diyip ağzını burnunu kıriim
Bil.ihorm stermi.ama grip.oldm annemin ameliyattn donunce hastayim.suan ondan cikti sanirim karbonatli suyu ypayim bi eve gecince simdi.arkdastyzCanım stresten olmuştur evde ağız gargara şu varsa o iyi gelir karbonat şurup bekletip calkalayabilirsin ağzını
Ayy dimi yaaa
Canm bnm.hastane kadin dogum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?