yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Aynı benim annem işte. Keşke kayınvalide de öyle olsa. İki lafından biri şuram ağrıyor buram böyle. Gerçek olsa amenna
Canım herkesi olduğu gibi kullanmak lazım yoksa biz üzülüyoruz hep kendi bencillikleri onlar kaybediyor aslında her zmn siz eşinizé sahip çıkın yeter ailede önemli ama insanları degistiremiyoryz

Yok canım dert etmiyorum zaten.kafama göre takılıyorum ben. Tatlı canımı sıkamam kimse için
Canım herkesi olduğu gibi kullanmak lazım yoksa biz üzülüyoruz hep kendi bencillikleri onlar kaybediyor aslında her zmn siz eşinizé sahip çıkın yeter ailede önemli ama insanları degistiremiyoryz

Canım stresten olmuştur evde ağız gargara şu varsa o iyi gelir karbonat şurup bekletip calkalayabilirsin ağzını
Bil.ihorm stermi.ama grip.oldm annemin ameliyattn donunce hastayim.suan ondan cikti sanirim karbonatli suyu ypayim bi eve gecince simdi.arkdastyz

Kızlar bana müsade Kociş le ilgileneyim azıcık güzel haberler bekliyorum hepinizden öptüm kocaman iyi akşamlar beni unutmayın olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…