- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
esrade Allah gönlüne göre versin canım inş tutar bu ay :) seviniriz bizde
sade kahve h buldum tatlım nasılsın?takılma şu drlara benide geçen gittiğim erkek bi dr sinir etti şimdi başka bi bayan drdan randevu aldım o nasıl çıkacak kendi eski drum erkekti gitti başka hastaneye güvenemiyorum kimseye şimdi içim rahat deil
ne güldüm ya heheYa bi de gittiğim doktorları mutlaka araştırıyorum ve birilerinin tavsiyesiyle gidiyorum ama ne çare. Artık adliyeden mi nerden olursa temiz kağıdı istiycem doktorlardan
Allah gönlüne göre versin cnm inş bebişin senledir :) varmı belirti sayılabilecek bişeyler ?kızlar günaydın.benim içinde dua edermisiniz lüftennn.. bat yarın inşallah bu ay tutmuştur allahım inşallah.
günaydın canım ne güzel motive etmişsin kendini böyle devam :) güzel haberler alırısn inş tez vakitte bnm bebişimde babasının doğum gününde hediye geldi :)günaydın bayanlar bende adet olacak gibiyim belirtiler başladı
gelcek ay hayırlısı olur inşallah zaten bu ay fazla umudum yoktu nisan çok güzel gelecek inşallah en sevdiğim ay bende nisan
doğumluyum doğum günümde mutlu haberler alırım inşallah sizlerdende kendimdende hepimiz için hayırlısı olsun
Allah gönlüne göre versin cnm inş bebişin senledir :) varmı belirti sayılabilecek bişeyler ?
HAYIRLSI olsun canım hakkında o belirtiler kişiden kişiye değşiyo kimisinde hiç belirti olmuyo bende de şiddetli kasık ağrısı vardı cicişlerim çok hassas olmuştu bide :) ordan anlamıştım bide son hafta adet oluvercekmişim gibi bi dolgunluk olmuştusade kahve s_busra kızlar çok teşekkürler allah razı olsun inşallah.valla dun akşam falan adet olacak gibi karnım agrıyordu.ara ara sağ yada sol kasıkta batma oluyor.ama bu kadarcık şeye belirti diyemem.aslına bakarsan hiçbir belirti yok gibi.
inşallah canım.valla bende bişey yok gerçekten.dedigin gibi eger tutsaydı benim sıfır belirti yani.birde aklıma şimdi geldi.çok sık tuvalete gidiyorum.yani 10 dk sürmuyor ve sanki 3-4 saat yapmamışım gibi yapıyorum 10 dk arayla.resmen ödem atıyorum.hep dua ediyorum kendime size.inşallah rabbim sesimi duyar.HAYIRLSI olsun canım hakkında o belirtiler kişiden kişiye değşiyo kimisinde hiç belirti olmuyo bende de şiddetli kasık ağrısı vardı cicişlerim çok hassas olmuştu bide :) ordan anlamıştım bide son hafta adet oluvercekmişim gibi bi dolgunluk olmuştu
duyar canım sen sıkma canını herşeyin vakti zamanı var inş seninki gelmiştir :)inşallah canım.valla bende bişey yok gerçekten.dedigin gibi eger tutsaydı benim sıfır belirti yani.birde aklıma şimdi geldi.çok sık tuvalete gidiyorum.yani 10 dk sürmuyor ve sanki 3-4 saat yapmamışım gibi yapıyorum 10 dk arayla.resmen ödem atıyorum.hep dua ediyorum kendime size.inşallah rabbim sesimi duyar.
ayyy canım agzın bal yesin inşallah canım benim :)duyar canım sen sıkma canını herşeyin vakti zamanı var inş seninki gelmiştir :)
bi onu yiyemiyorum bu araayyy canım agzın bal yesin inşallah canım benim :)
canın daha çok ne istiyor.ekşi mi? :)bi onu yiyemiyorum bu araişin şakası tabi güzel şeyler olur mutlaka ama güzel düşünmek lazım
bu zamana kadar hep tuzlu şeyler yedim tatlı hiçbişey istemedi canım 2 gündür mayhoş ve ekşi isityorum hele akşam turşu aşerdim :)canın daha çok ne istiyor.ekşi mi? :)
annemmmm kızın mı olacak acaba :) allah sağlıklı sıhhatli versin canım.bu zamana kadar hep tuzlu şeyler yedim tatlı hiçbişey istemedi canım 2 gündür mayhoş ve ekşi isityorum hele akşam turşu aşerdim :)
kısmet canım yanıltııc bu tip şeyler :) bekleyip görcez bebişten önce çok tatlı severdim daha ağzıma süresim gelmiyo yiyorum genede ama tuzlu daha çok istiyorumannemmmm kızın mı olacak acaba :) allah sağlıklı sıhhatli versin canım.
annemmmm kızın mı olacak acaba :) allah sağlıklı sıhhatli versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?