yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

aynen hep stresten oluyo farkındayım sırf oyalanmak için iş arıyorum bu aralar çalışmaya başlarsam o kadar iyi gelecek ki bakalım nasipp
Canım işten ziyade hobi edin kendine bence çalışmak güzelde bende çalışıyorum evde kalsam dye dört gözle bakıyorum gün sayıyorum sen hobi edin :) elişi yap kitap oku yürüyüşe çık kafanı boşalt kısaca bide duaya yönel ben fırsat buldukça kuran okurdum sana kalmış şeyler ama yeterki relaks ol faydasını görcen bide şöyle düşün en azından bi rahatsızlıüın yok demekki rabbimin kararladığı bişyler var :)

kuzum o saydıklarının hepsini yapıyorum ama oyalamaya yetmiyolar beni ben deli gibi çalışmak istiyıorum çalışamadığım içinde çok büyük stresim var zaten o da etkiliyo muhtemelen evde durmak istemiyorum.
dediğin gibi canım sağlık sorunum yok sadece zamanı var demekki diyorum aynen dediğin gibi
bu aralar çevrede benden bir sene sonra evlenen herkes tek tek hamile kalıyo onlarda çok etkiliyo beni offf etkiliyoda etkiliyo

benide çevrem çok etkilemişti hatta umutsuzluğa bile düşmüştüm bide pco vardı bende çok şükür aştım hemen kolay şeyler deil madem çalışmak istiyosun o zmn elini çabuk tut bide o seçeneği dene bakalım :) ben yıldım artık çalışmaktan

Aynen buraya katılıyorum ben çalışıyorum.yine ayn i stres nöbet boşlukların kuran okuyorum kitap okuyorum dizi izle kağanı başka şeylere vr çalışmak.çözüm değil canım

Aynen buraya katılıyorum ben çalışıyorum.yine ayn i stres nöbet boşlukların kuran okuyorum kitap okuyorum dizi izle kağanı başka şeylere vr çalışmak.çözüm değil canım
yinede bi deniyim diyorum canım bana iyi gelecek ben inanıyorum ben bebek düşünmeye başlamadan öncede çalışmak için uğraşıyodum zaten

bende evde oturmaktan yıldım valla canım o kadar özeniyorum ki sabahın köründe hazırlanıp evden işe gitmek için çıkmaya.. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

bende evde oturmaktan yıldım valla canım o kadar özeniyorum ki sabahın köründe hazırlanıp evden işe gitmek için çıkmaya.. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
denemekte fayda var o zmn kuzum ben kendimi bildim bileli sabahın köründe kalkıyorum ve eşim evde cmt tatilken ben gene sabahın köründe işteyim işim yorucu eve geç gidiyorum 8 gibi buda beni çok bunaltıyo saatleri uygun bi iş bulursan iyi olur senin için tatilleri falan hayırlısı olsun hakkında inş

Ohh gezmeler tozmalar doktor çıkışı bizi de bilgilendir
Geldim kuzularrr rahim filmim iyi cikmistii dun piknikte yum catladigini anlamistimm bu gun de teyid ettikk Cok iyi gorunuyo dedii pko var evet ama cok hafif dedii progesteron testin de iyi dedii bizi tek biseyde korkuttu oda sey rahim filminden sonra 5 gun iliski olamsin dedi bizde dun yumurtlamayi kacirmayalim dedik
gebelik olursa sakat olabilir yada kalbi atmaz flan gibi konustuu film icin sıktigi ilac spermlerin genetigini bozarmiss 2-3 gunde vucut atar ama ben gara ti olsun diye 5 gun dedim flan dedii sizede ole bisiler demismiydii bilgisi olan varsa bu konuda icimi rahatlatsinn
canimm korkma aklinda kalmasin cektir bence agriyo evet ama o anlik cok agriyinca soyle diyor birakiyor cekiyorlar o arada iki defa yapti bana sonrasinda da cok az agri oldu agri kesici bilem almadimm gecti gitti

Çokk sevindim canımm rahim filmi çektirmedim kuzum hiç bilmiyorum valla.ama kafana takma, her şeye karar veren rabbim, inan hiç problem yokken bile bebeğini kaybediyo insanlar. Allahım yaşatmasın hiçbirimize. Hem 2-3 gün yeterli demiş. Bakarsın bu ay mucize olur

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah kotu şeyler olmaz

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah kotu şeyler olmaz

amin canlarimm benimmm

hakkınızda hayırlısı olsun canım benim.. ama bişey sorucam pko olduğunu nerden anladı doktor yani neye bakarak pko var ama az var dedi

hakkınızda hayırlısı olsun canım benim.. ama bişey sorucam pko olduğunu nerden anladı doktor yani neye bakarak pko var ama az var dedi
Gunaydinn canlarimm
Kan testinde fsh ve lh hormonlarindan anliyolar canimm yanlis anlamadiysam birinin digerinin yarisi kadar olmasi lazimm dedii benim ikiside 4 kusur ciktii fsh 4 lh 2 olmasi gerek dedi gecen sene yaptirdigim testte fsh 14 kusur lh 5 kusurduu o zaman demisti dr 3 kat nerdeyse degerler sen kesin pko'lusun diyee nasil dustu anlamadim ama

Sole soyleyeyimm 2014 haziranda 14 kusur ciktiginda pkolusun dendi
Ekim kasim gibi baska dr kismi pko var dedii o ultrasonla bakmisti kistleri gosterdii
Bu baska dr buda hem ultrason hem test yapti hafif dedi ama her gecen sene yumurta rezervi azalir bu da ilerletebilir dedi yasim 30 2 ay dinlendirelim mi seni dedi ben kabul etmedim cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…