yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Sağolun kızlar. En çok ihtiyaç duyduğumuz şey dua zaten. Umarım iyileşir yavrum. Her şey allahtan. Öpüyorum hepinizi
canım öncelikle geçmiş olsun diyorum geçicek çünkü biliyorum kafana takma sakın rabbim çok büyük dr lar bazen bazı şeyleri büyüte büyüte anlatabiliyolar olmayan bişeyi ihtimal dahilinde söyleyebiliyolar o yüzden yüreğini ferah tut sen dualarım seninle

Burdan da günaydın pozitif arkadaşım stresim geçti biraz.inşallah dediğin gb geçeer gider. Rabbim acılarını göstermesin

Burdan da günaydın pozitif arkadaşım stresim geçti biraz.inşallah dediğin gb geçeer gider. Rabbim acılarını göstermesin
aminnnn canım :) geçicek inş Rabbim dermansız dert vermesin ben hamiş olduğumdan beri aşırı pozitifleştim bazen ağlama krizlerine giriyorum ama olsun o kadar dmei

Onu hiç sorma, en ufak şeyde duygulanıyorum ben de bişiy varmış gb sonra da kendime kızıyorum noluyosun diye Bak yine kimsecikler yok ortalıkta. Sayfa sahibiiii hilal1907 nerelerdesiin
aminnnn canım :) geçicek inş Rabbim dermansız dert vermesin ben hamiş olduğumdan beri aşırı pozitifleştim bazen ağlama krizlerine giriyorum ama olsun o kadar dmei

Onu hiç sorma, en ufak şeyde duygulanıyorum ben de bişiy varmış gb sonra da kendime kızıyorum noluyosun diye Bak yine kimsecikler yok ortalıkta. Sayfa sahibiiii hilal1907 nerelerdesiin
valla kuzum sorma hem bize gelmiyosunuz diyo kendisi bi geliyo ceee diyo koca gün yok sonra bende girmiyorum kimsecikler yok diyo :) psikolojik oldum burayı yoklamaktan

başka topiclerde oyalan kuzum o zaman buranın yerini tutmaz tabi, ilk göz ağrımız
valla kuzum sorma hem bize gelmiyosunuz diyo kendisi bi geliyo ceee diyo koca gün yok sonra bende girmiyorum kimsecikler yok diyo :) psikolojik oldum burayı yoklamaktan

günaydın kızlar

Onu hiç sorma, en ufak şeyde duygulanıyorum ben de bişiy varmış gb sgunn ra da kendime kızıyorum noluyosun diye Bak yine kimsecikler yok ortalıkta. Sayfa sahibiiii hilal1907 nerelerdesiin
Günaydın bebisleerrrrr
ben geldim canlarimmmmmm
dun piknik yaptikk yorulmusumm hastalandim flannn iyiyim simdi amaa kontrolum var bu gun hazirlaniyorumm dr gitcezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…