canım öncelikle geçmiş olsun diyorum geçicek çünkü biliyorum kafana takma sakın rabbim çok büyük dr lar bazen bazı şeyleri büyüte büyüte anlatabiliyolar olmayan bişeyi ihtimal dahilinde söyleyebiliyolar o yüzden yüreğini ferah tut sen dualarım seninleSağolun kızlar. En çok ihtiyaç duyduğumuz şey dua zaten. Umarım iyileşir yavrum. Her şey allahtan. Öpüyorum hepinizi
canım öncelikle geçmiş olsun diyorum geçicek çünkü biliyorum kafana takma sakın rabbim çok büyük dr lar bazen bazı şeyleri büyüte büyüte anlatabiliyolar olmayan bişeyi ihtimal dahilinde söyleyebiliyolar o yüzden yüreğini ferah tut sen dualarım seninle
aminnnn canım :) geçicek inş Rabbim dermansız dert vermesin ben hamiş olduğumdan beri aşırı pozitifleştim bazen ağlama krizlerine giriyorum ama olsun o kadar dmeiBurdan da günaydın pozitif arkadaşımstresim geçti biraz.inşallah dediğin gb geçeer gider. Rabbim acılarını göstermesin
aminnnn canım :) geçicek inş Rabbim dermansız dert vermesin ben hamiş olduğumdan beri aşırı pozitifleştim bazen ağlama krizlerine giriyorum ama olsun o kadar dmei
valla kuzum sorma hem bize gelmiyosunuz diyo kendisi bi geliyo ceee diyo koca gün yok sonra bende girmiyorum kimsecikler yok diyo :) psikolojik oldum burayı yoklamaktanOnu hiç sorma, en ufak şeyde duygulanıyorum ben de bişiy varmış gb sonra da kendime kızıyorum noluyosun diyeBak yine kimsecikler yok ortalıkta. Sayfa sahibiiii hilal1907 nerelerdesiin
valla kuzum sorma hem bize gelmiyosunuz diyo kendisi bi geliyo ceee diyo koca gün yok sonra bende girmiyorum kimsecikler yok diyo :) psikolojik oldum burayı yoklamaktan
günaydın canımGünaydın bebisleerrrrr
bakıyorum kuzumda yazmıyorum hiç bi sayfaya ortam açmıyo kimseyi tanımıyosun falan burdan kopamıyorum :)başka topiclerde oyalan kuzum o zamanburanın yerini tutmaz tabi, ilk göz ağrımız
bakıyorum kuzumda yazmıyorum hiç bi sayfaya ortam açmıyo kimseyi tanımıyosun falan burdan kopamıyorum :)
bende aynıyım kuzum ille birileri konuşuyo bizim yerimize :) ne alemiz demi hihi :)Aynen ben de uzaktan takip ediyorum, merak ettiğim bişey olursa da mıhakkak bi soran çıkıyo ben de nasipleniyorum
bende aynıyım kuzum ille birileri konuşuyo bizim yerimize :) ne alemiz demi hihi :)
günaydın canım
Hosbuldumm nasilsinizGünaydıınnhoşgeldin minnak
valla kuzum aynen öyle ben bişey yazana kadar millet coşuyo heheÇok kalabalık zaten, takip etmek de zor oluyo. Kim kimdi aklımda tutamıyorum.en iyisi uzaktan seyir
iyiyiz canım sen nasılsın?Hosbuldumm nasilsiniz
günaydın kızlar
Onu hiç sorma, en ufak şeyde duygulanıyorum ben de bişiy varmış gb sgunn ra da kendime kızıyorum noluyosun diyeBak yine kimsecikler yok ortalıkta. Sayfa sahibiiii hilal1907 nerelerdesiin
ben geldim canlarimmmmmmGünaydın bebisleerrrrr
hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzucum :) dikkat et kendineben geldim canlarimmmmmm
dun piknik yaptikk yorulmusumm hastalandim flannn iyiyim simdi amaa kontrolum var bu gun hazirlaniyorumm dr gitcezzz
Sagol canimm rahim filminden sonra duruma bakicakk bi sorun var mi diyee bu ay tedavi uygulamiyoruz canimm hic bise kullanmadimmhayırlı haberlerini bekliyoruz kuzucum :) dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?