nasılsın_?Hosbuldk canm
Gunaydin cnm hgGünaydın
Iyiyim tatlim sen nasilsinnnasılsdın bakalım bugün
bugünümüze şükür kuzum ya geldim gene işe hep aynı şeyler :)Gunaydin cnm hg
Iyiyim tatlim sen nasilsinn
İyim şükür kahvalti yapicam bugün nobete gtcm sen n nasılsın cnmnasılsın_?
Allah iyilik versin canimm ne zaman birakcaksin isibugünümüze şükür kuzum ya geldim gene işe hep aynı şeyler :)
Heeee bende de mi pko var o zaman :-(Gunaydinn canlarimm
Kan testinde fsh ve lh hormonlarindan anliyolar canimm yanlis anlamadiysam birinin digerinin yarisi kadar olmasi lazimm dedii benim ikiside 4 kusur ciktii fsh 4 lh 2 olmasi gerek dedi gecen sene yaptirdigim testte fsh 14 kusur lh 5 kusurduu o zaman demisti dr 3 kat nerdeyse degerler sen kesin pko'lusun diyee nasil dustu anlamadim ama
Sole soyleyeyimm 2014 haziranda 14 kusur ciktiginda pkolusun dendi
Ekim kasim gibi baska dr kismi pko var dedii o ultrasonla bakmisti kistleri gosterdii
Bu baska dr buda hem ultrason hem test yapti hafif dedi ama her gecen sene yumurta rezervi azalir bu da ilerletebilir dedi yasim 30 2 ay dinlendirelim mi seni dedi ben kabul etmedim cnmm
Onu bilemiyorum canimm dr yorumlamasi lazimm kk da drlar var ya onlara sor canim bi durumunu yasini bilmem ne hepsini anlat sole bu degerleri onlar cevap veriyorlarrHeeee bende de mi pko var o zaman :-(
FSH 6 lh 11 çıkmış :-(
32 hafta sanırım kuzum bi sıkıntım olmazsa bakalım zmn gstercek :)Allah iyilik versin canimm ne zaman birakcaksin isi
slm cnm h geldin sen değerlere takılma dr un yorumlaması önemli herkeste farklılık gösteren şeyler onlar herkresin hormonları farklı çalışıyo sonuçta :)Selam kizlarrr
afiyet olsun canım şidmiden iyi nöbetler bende akşam olsada eve gitsem diye bakıyorumİyim şükür kahvalti yapicam bugün nobete gtcm sen n nasılsın cnm
Bnde aksam olmasın ise gtmeyim diyorumslm cnm h geldin sen değerlere takılma dr un yorumlaması önemli herkeste farklılık gösteren şeyler onlar herkresin hormonları farklı çalışıyo sonuçta :)
afiyet olsun canım şidmiden iyi nöbetler bende akşam olsada eve gitsem diye bakıyorum
günaydın şekerimGunaydin kizlaar
Nasilsinn nasil gidiyorrgünaydın şekerim
hergün birbirinin aynısı desem :) insanlarla uğraşıyorum kuzum ya bu ara kaldıramıyorum kimseyi gelenlerde hep afra tafra modundaNasilsinn nasil gidiyorr
Iyiyim canim benim de ayni evde otur oturrhergün birbirinin aynısı desem :) insanlarla uğraşıyorum kuzum ya bu ara kaldıramıyorum kimseyi gelenlerde hep afra tafra modundasen nasılsın?
Yeniden orgu baslayim diyorumm bitirdim bitane cok guzel olduuu gostereyim miiihergün birbirinin aynısı desem :) insanlarla uğraşıyorum kuzum ya bu ara kaldıramıyorum kimseyi gelenlerde hep afra tafra modundasen nasılsın?
göster bakim kuzum gelen gidenden yazamadım :) belki özenir isteriz teyzemizdenYeniden orgu baslayim diyorumm bitirdim bitane cok guzel olduuu gostereyim miii
Iste burdaaagöster bakim kuzum gelen gidenden yazamadım :) belki özenir isteriz teyzemizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?