yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

İveeettt oğluşumuz olucak kısmetse. Büşranın kızına göz koydum şimdiden senin nasıl gidiyo canım yum takibi filan yaptırıyomusun
anaaaammmm hayırlı olsun oğluşunnn.. s_busra nında kızımı olacak onuda kaçırmışım bak süpermişşşşş :)

ben daha yumurta takibi falan başlamadım canım geçen gün yeni doktora gittik daha hormon testim temiz çıktı ama ultrason çektiremedim henüz bide ona bakıcaz doktor rahim filmi istermisin dedi ondan korktum biraz onun için bir seneyi beleyeyim dedim tamam dedi doktor şimdilik böyle canım işte beklememiz gerekiyo sanırım nasip

Dur dur hemen şeyetme büşranınki tamamen his üzerine tahmin yani benim gönlümden geçen o
Aslında kendini hazır hissedersen bi sene beklemeden rahim filmi çektir derim. Hem riski yok hem de kanalların açılmasına faydası olur ve süreci hızlandırır. Tabi sen ve doktorun daha iyi bilirsiniz. Hayırlısı bakalım o zaman

tamam tamam şeyetmedim
doktorum bana bıraktı onu normalde bir sene sonunda yapıyoruz dedi ama sen istersen yaparım dedi ama bilemedim ağrılı oluyo diyince korktum biraz ultrasonuda çektireyim oda normal olursa bide tüplere baktırırım o zaman

Doğrudur canım, rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Kaç ay olmuştu sizin?

Merabalar kızlar. BN bu ay tedaviye ara verdim klomen fln kullanmadik afet oldum zaten sonra esi. Test verdi ve sayı düşük hareketlilikte düşük onada ilaç başlandı 3 ay sonra test tekrarlanack işimiz sahada zorlaştı ama Allah hayirlisini versin hic beklemediğimiz bisydi somunu atamadik bizim diğer kelebeğin sayfası var sprem azlığı olanlarla ilgili simdilik.oralardayim bnm doktorum rahat b bi sıkıntı yok bizim tedavimizi etkilemez okdr düşük değil rahatlattı bizi ama yine diğer topikteki arkdslardn destek alıp yaptıkları kurlerdn fln uyguluyorum esime sizler nasılsınız

kızlarrrr neler kaçırmışım sade kahve kahve dünürmü olcas kız hislerimiz tutarsa ana karnında talip oldun bebeğime senden ala kaynanamı bulurum ayrıca :)
minnakzuzu kuzum rabbim hayırlısını versin stresi at kafandan oluruna bırak kolay deil ama bu işin çözümü böyle
kelebek19 canım herşey Allah tan sıkma canını herşeyin çözümü var buda hallolur Rabbim gönlüne göre versin

Amin inşallah canım

aynen hep stresten oluyo farkındayım sırf oyalanmak için iş arıyorum bu aralar çalışmaya başlarsam o kadar iyi gelecek ki bakalım nasipp

iyiyiz canım en kısa zamanda tedavilere cevap alırsınız inşallah. pozitif olmalıyız hepimiz o zaman herşey daha iyi olacak biliyorum. Allahım yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…