Gunaydinnn
nasılsınız kızlar ? ben biraz rahatsızdım o yüzden giremedim kaç gündür sizde ne var ne yok ?günaydın
Gecmis olsun canimm ayni bildigin gibiii bi degisiklik yok kuzumm sende ne var ne yokknasılsınız kızlar ? ben biraz rahatsızdım o yüzden giremedim kaç gündür sizde ne var ne yok ?
sağol canım bendede aynı kuzum herşeyGecmis olsun canimm ayni bildigin gibiii bi degisiklik yok kuzumm sende ne var ne yokk
Aah ah herkesler unuttu bizi sekerimm
gördüm senide başka topiklere uçmuşunAah ah herkesler unuttu bizi sekerimm
iyiyiz canım sen nasılsın?Meraba nasılsınız
Napim canim sıkılıyorum yanlızgördüm senide başka topiklere uçmuşun
Iyiyiz canim sen nasilsinkelebek19 40813204 .!.:Meraba nasılsınız
bende sıkılıyorum çok.. daha henüz sonuçlarımı doktora gösteremedim ama değerlerde anormallik varmış sanırım korkuyorum çok moralim o kadar bozuk ki herşey üstüme geliyo kaynanam sorunmu var bunlarda diye arkamdan dedikodulara başlamış tırlatmaya az kaldı doktorum nerdeeeeeeNapim canim sıkılıyorum yanlız
bende sıkılıyorum çok.. daha henüz sonuçlarımı doktora gösteremedim ama değerlerde anormallik varmış sanırım korkuyorum çok moralim o kadar bozuk ki herşey üstüme geliyo kaynanam sorunmu var bunlarda diye arkamdan dedikodulara başlamış tırlatmaya az kaldı doktorum nerdeeeeee
Keciboynuzu pekmezi icir canim her sabahBnde iyim kızlar siz hangi topige gttinz BN esimn problemini öğrenince sperm azlığı ile ilgili şeyleri arastiryorum diğer yerlere ondan daha çok bakıyorum kusura bakmayın hic beklemedgmz bsydi yükseltmek için çareler arıyorum
o zaman sen yine yuvana dön biz muhabbete başlayalım diğer kızlarda gelir hele bu aralar benim çok ihtiyacım var sohbetinizeeeeBosver canim dedikodular takma bana yollasana sonuclarini ozeldenn bakayim bi bildiklerimi solerim yine
Kiz baska yerlerde yaziyorum da cvp flan yazan yok herkesler buz gibii hic tat vermiyoo
Onu başladı sbh aksam iciyoKeciboynuzu pekmezi icir canim her sabah
Amin insallh canım lambh miydi başka topikde yazanben bi yere gitmedim canıom bi tek buraya yazıyorum yazdığım zamanlarda.. değerleriniz yükselir inşallah canım en kısa zamanda..kelebek19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?