yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Napim canim sıkılıyorum yanlız
bende sıkılıyorum çok.. daha henüz sonuçlarımı doktora gösteremedim ama değerlerde anormallik varmış sanırım korkuyorum çok moralim o kadar bozuk ki herşey üstüme geliyo kaynanam sorunmu var bunlarda diye arkamdan dedikodulara başlamış tırlatmaya az kaldı doktorum nerdeeeeee

Bnde iyim kızlar siz hangi topige gttinz BN esimn problemini öğrenince sperm azlığı ile ilgili şeyleri arastiryorum diğer yerlere ondan daha çok bakıyorum kusura bakmayın hic beklemedgmz bsydi yükseltmek için çareler arıyorum

Bosver canim dedikodular takma bana yollasana sonuclarini ozeldenn bakayim bi bildiklerimi solerim yine
Kiz baska yerlerde yaziyorum da cvp flan yazan yok herkesler buz gibii hic tat vermiyoo

Keciboynuzu pekmezi icir canim her sabah

Bosver canim dedikodular takma bana yollasana sonuclarini ozeldenn bakayim bi bildiklerimi solerim yine
Kiz baska yerlerde yaziyorum da cvp flan yazan yok herkesler buz gibii hic tat vermiyoo
o zaman sen yine yuvana dön biz muhabbete başlayalım diğer kızlarda gelir hele bu aralar benim çok ihtiyacım var sohbetinizeeee
benim eski mesajlara baksana canım doktora yazmıstım orda yazıyo sonuçlar.. burdaki doktorda sorun olacağını söyledi henüz ultrason çektirmedim ama lh fsh den yüksek ve bu tek başına sorun oluyomus zaten anladığım kadarıyla ve ben çok korkuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…