sağolasın canım :) öğrencem zamanla bakalım denk getireblirsek şans yüzümüze gülcek te bakalım ne zaman :)canım yumurtlama gününden 2 gn önce brlkte olncada tutar 2 gn sonrasındada tutar çnkü spermler 36 saat canlı kalıyo ya spermler içerdeyken yumurtlama olrsa tutuyo dolayısıyla tabi allah bilirde canm bz akıntımız artıp koyulaştığı zaman göğslermz hassaslaştığı zaman yumurtlama gnlerini kaçırmayalm gerisi allaha kalmş bebegm
Sen yinede cok yeme kesn ogtnmeden sonra bide onlari vermesi vr cnmAçık olan iştahıma hamileyim kulpu takıyorum şuan yada stresten çok yiyorum galiba yedikçe hamileyimdir belki bişi olmaz diyorumkendi kendime olmamıştır bu ay diyorum ama bilinçaltımda hamileyim psikolojisi
Yumurta catlamadan once olmasi lazimm yada catladiktan sonra yumurta 24 saat yasiyo o arada olursa yine olur cnmyumurta çatlayınca kendiliğinden gebelik oluşuyomu canım?yoksa birliktelik şartmı?anlamadığım mevzular herşeyi soruyorum ama
moda girmişsin canım sen fena hemde :)Açık olan iştahıma hamileyim kulpu takıyorum şuan yada stresten çok yiyorum galiba yedikçe hamileyimdir belki bişi olmaz diyorumkendi kendime olmamıştır bu ay diyorum ama bilinçaltımda hamileyim psikolojisi
adet bitiminden sonra 14 gün saydım öyle ayarlama yapmaya çalışıyorum ama bilmiyorumki doğrumu yapıyorum.Çünkü soğan küründen dolayı akıntım var kestiremiyorum bu ayYumurta catlamadan once olmasi lazimm yada catladiktan sonra yumurta 24 saat yasiyo o arada olursa yine olur cnm
O da olabilir canim sunen yapiskan ve seffaf renkliyse yumurtlama akintisiAyy nebiliyim geycan yqptim. Nasil di anlamadim ama bnm.genelde koyu renk olur akintim bide aklima sey geliyor esimle birlikte oldgm.icin kalan sivilr busaate kdr cik.s olur heralde demi o degildr
Sogan kuru benim akintilarimi kesti ama anlamadim sende neden oyle olduadet bitiminden sonra 14 gün saydım öyle ayarlama yapmaya çalışıyorum ama bilmiyorumki doğrumu yapıyorum.Çünkü soğan küründen dolayı akıntım var kestiremiyorum bu ay
aynen canm şu anda benm ona çok ihtiyacım varUmarim 48 dr o daha cok isimize yarar
Yumurtlamayi mi hesapliyosun tam anlayamadim cnmadet bitiminden sonra 14 gün saydım öyle ayarlama yapmaya çalışıyorum ama bilmiyorumki doğrumu yapıyorum.Çünkü soğan küründen dolayı akıntım var kestiremiyorum bu ay
bilmiyorum canım soğan suyu içerkende akıntı geliyo.Doktorum hormon tedavisi uygularkende geliyodu baya bi hemde tel etmiştim doktora korktum oda normal ilacı kesmeden devam dedi.hap bitince kontrole gitmiştim çok güzel gelişme var demişti akıntın olması işe yaramış yani bilmiyorumki cnaım içim temizleniyo sankiSogan kuru benim akintilarimi kesti ama anlamadim sende neden oyle oldu
evet canım hesapladığımı sanıyorum ama :d tam da emin değilim açıkcasıYumurtlamayi mi hesapliyosun tam anlayamadim cnm
siz kaç aydr deniyosunuz canm yenimi ne kdrlık evlisinsağolasın canım :) öğrencem zamanla bakalım denk getireblirsek şans yüzümüze gülcek te bakalım ne zaman :)
Canim sunlari bana bi tek tek soyle kac gunde bir adet oluyosun duzenlimi duzensiz iseen son adetin kac gunde olduevet canım hesapladığımı sanıyorum ama :d tam da emin değilim açıkcası
canım 2,5 yıllık evliyim ben bu sene niyetine girdik inadına gibi adetlerim düzensizlşeti bende doktora gittim pco teşhisi kondu ilaç tedavisi falan 3-4 ay sürdü doktor artık deneyebilirsin dedi 3 aydır deniyorumsiz kaç aydr deniyosunuz canm yenimi ne kdrlık evlisin
canım ilaçla düzene girdi 3 ay 29 günde oldum bu ay 35 gün oldu süreleriCanim sunlari bana bi tek tek soyle kac gunde bir adet oluyosun duzenlimi duzensiz iseen son adetin kac gunde oldu
Ankadim cnm ama benim akintilarimi kestii bende sorun var o zaman bilemedim ama ilac flan kullanmiyorum benbilmiyorum canım soğan suyu içerkende akıntı geliyo.Doktorum hormon tedavisi uygularkende geliyodu baya bi hemde tel etmiştim doktora korktum oda normal ilacı kesmeden devam dedi.hap bitince kontrole gitmiştim çok güzel gelişme var demişti akıntın olması işe yaramış yani bilmiyorumki cnaım içim temizleniyo sanki
belkide bünyeden bünyeye fark ediyordur canımAnkadim cnm ama benim akintilarimi kestii bende sorun var o zaman bilemedim ama ilac flan kullanmiyorum ben
Sen yinede cok yeme kesn ogtnmeden sonra bide onlari vermesi vr cnm
moda girmişsin canım sen fena hemde :)
Adetinin ilk gununu 1. Gun sayiyosun canim 35 gunde bir oluyorsan 14 cikar 21. Gun yumurtlama olur. O aralar yani 29 gun ise 14-15. Gunlerde olur insallah anlatabilmisimdircanım ilaçla düzene girdi 3 ay 29 günde oldum bu ay 35 gün oldu süreleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?