yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Arkadaslar bugun hic ri ayin ilk carsambasi bugun meryem suresi okuyp esiyle birlikte olunvada coxkuk.olurmus bn buay onuda deniycm sizlede paylasmk ostedm sizde deneyin isterseniz

hayırlı bekleyişler olsun :) doktor kontrolün ne zaman;?
İste canm bn doktorum yoo suan afam gtti burdan bnde henuz bi doktor bulamadm arastiriyoem ama zaten birda gtmedigm kalmadi bi univrsite hastanesine gtmedm oraya esimi izni olunca gtcz bn kndim kadin dogum hastanesindeyim ama ordada adm akilli tedavi dvm ettirin bi doktoe yok ultrason baktrdm gecen sen buna cok guvenme diyor anliycn suan beklemedyom iyi bi dokto bulana kdr normalde pzrtesi gtmem.lazimdi bugunlerde yumurtalarin boyutlarina bakilckti iste ama en son gecen cuma onceki doktoeumun yonlendrdigine dttm adam hic ilhilenmedi 3 4 ymurta var 8 11 mm dedi pzrtesi gel dedi bn de moralim bo,uldu gtmedm.bidaha

herkesin isteyipte sahip olamıca şanstasın aslında kadın doğum hastanesinde çalışarak ama doktorlara güvenmedikten sonra bi anlam ifade etmiyo onların içinde olman demi inş iyi bi doktora denk gelirsinde için rahat olur seninde

İnsallah canim bn bu yaz 2 bucuk ay adet olamadm gttm bnim.agrilarm fln var diye bide hastanenein personeliyim bana adet olunca gcr dedi gndrdi okde sinirim bozulduki biride dis gebelik gecirms olabilirsn diye ameliyata aliyorsu anlicn guvenilck tedavimi dcm.ettrck bitane bile yok

yumurta çatlayınca kendiliğinden gebelik oluşuyomu canım?yoksa birliktelik şartmı?anlamadığım mevzular herşeyi soruyorum ama
Birliktelik sart canm ama hani bigun oncesi yada bi gun sonrasida ilabilir cunku yumurta da spermde iki gun canli kaliyor ve birlesmeleri icin ogunlerde birlikte olmk gerek diye biliyorum

Yumurta aki gibyse kesinlikle oyledir cnm
Ayy nebiliyim geycan yqptim. Nasil di anlamadim ama bnm.genelde koyu renk olur akintim bide aklima sey geliyor esimle birlikte oldgm.icin kalan sivilr busaate kdr cik.s olur heralde demi o degildr

ay bende ne yapıyım canm gttm kahve içtim arkadşta geldm kileri temizledim şmdi btti oturuyorum bi bakıyım bizimkiler ne yapıyo dedm
bişey yapmıyoruz valla bi iki laf ettik bizde herzmnki konulardan aynen devam :) seninde kfan dağılmıştır.

aynn cnm ohh sizde muhabbetn dibine vurmuşsunuz yani:)
elimizden geldiğince işte,ben işten fırsat buldukça bu arda bat tarihimi ortalama bi tarihe aldırcam kuzum yanlışlık olmasın diye geç olma ihtimalime karşı beklenti içinde olmim diye yarın değişcek iyimi yaptım sence?

bencede iyi yapmşsn canm 10-12 gbi yap ortalama 10 gn gecikme payı koy umutlanma olmasn çnkü üzülmeyelmgerçi öyle bşi olmıcak tutcak bu ay ama olsn

bencede iyi yapmşsn canm 10-12 gbi yap ortalama 10 gn gecikme payı koy umutlanma olmasn çnkü üzülmeyelmgerçi öyle bşi olmıcak tutcak bu ay ama olsn
ayy sağol kuzum desteğin için üzülmek istemiyorum bende düşünmüyorum gerçi şuan nolur ne biter diyede çalışıyruz şartlar malum yorgunluk falan insan her zmn gerektiği gnlerde birlikte olamıyo ordan kaçırabilirz gibime geliyo bi o konuda kafam karışık ille yumurtlama günündemi tutuyo bu olay diğer günler fayda etmiyomu

canım yumurtlama gününden 2 gn önce brlkte olncada tutar 2 gn sonrasındada tutar çnkü spermler 36 saat canlı kalıyo ya spermler içerdeyken yumurtlama olrsa tutuyo dolayısıyla tabi allah bilirde canm bz akıntımız artıp koyulaştığı zaman göğslermz hassaslaştığı zaman yumurtlama gnlerini kaçırmayalm gerisi allaha kalmş bebegm

Canm bn spermleri 48 saat canli kaliyo diyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…