yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

cnm o sorun bendede var ilişkiden önce wc git bide fazla su içme akşamları belki işe yarar. yada idrar tahlili yaptır istersen sistit falan varsa o zamanda sık idrara çıkılıyo
Günde 2 litre su içiyorumm ama artk akşmaları çok içmiyimm yaa yoksa bide bunla uğrascam.. tam iş oluyo bitiyo benm ihtiyacım geliyo deli oluyomm

Günde 2 litre su içiyorumm ama artk akşmaları çok içmiyimm yaa yoksa bide bunla uğrascam.. tam iş oluyo bitiyo benm ihtiyacım geliyo deli oluyomm

aynı ben ama bu günlerde antibiyotik içtiğimden sanırım çok fazla çıkmıyorum wc inş. böyle devam eder

: 391023"]aynı ben ama bu günlerde antibiyotik içtiğimden sanırım çok fazla çıkmıyorum wc inş. böyle devam eder [/QUOTE]
İnşallah canm ben bi az su içmeyi denym akşamları.. nden antibiyotik kullanıyosun canm

geçmiş olsun cnm pekmez çekirdekli kuru üzüm ve kırmızı ete ağırlık verirsen özellikle ciğer ve dalak gibi şeylerinde faydası olur

cnm o sorun bendede var ilişkiden önce wc git bide fazla su içme akşamları belki işe yarar. yada idrar tahlili yaptır istersen sistit falan varsa o zamanda sık idrara çıkılıyo

aynı ben ama bu günlerde antibiyotik içtiğimden sanırım çok fazla çıkmıyorum wc inş. böyle devam eder

: 391023"]aynı ben ama bu günlerde antibiyotik içtiğimden sanırım çok fazla çıkmıyorum wc inş. böyle devam eder
İnşallah canm ben bi az su içmeyi denym akşamları.. nden antibiyotik kullanıyosun canm[/QUOTE]

iltihap var bende akıntım çok sarı renkte bazen kötü kokuyo o yüzden kullanıyorum kızıma hamile kalmadan öncede bu ilaçları kullandım ve hemen o ay hamile kaldım. dr.a çıkmadan yine aynı ilaçlardan aldım kullanmaya başladım işe yarar belki :)

Hmm normal kadın hastalığı yani..inşallah yine hemen hamile kalırsn bendede hep mantar var hiç kurutamadım engel olmaz inşallah..

Hmm normal kadın hastalığı yani..inşallah yine hemen hamile kalırsn bendede hep mantar var hiç kurutamadım engel olmaz inşallah..

inş. cnm hayırlısı. kızıma hamile kalmadan önce 2-3 ay tutmadı sonra dr.a çıktık iltihap için ilaç verdi daha ilaçlar bitmeden tutmuş meğer hemen hamile kaldım :) dr.ada sordum kullanırken hamile kalırsam bişey olurmu dedim yok dedi bu ilaçlar gebeliktede kullanılabiliyor dedi o yüzden hiç düşünmeden tekrar aldım inş. sende çabucak hamile kalırsın

Amİn Allah isteyen herkese versin.. bi bebeğimin olmasına o kadar ihtiyacım varki.. çnkü çok yıprandımm gecen sene kabus gibi gecmişti.. bu sene artk hamile kalmak ve bebeğimle yeniden doğmak istiyorum inşallah olur

Allah gönlüne kadar versin canım stres yapma çok bazen akışına bırakmak iyidir

Allah gönlüne kadar versin canım stres yapma çok bazen akışına bırakmak iyidir
Yapmıyorumm stres ama gecen sene tam hamile kaldım dedim bayılmıştm ağırbi hastalık gecrdm9 ay onunla savaştm ağır ilaçlar kullandm.. şimdi yine bebek istiyoruzz kanszlık çıktı önümğzdeki ay deneyin dedi doktorr yani ne zaman nasip olacak merak ediyorum Allah hayırlısını verecek mutlaka

Meraba arkadaslar yazamadm pazara fln gttm ymk fln bugun biraz yogunum bide bnm akintim artiyo sanirim altima yapmisim gibi hissediyorum ins. Yumurta catliyordrda tutatr bu ay

Geçmiş olsun canım derdi veren Allah dermanıda veriyor bişekilde doktorada gitmişsin kötü bişey olsa ümitsiz konuşurdu zaten sen oluruna bırak en hayırlı zmnda,zamanı gelince bebişin bulur seni inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…