Günde 2 litre su içiyorumm ama artk akşmaları çok içmiyimm yaa yoksa bide bunla uğrascam.. tam iş oluyo bitiyo benm ihtiyacım geliyo deli oluyommcnm o sorun bendede var ilişkiden önce wc git bide fazla su içme akşamlarıbelki işe yarar. yada idrar tahlili yaptır istersen sistit falan varsa o zamanda sık idrara çıkılıyo
Günde 2 litre su içiyorumm ama artk akşmaları çok içmiyimm yaa yoksa bide bunla uğrascam.. tam iş oluyo bitiyo benm ihtiyacım geliyo deli oluyomm
geçmiş olsun cnm pekmez çekirdekli kuru üzüm ve kırmızı ete ağırlık verirsen özellikle ciğer ve dalak gibi şeylerinde faydası olur
cnm o sorun bendede var ilişkiden önce wc git bide fazla su içme akşamlarıbelki işe yarar. yada idrar tahlili yaptır istersen sistit falan varsa o zamanda sık idrara çıkılıyo
uyanır uyanmaz,çayım demlenene kadar bir makina bulaşık dizdim,sütü mayaladım,kahvaltımı hazırladım yedim,keyif çayımı içerkene size bakayım dedim
şimdi kalkıp bulaşıkları halledeyim,banyo ve tovalett temizlenecek ev süpürülecek,gerisinide yarın yaparım heralde çünkü fıtıklarım çok zorluyor...ama baktım iyiyim bütün işleri bitiririm
aynı benama bu günlerde antibiyotik içtiğimden sanırım çok fazla çıkmıyorum wc inş. böyle devam eder
İnşallah canm ben bi az su içmeyi denym akşamları.. nden antibiyotik kullanıyosun canm[/QUOTE]: 391023"]aynı benama bu günlerde antibiyotik içtiğimden sanırım çok fazla çıkmıyorum wc inş. böyle devam eder
Canim tabletten yapmiyorum yarin degistireyim olur mu unutursam hatirlat[USERunutursamhilal1907 [/USER] canım ya ben batımı yanlış yazdırdım sanırım düzeltme şansımız varmı? düzensiz oluyorum ben bu ayda öyle olursam diye 10 ocak yapabilirmiyiz tairhi?
Hmm normal kadın hastalığı yani..inşallah yine hemen hamile kalırsn bendede hep mantar var hiç kurutamadım engel olmaz inşallah..iltihap var bende akıntım çok sarı renkte bazen kötü kokuyo o yüzden kullanıyorum kızıma hamile kalmadan öncede bu ilaçları kullandım ve hemen o ay hamile kaldım. dr.a çıkmadan yine aynı ilaçlardan aldım kullanmaya başladım işe yarar belki :)
Hmm normal kadın hastalığı yani..inşallah yine hemen hamile kalırsn bendede hep mantar var hiç kurutamadım engel olmaz inşallah..
Amİn Allah isteyen herkese versin.. bi bebeğimin olmasına o kadar ihtiyacım varki.. çnkü çok yıprandımm gecen sene kabus gibi gecmişti.. bu sene artk hamile kalmak ve bebeğimle yeniden doğmak istiyorum inşallah olurinş. cnm hayırlısı. kızıma hamile kalmadan önce 2-3 ay tutmadı sonra dr.a çıktık iltihap için ilaç verdi daha ilaçlar bitmeden tutmuş meğer hemen hamile kaldım :) dr.ada sordum kullanırken hamile kalırsam bişey olurmu dedim yok dedi bu ilaçlar gebeliktede kullanılabiliyor dedi o yüzden hiç düşünmeden tekrar aldıminş. sende çabucak hamile kalırsın
tamam canım yarın hatırlatırım kusura bakma yanlış bilgi içinCanim tabletten yapmiyorum yarin degistireyim olur mu unutursam hatirlat
Allah gönlüne kadar versin canım stres yapma çok bazen akışına bırakmak iyidirAmİn Allah isteyen herkese versin.. bi bebeğimin olmasına o kadar ihtiyacım varki.. çnkü çok yıprandımm gecen sene kabus gibi gecmişti.. bu sene artk hamile kalmak ve bebeğimle yeniden doğmak istiyorum inşallah olur
Sorun degil tatlimmtamam canım yarın hatırlatırım kusura bakma yanlış bilgi için
Yapmıyorumm stres ama gecen sene tam hamile kaldım dedim bayılmıştm ağırbi hastalık gecrdm9 ay onunla savaştm ağır ilaçlar kullandm.. şimdi yine bebek istiyoruzz kanszlık çıktı önümğzdeki ay deneyin dedi doktorr yani ne zaman nasip olacak merak ediyorum Allah hayırlısını verecek mutlakaAllah gönlüne kadar versin canım stres yapma çok bazen akışına bırakmak iyidir
BİSÜRÜ İŞ yapmışsın mşl sana :) vala inş öyledir canımMeraba arkadaslar yazamadm pazara fln gttm ymk fln bugun biraz yogunumbide bnm akintim artiyo sanirim altima yapmisim gibi hissediyorum ins. Yumurta catliyordrda tutatr bu ay
Geçmiş olsun canım derdi veren Allah dermanıda veriyor bişekilde doktorada gitmişsin kötü bişey olsa ümitsiz konuşurdu zaten sen oluruna bırak en hayırlı zmnda,zamanı gelince bebişin bulur seni inş :)Yapmıyorumm stres ama gecen sene tam hamile kaldım dedim bayılmıştm ağırbi hastalık gecrdm9 ay onunla savaştm ağır ilaçlar kullandm.. şimdi yine bebek istiyoruzz kanszlık çıktı önümğzdeki ay deneyin dedi doktorr yani ne zaman nasip olacak merak ediyorum Allah hayırlısını verecek mutlaka
Kuafore de gttimBİSÜRÜ İŞ yapmışsın mşl sana :) vala inş öyledir canım
benim bilmediğim yerlerden soruyorsun sen bugün :) bilen çıkar mutlaka canım birazdanKuafore de gttimbirazda kendime zamn ayirayim dedim . kizlar bnm.akintim acik renkte ve cok sivi degil biraz koyu sizce yumurta catlmsmdr
Anladim canimbenim bilmediğim yerlerden soruyorsun sen bugün :) bilen çıkar mutlaka canım birazdan
hayırlı bekleyişler olsun :) doktor kontrolün ne zaman;?Anladim canimbakalim bekliycez artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?