yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Adetinin ilk gununu 1. Gun sayiyosun canim 35 gunde bir oluyorsan 14 cikar 21. Gun yumurtlama olur. O aralar yani 29 gun ise 14-15. Gunlerde olur insallah anlatabilmisimdir
anladım canım ben adetim başlıyo ya o tarihten 14 gün saydım öyle hesap yaptım doğrumu yaptım yani?

canım 2,5 yıllık evliyim ben bu sene niyetine girdik inadına gibi adetlerim düzensizlşeti bende doktora gittim pco teşhisi kondu ilaç tedavisi falan 3-4 ay sürdü doktor artık deneyebilirsin dedi 3 aydır deniyorum
nikah olarak benden büyük fakat deneme olarak küçüksün ben 1.5 yıllık ewliym 1 sene olucak ocakta denememiz

nikah olarak benden büyük fakat deneme olarak küçüksün ben 1.5 yıllık ewliym 1 sene olucak ocakta denememiz
olsun ne önemi var nikah tarihinin :) aynı yola baş koyduk sonuçta demi benden daha tecrübelisin hem ben bana teşhis konulana kadar hiç aklıma gelmezdi böyle sorunlar haberim bile yoktu ne zmn adetim sorunlu oldu neler öğrendim

anladım canım ben adetim başlıyo ya o tarihten 14 gün saydım öyle hesap yaptım doğrumu yaptım yani?
Dogru canim ama dongun kac gun ise ona gore degisir dongunden 14 cikariyosun yumurtlama o zaman.
14. Gun 28 gunde bir olanlar icin

burda çok şeyler öğrendm canm bende birbirimze destek oluyorz işte bebişlerimz olsnda

Bizim bu ay farkli sıkıntilarimz vardi doktoeumda gidince hic ustune dusmk istemedm icimde garip hisler var baklim.ne olck bu ay

burda çok şeyler öğrendm canm bende birbirimze destek oluyorz işte bebişlerimz olsnda
inş oda olur bu seferde hamileyken dertlerimizi paylaşırız sonra çocukları büyütürken ayyy hayali bile şüper bu arada emeği geçen bilgilerini paylaşan herkesten Allah razı olsun

Kizlar afedrsnz ama bnm sanki altima yapiyomusum gibi oluyor akintidan umarim yumurta akintisdr

inş oda olur bu seferde hamileyken dertlerimizi paylaşırız sonra çocukları büyütürken ayyy hayali bile şüper bu arada emeği geçen bilgilerini paylaşan herkesten Allah razı olsun
ay inşallah canm ya hayali ble güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…