hayırlısı cnm bnm bnde adetimi bkliorum şuan yumurtlma dnmının 1. günübende işten geldim, yorgunum. bat tarihim yaklaşıyor, bir yandan da adet belirtileri var, kasık ağrıları, göğüslerde hassasiyet, ağrı. bu ay boş geçecek galiba.
ayyyy kolay gelsn canımcım allah yardmcın olsniyimiş cnm bnm kide dışarıda bnmde saltanat sona erio kaynanacığım gelioda
sağol canım hayırlısı hepimiz için :)hayırlısı cnm bnm bnde adetimi bkliorum şuan yumurtlma dnmının 1. günü
deme deme öyle cnm kötüyü değil iyiyi çağır hem hamilelk belrtlerde aynıymış reglylebende işten geldim, yorgunum. bat tarihim yaklaşıyor, bir yandan da adet belirtileri var, kasık ağrıları, göğüslerde hassasiyet, ağrı. bu ay boş geçecek galiba.
saol tatlım cümlmizinayyyy kolay gelsn canımcım allah yardmcın olsn
Yok tatlim kullanmadim hic nldukiKuzu ovu testtinden anliyomusun sen
bn kullandım cnmYok tatlim kullanmadim hic nlduki
Adet dongun kac gun cnmBnde eger bu ayda olmazsa hamillik kullanmyi dusuniyorm ama ne zamn baslaniyor o kullanilmaya kizlar
Anladim cnm sen yolla anlayanlar var onlar yorum yaparFoto yollucam bakarmisiniz dicektimm cnm
Pistttttdeme deme öyle cnm kötüyü değil iyiyi çağır hem hamilelk belrtlerde aynıymış reglyle
burdaym canm :)diğer konuları okuyorumPisttttt
Naber sekerim konusamiyoruz hiccburdaym canm :)diğer konuları okuyorum
Senn napiosun tatlimmmAdet dongun kac gun cnm
ewt unuttun valla biziNaber sekerim konusamiyoruz hicc
Aaaa benmi yok cnm unuturmuyum ask olsun biliosun fazla giremiyorum bu aralarewt unuttun valla bizi
ewt canm bliyorum şaka yaptm bat ne zaman napıyosun anlat bakalımAaaa benmi yok cnm unuturmuyum ask olsun biliosun fazla giremiyorum bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?