Valla henuz adet olmadim canim normalde söktürücü kullancaktim ama su zature ilaclarinin bitmesini bekliorum bitsinki klomene basliyabiliyimewt canm bliyorum şaka yaptm bat ne zaman napıyosun anlat bakalım
hadi bakalım canm bende yarn yumurta takibine gtcem 13. gnüm yarn pazartesi gttm henuz olşmamıştı yumurtam şmdi heycanla bekliyorum kasığmda ağrı var inş oluşmuştrValla henuz adet olmadim canim normalde söktürücü kullancaktim ama su zature ilaclarinin bitmesini bekliorum bitsinki klomene basliyabiliyim
Iyiyim cnm ayni bildigin gibiiSenn napiosun tatlimmm
Sanki alttaki daha koyu canim ben pek anlamam ama yumurtlama gunundesin belliUstteki sabah alttaki aksam yaptigim test kuzularr
Hadi bakalım cnm ins olusmus ve kocaman olmusturrrr sabah haberdar et beni unutma sakinhadi bakalım canm bende yarn yumurta takibine gtcem 13. gnüm yarn pazartesi gttm henuz olşmamıştı yumurtam şmdi heycanla bekliyorum kasığmda ağrı var inş oluşmuştr
tamam canm yazcam buraya 11 de randevum bakalımHadi bakalım cnm ins olusmus ve kocaman olmusturrrr sabah haberdar et beni unutma sakin
Heycann dorukta yine gecen ay gibi kizztamam canm yazcam buraya 11 de randevum bakalım
Alttakinin kenarlari silik digeri daha koyu foto yuklemeyle ugrasirken gormedim msjini ama yazdimm cnmm :)Sanki alttaki daha koyu canim ben pek anlamam ama yumurtlama gunundesin belli
ay allahi hamilesn hamilesn dedn ama tık yok bakalım bu ay olcakmı bu ayda umutluyum geçen ayki gibiHeycann dorukta yine gecen ay gibi kizz
canm ben bu ovulasyn testlerini şöyle bliyorum yani bana alırken şyle dediler koyu şeklde 2.çizgi çıkıcak silikleşmeye başlayınca yumurtan çatlıyo demektr dediler ama yanlş doğru blmemUstteki sabah alttaki aksam yaptigim test kuzularr
Ayy evet ya cok umutlanmistikk olsyn ben bu ayda umutluyumay allahi hamilesn hamilesn dedn ama tık yok bakalım bu ay olcakmı bu ayda umutluyum geçen ayki gibi
olsun kız kısmet deilmiş napalım eşime diyorum ki bu ay hedefim 3üz hedefi yüksek tutcan ki ulaşabilesin (şaka tabi)Ayy evet ya cok umutlanmistikk olsyn ben bu ayda umutluyum
Cok doğru bi hedef du bende esime diyimmolsun kız kısmet deilmiş napalım eşime diyorum ki bu ay hedefim 3üz hedefi yüksek tutcan ki ulaşabilesin (şaka tabi)
manyak dio bizimki bakalım sennki ne dickCok doğru bi hedef du bende esime diyimm
Merak ettim ne dicek bakalimmmanyak dio bizimki bakalım sennki ne dick
Bende oyle biliyorum cnm sabah ta yapayimm iyice siliklesirse bu is olmus demektirrcanm ben bu ovulasyn testlerini şöyle bliyorum yani bana alırken şyle dediler koyu şeklde 2.çizgi çıkıcak silikleşmeye başlayınca yumurtan çatlıyo demektr dediler ama yanlş doğru blmem
ayy o zaman doğru bliyomuşm hadi hayırlısı canm o zaman bat tarhlermz aynı bebişlerimiz aynı olcakBende oyle biliyorum cnm sabah ta yapayimm iyice siliklesirse bu is olmus demektirr
Insallaaaaaahhh cnmmayy o zaman doğru bliyomuşm hadi hayırlısı canm o zaman bat tarhlermz aynı bebişlerimiz aynı olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?