yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Ustteki sabah alttaki aksam yaptigim test kuzularr

Eklentiler

• 20141224_204712.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 82
Valla henuz adet olmadim canim normalde söktürücü kullancaktim ama su zature ilaclarinin bitmesini bekliorum bitsinki klomene basliyabiliyim
hadi bakalım canm bende yarn yumurta takibine gtcem 13. gnüm yarn pazartesi gttm henuz olşmamıştı yumurtam şmdi heycanla bekliyorum kasığmda ağrı var inş oluşmuştr

hadi bakalım canm bende yarn yumurta takibine gtcem 13. gnüm yarn pazartesi gttm henuz olşmamıştı yumurtam şmdi heycanla bekliyorum kasığmda ağrı var inş oluşmuştr
Hadi bakalım cnm ins olusmus ve kocaman olmusturrrr sabah haberdar et beni unutma sakin

Ustteki sabah alttaki aksam yaptigim test kuzularr
canm ben bu ovulasyn testlerini şöyle bliyorum yani bana alırken şyle dediler koyu şeklde 2.çizgi çıkıcak silikleşmeye başlayınca yumurtan çatlıyo demektr dediler ama yanlş doğru blmem

canm ben bu ovulasyn testlerini şöyle bliyorum yani bana alırken şyle dediler koyu şeklde 2.çizgi çıkıcak silikleşmeye başlayınca yumurtan çatlıyo demektr dediler ama yanlş doğru blmem
Bende oyle biliyorum cnm sabah ta yapayimm iyice siliklesirse bu is olmus demektirr

Canlarrr sizinle su ayrıntıyı paylaşmadan edemicem nette araştırdım ama bi sonuç bulamadım. Bu ay adet olacağım gün sabahtan aksama kadar yumurtlama ağrısı gibi bir agri çektim hatta o yüzden hamilelige kesin gibi bakıyordum ama akşamına adet oldum şimdiye kadar hic böyle olmamıştı yumurtaliklarim agridi sebebini bilen varmı bunun acaba üstüne görmek diye bisey varya öyle bisey olabilirmi ki ümitlenmekte istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…