- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
nasılsın cnmSlm canim
hoşbuldum cnmhşgldn cnm
Cok sagol canimmOyy kuzum çok geçmiş olsun
Bnde baya sogudum zaten son olanlardan sonra goruscemizi sanmiyorum
Yatiorum oyle canim sen nasılsınnasılsın cnm
kızlar morelim çok bozuk yumurtam yne oluşmamış doktor olşması lazımdı dedi daha önce normal mm geldklerni gördümü doktor dedi hyr dedm öyle şeymi olr dedi başından savmak için hemen iğnemi verilir dedi belki senn bunyen bu ilaca cevap vermiyo dedi cumartesi yne çağırdı yne oluşmazsa pazartesi yne bakarım dedi sonrA tüp bebeğe yönlerdircem dedi iğneyle tavsiye etmiyorum çnkü boşuna zaman kaybı para kaybı dedi tutma şansı %2 dedi onn yerine tüp bebek tavsye ediyorum dedi gelene kdr ağladım olmıcak yumurtam tüp bebeğe kaldık ya o da tutmazsa ay çok bozuk morelm
iyim cnm nasıl olıyım işte beklemeYatiorum oyle canim sen nasılsın
Anacim ömrümüz beklemekle gecio heeiyim cnm nasıl olıyım işte bekleme
ay ne bliyim ya valla çok kötüyüm olur mu ki cumartesi yumurtamcanımmmm sen bi silkelenip kendine gelirmisin lütfen?derdi veren rabbim dermanınıda veriyor herkesin sınavı farklı gün doğmadan neler doğuyor sen moralini bozupta karamsarlığa sürükleme kendini nolursun?Belki cmt pzt kontrollerde başka bişi görcek başka bi ilaç vercek bilemeyizki yaşamadan ağlama nolursun
sorma bacım vallaAnacim ömrümüz beklemekle gecio hee
Olur tabi cnm hemen en kötüsü nü düşünmeay ne bliyim ya valla çok kötüyüm olur mu ki cumartesi yumurtam
ay zaten o doktora hakkımı helal etmiyorum boş yere ümitlndrdi beni boş yere iğne verdi bakmadan etmedenhiç üzülme canım benim bak sana çaresini söylemiş. ya önceki doktora uyup aylarca "bu ay tutar belki" ümidiyle oyalansaydın? bence sevinmelisin bile çözüme yaklaştığın için
bide arı poleni yiyodm gelişsin dye yemeseymşm ne olckmş demekkiOlur tabi cnm hemen en kötüsü nü düşünme
çok kötü olma canım benim her kötü şeyin ardından bi iyilik doğar mutlaka ümidimizi kaybetmices hiçbizamanay ne bliyim ya valla çok kötüyüm olur mu ki cumartesi yumurtam
Incir yemeğe basla hemen canimbide arı poleni yiyodm gelişsin dye yemeseymşm ne olckmş demekki
ewt canm allah beternden saklasn tüp bebek deynce kötü oldm ya o da tutmazsa ne yaparz dyeçok kötü olma canım benim her kötü şeyin ardından bi iyilik doğar mutlaka ümidimizi kaybetmices hiçbizaman
herşeyin sonu değil ne sıkıntı yaşayan insanlar var Allahım beeterinden saklasın hem 2 günde neler neler değişiyo onunda olma ihtimali var tabi rahatlat biraz kendini nolursun
hemen alıyım canm yiyimIncir yemeğe basla hemen canim
ay zaten o doktora hakkımı helal etmiyorum boş yere ümitlndrdi beni boş yere iğne verdi bakmadan etmeden
cnm tüp bebek fikri insana kötü geliyo ama tüp bebekle imkanı olmayan bile bi srü bayan var sen mutlu ol bakim iyi bi dktora denk gelmişsin belli Allah yeterki nasip etsin sana o duyguyu bebeişin öle yada böle bulur seniewt canm allah beternden saklasn tüp bebek deynce kötü oldm ya o da tutmazsa ne yaparz dye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?