yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

hiç üzülme canım benim bak sana çaresini söylemiş. ya önceki doktora uyup aylarca "bu ay tutar belki" ümidiyle oyalansaydın? bence sevinmelisin bile çözüme yaklaştığın için

ay ne bliyim ya valla çok kötüyüm olur mu ki cumartesi yumurtam

hiç üzülme canım benim bak sana çaresini söylemiş. ya önceki doktora uyup aylarca "bu ay tutar belki" ümidiyle oyalansaydın? bence sevinmelisin bile çözüme yaklaştığın için
ay zaten o doktora hakkımı helal etmiyorum boş yere ümitlndrdi beni boş yere iğne verdi bakmadan etmeden

ay ne bliyim ya valla çok kötüyüm olur mu ki cumartesi yumurtam
çok kötü olma canım benim her kötü şeyin ardından bi iyilik doğar mutlaka ümidimizi kaybetmices hiçbizaman
herşeyin sonu değil ne sıkıntı yaşayan insanlar var Allahım beeterinden saklasın hem 2 günde neler neler değişiyo onunda olma ihtimali var tabi rahatlat biraz kendini nolursun

ewt canm allah beternden saklasn tüp bebek deynce kötü oldm ya o da tutmazsa ne yaparz dye

tüp bebek tutmazsa ne demek???? yılmak yok, ümitsizlik yokk, neşe var, umut var, neden hepimiz burdayız birbirimize destek için. hem belki ikiz olur kimbilir
ay zaten o doktora hakkımı helal etmiyorum boş yere ümitlndrdi beni boş yere iğne verdi bakmadan etmeden

ayrıca kızlar bişi söyliyim mi, bize sanki çok kötü bişeymiş gibi geliyor tüp bebek ama, aslında çevremizde çok sık rastlar olduk. hem bebişimiz olsun da böyle olsun napalım, nazlanarak gelicekler demek ki kuzularımız

ewt canm allah beternden saklasn tüp bebek deynce kötü oldm ya o da tutmazsa ne yaparz dye
cnm tüp bebek fikri insana kötü geliyo ama tüp bebekle imkanı olmayan bile bi srü bayan var sen mutlu ol bakim iyi bi dktora denk gelmişsin belli Allah yeterki nasip etsin sana o duyguyu bebeişin öle yada böle bulur seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…